Jel ima neko informaciju gde mogu da kupim kompletnu originalnu masku za n79,naravno i one zadnje maskice?
Zvao sam i mobis i alpha copy i svi mi kazu da je jos uvek nemaju i sl...Svaka informacija dobrodosla
fxgt, pazi sad AKO su ti u SERVISU tacno tako rekli....trk po telefon i bezi glavom bez obzira a na PP mi javi TACAN naziv i adresu Servisa da bih ja preduzeo nesto u vezi sa njima
Molim Vas sve da shvatite...MENI i ljudima slicnim meni koji ovaj posao radimo profesionalno vise smetaju "servisi" i njihovo ponasanje prema korisnicima negoli Vama i zelimo da na neki nacin "obelezimo" takve. Zato...pomozite informacijama i imacete bolju uslugu kada Vam zatreba.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
pozdrav svima. vidim da ovde delite savete za popravke telefone, pa da i ja pitam: da li se moze prilikom pada telefona na beton pokvariti gps modul i wifi? hvala.
Elem bio sam danas u rumi kod servisera kog mi je preporucio hallo. I otkrio je ono sto su mi vec rekli nije software vec harware.
Moram u ponedeljak ponovo da idem tamo jer mu danas decko za hardware ne radi
Uglavnom javicu kako se zavrsila afera mem car corupted.
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
zuti, WiFi i GPS...krece od problema sa antenom za njih, odn za svakog od njih, preko vodova na ploci od antene do modula, samog modula, problema sa stampom izmedju modula i procesora napajanja, samim procesorom napajanja, stampanom plocom od proc napajanja do CPU-a, i na kraju, samog CPU-a. Kao sto vidis put za otkriti i popraviti moze biti kratak i relativno jednostavan do veoma dugog puta , mnogo truda i vremena tako da...cena popravke bi TREBALO da se krece cca od 1000,00 din do 10000,00 din...
Pozdrav
hallo, da li mi mozes preporuciti servis koji bi to proverio i zamenio? ja sam iz backe topole kod subotice. servisi u kojima sam bio kazu da se nemoze zameniti.
Imam Sony Ericsson K800i,do pre par dana je radio bez ikakvih problema,i onda odjednom mi neradi blic! Zna li neko sta je problem ili koliko kosta popravka?
bedvin, moze biti da je "cekla" LED blica, ali malo verovatno...svakako bih morao tel imati u rukama da bih rekao nesto vise milanovic986, verovatno da je samo zaprljan objektiv...rasklopiti tel i ocistiti...e sad, kako rasklopiti bezbedno...cccc
hallo, K770 radjen software 3 puta razlicitim verzijama na punjacu radi sasvim normalno znaci slika i sve to. . .jednostavno kad se dugme za paljenje drzi ne reaguje!any ideas?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.