Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
tebra ne znam sta je to... a i restartovao sam mob da bude kao na pocetku ,i opet ista stvar... pise procesing lepo ga fokusira na displeyu ali kada ga prebaci u sliku ne koristi autofokus sve je mutno...
FKLoznica, kad startijes kameru imas ikone sa desne strane ekrana. druga ikona od gore ti je za photo mod, tamo treba da ukljucis makro mod da bi mogao da slikas iz blizine.
Close-up mode ti je za makro slikanje.
Ima odredjeno rastojanje na kojem auto-fokus ne radi jer mu je jako blizu objekat koji se slika.
Tako da npr.: na 5cm od objekta radi fokus u makro modu, dok na 4cm ne radi. Razumes?
Јел треба да фон спорије покреће инсталације,после хака?
Мени од кад сам хаковао,треба дуже док пише припремање апликације...
Цела прича иде спорије,јел се то само мени дешава или...?
I meni na N82 posle hakovanja sa hallo ox-om isto dugo priprema instalaciju (ali samo sis fajlova). To mi se ne dešava ni na jednom drugom telefonu samo na N82.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Od pre par dana, imam jedan problem sa SVIM wifi mrezama, cak i sa onima koje su mi nekad radile: telefon vidi sve wifi mreze, ali ne moze da se konektuje ni na jednu od njih. Jednostavno kaze "connection not available" Ima li neko ideju sta da radim?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
wucinac napisao:nedaj boze da ga cekam kao prosli put 47 DANA
NEMOJ da cekas opet 47 dana, ni 45 dana, nego ako ti opet budu odugovlacili posle 8+15 radnih dana zovi inspekciju i posalji im na vrata, novi zakon kaze da imaju 8 dana da utvrde kvar i, ako zelis, naruce deo i u narednih 15 radnih dana ga poprave, znaci ako za metar dana (23 radna plus 3-4 vikenda izmedju) ne posalju fon... trzisna inspekcija na vrata!
Pozdrav
Lomnica_city, danas je 14 dana kako je u servisu ili 10 radnih dana. odma su ga poslali u budimpestu na popravku. nadam se da bi trebao da stigne sutra ili prekosutra. kad ih nazovem da pitam da li je stigao kazu da nemogu nista proveriti i da ce javiti cim stigne i peste.
wucinac, mozda je 1-2 puta pao na tepih, ali ne verujem da je to uticalo na wifi. Inace, kako se radi reset i da li ce on izbrisati programe sa sd kartice sa liste instaliranih programa?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Dancsi, hard reset ti brise svu memoriju, programe, imenik, poruke sve sto se nalazi na mem telefona. na memoriskoj kartici se nebrise. najbolje da napravis bekap imenika, poruka i kalendara preko ps suita na kompu i onda hard reset
Odavno sam ovo hteo da pitam, al uvek zaboravim, naime recite mi gde je proizveden vas telefon. Ja imam original kutiju sve sto ide sa njom, znaci ful pakovanje, garancija 24 meseca mobisa, alfa kopija i jos jednog uvoznika(ne mogu da se setim sad tacno koji je?, ali nije ni vazno), a telefon proizveden u Kini(made in China). Uzeo sam ga na ugovor na 24 meseca preko MTS-a uz mix 1000.
Мој је из Финске...
Мада није ни важно да ли је кина,Финска или Мађарска или Нокиа
То је речено мали милион пута...
Сви пролазе исте тестове,и исти су делова,тако да...
Нокиа има фирме у различитим земљама
Znam da je receno milion puta, ali dosad sam kupovao tri puta Nokie od ovlascenih distributera i na MTS ugovor i u uvek je pisalo made i Finland. Da mts to ne muti nesto...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.