Carl Zeiss (ovako se pise) je samo ime,nokia misli da ce pomocu toga da privuce ljude
modul na k750 je bolji od modula na n90
uostalom ima poredjenje pa vidi http://mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=31942
Kako da znam da li mi treba symbian telefon...?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
1. Ja rekoh da preterujem a ti me shvatio ozbiljno
2. Napisah ja mnoge stvari u postu a ti se uhvati bash one koja je najmanje bitna, i koja predstavlja greshku u kucanju. Kao shto rekoh SVAKI aparat na telefonu je LOSH. Ono shto ih jedino razlikuje je nivo NE-kvaliteta. Dobre slike dobijash samo kada su ti "zavezde naklonjene" a i tada bi bilo pozeljno da imash dobro osvetlenje

3. Detalj tehnichke prirode. Magazin na koji se forum poziva je SHVEDSKI i u vlasnishtvu SE-a !!! Mobil je pored toga tuzen kada je objavio test beta verzije 6680 koju su "testirali" na sred promocije gore pomenutog. Odatle je i potekla prica o "loshem firmware-u na 6680" kog se telefon do dana danashnjeg u "struchnim" krugovima nije oporavio.

2. Napisah ja mnoge stvari u postu a ti se uhvati bash one koja je najmanje bitna, i koja predstavlja greshku u kucanju. Kao shto rekoh SVAKI aparat na telefonu je LOSH. Ono shto ih jedino razlikuje je nivo NE-kvaliteta. Dobre slike dobijash samo kada su ti "zavezde naklonjene" a i tada bi bilo pozeljno da imash dobro osvetlenje

3. Detalj tehnichke prirode. Magazin na koji se forum poziva je SHVEDSKI i u vlasnishtvu SE-a !!! Mobil je pored toga tuzen kada je objavio test beta verzije 6680 koju su "testirali" na sred promocije gore pomenutog. Odatle je i potekla prica o "loshem firmware-u na 6680" kog se telefon do dana danashnjeg u "struchnim" krugovima nije oporavio.
evo primer od pre 3 dana......cekam pljeskavicu u obliznjem parku i nailazi moj dobar prijatelj koji se inace bavi prodajom mobilnih i koji obozava SE.Ja ga pitam da mi pokaze k750 (ili k750i neznam tacno koji je bio),i on ga vadi iz futrolice.......telefon je mali,fancy i nista vise.....dizajn provaljen i dosadan,zadnja strana 3x lepse izgleda nego prednja i vise obecava.Rekoh mu da me slika i da mi posalje sliku preko bluetootha pa da vidim "najkvalitetniju fotografiju na trzistu mobilnih"
.U redu.....okine me on jednom,ukljucimo bluotooth.....prihvatim ja konekciju i CAP,njemu blokira fon....ono,pobeli ekran........ja racunam "mozda je pala mreza?".Rebootuje on fon,i krenemo sve ponovo i OPET ISTO
,a fon prodaje za 360 evr,i nije skidan sa mreze.I kulminacija svega,nije problem do njegovog fona "nego sam ja nesto ukljucio sto ga je onesposobilo"......mislim se daj onda da moj fon sa "darom za sabotazu" uvalim Al KA Idi.
Telefon je samo fancu zato sto je mali,dizajn provaljen,ko da sam kupio t610 i promenio maskicu.Ja neznam sta ljudi vide u tom telefonu onda kad daju tolike pare za njega?

Telefon je samo fancu zato sto je mali,dizajn provaljen,ko da sam kupio t610 i promenio maskicu.Ja neznam sta ljudi vide u tom telefonu onda kad daju tolike pare za njega?
1. Bluetooth ne ide preko mreze nego direktnom radio vezom mob-mob. Ali da ne gnjavim ko svaki ETF-ovac.
2. Jeste mali je. Shto je super za GSM telefon bez symbian-a. Stvarno jeste. Zato me i nervira poredjanje k750-bilo shta 3G. Poslednji put RAZLICHITE TEHNOLOGIJE. Ali stvarno mnogo razlichite. Trebace najmanje 2-3 godine da 3G uredjaji "stignu" dimenzije GSM telefona.
3. Gde si nashao F(x) ? Neka "kupovna" ili "free" verzija ? I MUST HAVE IT, my precioussssss

2. Jeste mali je. Shto je super za GSM telefon bez symbian-a. Stvarno jeste. Zato me i nervira poredjanje k750-bilo shta 3G. Poslednji put RAZLICHITE TEHNOLOGIJE. Ali stvarno mnogo razlichite. Trebace najmanje 2-3 godine da 3G uredjaji "stignu" dimenzije GSM telefona.
3. Gde si nashao F(x) ? Neka "kupovna" ili "free" verzija ? I MUST HAVE IT, my precioussssss

a sta kazes za callcheater (kad te neko zove ukljucis aplikaciju kao da si u saobracaju ili u megamarketu i to veoma realno), pa recimo imagespy (sakrijes telefon i prilikom prolaska pored njega automatski detektuje i uslika te) ili recimo photosms (uslikas nekog i posaljes mu sliku na staru nokiu ili neki telefon koji prima graficke sms poruke) pa phonesecur (ako ti neko ukrade tel cim promeni karticu telefon se blokira i automatski salje sms sa brojem telefona koji je u aparatu na broj telefona koji si ti zadao) ili mediasafe (sakrijes sve slike i snimke pod sifru one koje samo ti hoces da vidis) pa mumsms stigne poruka i samo nestane sa ekrana kao da je nije bilo i nadjes je u aplikaciji, pa acmenager za odredjene ljude si nedostupan ili zauzet ili mu automatski saljes sms ili se javlja sekretarica itd.....
kad ce to moci k750 nikad.....