Ja bi S5230 pre u svakom slucaju, ali kod ova dva telefona je sve jako subjektivno. Realno se ne razlikuju mnogo, jedino sto brend kao nekakv znak kavliteta ide na stranu Samsunga.
Jako nezahvalno za presuditi.
Pa i ja tako mislim da je samsung uvek imao bolji softver od lg-a, mada ako se gleda ekran tu im je kvalitet skoro isti. Takodje u ovom slucaju lg mi ima lepsi interfejs! Mada kada bih znao, recimo ako neko ima lg pa ga zeza softver, onda bih bez razmisljanja uzeo samsung. Lg valjda ima i olovcicu a samsung nema...
gledao sam danas cookie, cena je 140 evra (Nis) naravno na crno, u tehnomobile kosta 26.000 nisu normalni i veoma lep telefon, ts je precizan i brz i ozbiljno razmisljam o kupovini. mane: nema wlan a bio bi tako dobar fon za surfovanje, kamera nije bas nesto i nema 3.5mm jack
ja posle skoro mesec dana mogu da preporucim LG. olovcicu i ne koristim cesto jer nije potrebno (pretpostavljam da je tako i kod samsunga) ali ponekad zatreba. zadovoljan sam skroz, imam samo jednu zamerku, kad se otvori galerija otvara sve slike koje nadje na fonu sto nije bas prakticno kad npr. devojka vidi neke slike nisam pronasao nacin da neki folder zakljucam tjs da se slke iz tog foldera ne prikazu u galeriji. to je jedina zamerka za sad.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.