Samsung i8910 Omnia HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Zligor Da,to su tzv rumors/leaked news.
Izvor

Samsung is supposedly working on a QWERTY version of its Omnia Windows Mobile smartphone reports HDBlog.it. Like other phones it will come with a AMOLED touchscreen display. The phone will support a 5-megapixel camera with flash, autofocus and an image stabilizer. The touchscreen display will be 3.5 inches wide and sport a resolution of 800 x 480 pixels. The Omnia HD Pro will have a horizontal sliding QWERTY keyboard with Windows Mobile 6.1 flipping orientation to suit. Like the original Omnia it will be powered by a 624 Mhz CPU. It is most likely to hit stores before the summer holidays, mostly in July at around 500 Euros ($ 660).
Izvor

Vidim da izlazi u UK u sledecih par dana (cini mi se vec sutra), pa me intresuje zna li neko kad bi mogao kod nas doci?
Cini mi se da je npr. 8300 dosao poprilicno brzo.
Cini mi se da je npr. 8300 dosao poprilicno brzo.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
- tehno maniac
- Mobil manijak
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
xaxaxax cure2fast tako nekako
Jedan od najlepsh teleofna koje sam video u poslednje vreme.Samo taj symbian...Koliko vidim iz tehnomaniacovog posta nije omnia toliko velika cak stavise ja ne volim velike TS teleofne ali bih ovaj vrlo rado kupio 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tehno maniac
- Mobil manijak
djolex, baš suprotno od onoga što si rekao, razmisli malo majke ti
BTW. video sam omniu uživo
i utisci su pomešani....
-Telefon izdaleka izgleda stvarno prelepo, ali čim sam ga "opipao" pomalo mi je delovao jeftino zbog sjajne (ali kvalitetne) plastike za koju se nenormailno lepe otisci prstiju
-Telefon je zaista pozamašan iako može da se radi sa jednom rukom, i mislim da nošenje neće predstavljati toliki problem...
Sve u svemu, pući će mi glava od OmniaHD versus N97

BTW. video sam omniu uživo

-Telefon izdaleka izgleda stvarno prelepo, ali čim sam ga "opipao" pomalo mi je delovao jeftino zbog sjajne (ali kvalitetne) plastike za koju se nenormailno lepe otisci prstiju

-Telefon je zaista pozamašan iako može da se radi sa jednom rukom, i mislim da nošenje neće predstavljati toliki problem...
Sve u svemu, pući će mi glava od OmniaHD versus N97

Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak