LG kp500 cookie ili samsung s5230

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

LG kp500 cookie ili samsung s5230

Post od NightBird »

Dakle kao sto naslov kaze koji bi vi uzeli, koji je bolji izbor, cena im je slicna? I jos da pitam da li S5600 ima olovcicu?
htc wildfire s

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Ja bi S5230 pre u svakom slucaju, ali kod ova dva telefona je sve jako subjektivno. Realno se ne razlikuju mnogo, jedino sto brend kao nekakv znak kavliteta ide na stranu Samsunga.
Jako nezahvalno za presuditi.

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Post od NightBird »

Pa i ja tako mislim da je samsung uvek imao bolji softver od lg-a, mada ako se gleda ekran tu im je kvalitet skoro isti. Takodje u ovom slucaju lg mi ima lepsi interfejs! Mada kada bih znao, recimo ako neko ima lg pa ga zeza softver, onda bih bez razmisljanja uzeo samsung. Lg valjda ima i olovcicu a samsung nema...
htc wildfire s

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Bolji je Samsung, ima AF kameru dok lg nema... Dosta cu slicni telefoni, tako da ce ti nijanse prenagliti...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

gledao sam danas cookie, cena je 140 evra (Nis) naravno na crno, u tehnomobile kosta 26.000 :x nisu normalni i veoma lep telefon, ts je precizan i brz i ozbiljno razmisljam o kupovini. mane: nema wlan a bio bi tako dobar fon za surfovanje, kamera nije bas nesto i nema 3.5mm jack

wasssup
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
:: Samsung galaxy Ace 2

Post od wasssup »

Zligor, imas ga u pakom-u za 17600. Tj na onom kameleon web shopu(pakom), ali bi trebalo da ga imaju i u radnji! :wink:
Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10

celawi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 01. Avg 2007. 19:47
Kontakt:

Post od celawi »

I ja sam u dilemi izmedju ova dva modela?...Samsung mi je mozda malo lepsi, ali ne znam gde bih drzao olovcicu koju treba da kupim naknadno...

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ja posle skoro mesec dana mogu da preporucim LG. olovcicu i ne koristim cesto jer nije potrebno (pretpostavljam da je tako i kod samsunga) ali ponekad zatreba. zadovoljan sam skroz, imam samo jednu zamerku, kad se otvori galerija otvara sve slike koje nadje na fonu sto nije bas prakticno kad npr. devojka vidi neke slike :) nisam pronasao nacin da neki folder zakljucam tjs da se slke iz tog foldera ne prikazu u galeriji. to je jedina zamerka za sad.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

stvarno tesko pitanje,ok su i jedan i drugi nijansu su u pitanju ja bih ipak lg zbog olovkice........

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Samsung ima takav tip TS-a da jednostavno ne prihvata olovcicu, tako da reaguje na dodir prsta .
Nokia Lumia 630

Odgovori