Pomoc. . .HITNO!!!Da li da uzmem SEK850i ili ne???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Uzeti k850i ili ne???

DA
15
60%
NE
10
40%

Ukupno glasova: 25

tajsy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 05. Mar 2009. 20:34

Pomoc. . .HITNO!!!Da li da uzmem SEK850i ili ne???

Post od tajsy »

Videla sam tel. kod drugarice i bas mi se svidja.Volela bih da cujem vasa misljenja posto se bas ne razumem u telefone a imala sam k800i do nove god.,sad imam samsung j700.Zasto da i zasto ne.Hvala unapred

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja bih ipak isao na neki drugi model :)
Najbolje bi bilo da posetis ovu temu: viewtopic.php?t=11114

Tu je dosta ljudi iznelo svoje utiske o telefonu, a i ja sam pisao svoje, pa da se ne ponavljam...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

tajsy, pošto vidim da ti kod telefona funkcije nisu važne, preporučujem ti neki telefon iz samsung linije, kao što je samsung U900 soul.
K850 je čist ptomašaj od SE-a :wink:
Nokia C6

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

tajsy, Odgovor je NE i poslusaj savete kolega MilančeBGD, i tehno maniac, .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tajsy
Novajlija
Novajlija

Post od tajsy »

:smutny: OK.HVala svima.JOs cu razmisliti pa cu odluciti.Ima li neki drugi moodel slican ovom da nije k800i i k810i???I da,za priblizno istu lovu?. :smutny:

Edit: E da,jos nesto. Sta mislite o SE W980i??? :? On mi je sladak zenski telefon. :) Svi ostali telefoni su mi manje-vise ruzni.

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

tehno maniac napisao:K850 je čist ptomašaj od SE-a :wink:
Jel možeš da mi objasniš zašto ako ti nije teško!? :roll:

Nije da "branim" sad nešto K850 jer ga ja i dalje imam, svejedno mi je, verujte mi, nego mi nije jasno zašto ljudi imaju toliko predrasuda o njemu!? :roll:
Slažem se da je u početnim verzijama sw-a bio blaga katastrofa, da je bio pun bagova, restartovanja, itd..., ali sa novijim verzijama sve to je nestalo, tj. svi problemi!
Ja npr. na sadašnjoj verziji sw-a (R1FA035), nemam apsolutno nikakvih problema, bagova i slicno, tako da mi telefon radi najnormalnije (osim ako mu se prepuni "phone memory")!
Vec ranije sam ubacio novi drajver za zvuk i kameru, tako da pored normalnog funkcionisanja (bez bagova), slušam poprilično kvalitetnu i glasnu muziku, a kamera je sasvim dovoljno dobra za neku situaciju gde nemamo digitalni fotoaparat pri ruci!
To je otprilike to što sam hteo da kažem, naravno bez namere da sada nešto ulazimo u diskusiju oko toga, ali mi je ovo stvarno zapalo za oko pa sam morao da prokomentarišem jer mislim da ima dosta predrasuda oko ovog telefon, kao što sam i rekao ranije! :wink:

tajsy, ako se dvoumiš između K850 i W980, da sam na tvom mestu, išao bih na ovaj prvi! :) :wink:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

McLaren F1, kako sad da protivurečim moderatoru :lol:
Možda je tebi dopao dobar model, ali lično sam video par modela koja se restartuju, te ne radi ovo, te ne radi ono... pa onda loša realizacija tastature (a koncept je odličan), i ono što mene najviše nervira: telefon je muzgav od prstiju čim ga uzmeš u ruke.
I meni je u vreme "pokvarljivih" 5800 dopao odličan primerak, pa je takav slučaj možda i kod tebe :wink:
Možda su to predrasude, ali kao što se vidi neki primerci su izuzetno nepouzdani, a dokaz je to što je on povučen iz prodaje ;)
tajsy, W980 je jako lep telefon, i izuzetno kvalitetno urađen, ali pogledaj i samsung U800, U900 , i možda nokiu 6600s, jako mali i simpatičan :wink:
Nokia C6

tajsy
Novajlija
Novajlija

Post od tajsy »

Hvala.Ja bih ga uzela,ne smetaju mi otisci samo da mi se ne restartuje.E sad,ovo je mozda glupo pitanje :oops: ali kako ja da znam kad odem u servis da ga kupim koja je verzija softvera? :unsure: Imate li neki mobil shop u BG da mi preporucite?Hvala jos jednom :)

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

tajsy, ako kupujes vec u mobil shopu bice da je zadnja verzija. . .moze ali nemora bit. . .ako nije uvek je tu seus to je prosta stvar i dobijes najnoviju verziju softwera a tu smo mi uvek za pomoc. . . :wink:
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

tajsy
Novajlija
Novajlija

Post od tajsy »

Milanokos hvala ti puno.Nadam se da ga ima jos u prodaji. . . A sta je seus? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

tajsy, SEUS je skraćenica od Sony Ericsson Update Service, služi da ubaci najnoviju verziju softvera. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

tajsy
Novajlija
Novajlija

Post od tajsy »

:oops: :oops: Pojma nisam imala. Bas sam glupa . . . :smutny: :smutny: :smutny: Hvala Nikola. :) ;)

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

McLaren F1, Sto rece tehno maniac, kako sad udariti kontru moderatoru i izaci mu na mejdan jer bi lako mogla noc da me "pojede". :) :wink:
Ok, sad ozbiljno,kada sam postovao svoj odgovor on je bio zasnovan na indirektnom iskustvu i velikom broju procitanih komentara,opisa itd.
SE K850 je na zalost, prilicno nestabilan phone i jako je malo primeraka koji su bez problema i da su njihovi korisnici zadovoljni.Ima ih, ali zaista malo,sto je zaista steta.Takodje koliko sam mogao da primetim autor teme je devojcica, a K850 mi nekako uopste nije za zensku ruku, kako po gabaritima tako po tome sto je potrebno malo vise znanja oko telefona da se dovede u red ako vec nije kako treba,a koliko vidim tajsy, nije bas iskusna.(ako gresim izvinjavam se) :)

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

I ja uzeh pre 4 - 5 dana K850,i za sada nemam nikakvih problema.Moze li neko ko ima iskustva da napise tutorijal na srpskom jeziku kako se pacuju A2 modeli?
Nokia N95 8gb Black

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

Wicker Man, ako se tajsy svidja odredjeni model mi tu ne mozemo nista :) njen ukus,njen novac :) a sto se tice stabilnosti k850 mogu reci da uopste nije los telefon,cak sam u jednom trenutku i razmisljao o kupovini doticnog modela ali kao i veci deo forumasa odvuko me je taj nestabilan software sto se dokazalo netacnim u kasnijim verzijama SW-a :) Sto se tice tajsy ukoliko dodje do kupovine stojim joj na raspolaganju 24/7 :)
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

tehno maniac, Wicker Man, to što sam moderator naravno ne znači da ne možemo lepo da razmenimo mišljenja, pa čak i kada nam se ne poklapaju ista, jer sam ja i dalje običan clan MS-a s tim sto mi sada piše "Moderator" umesto "Expert" ili šta već! :)
Znam da ste se samo šalili naravno, al eto, čisto da prokomentarišem i to! :wink:

Što se tice telefona, i dalje stojim pri stavu da je to sada jedan poprilično stabilan telefon (sa novijim verzijama sw-a), i da ako se sviđa tajsy, ne vidim razlog zašto ga ne bi uzela! :roll: :wink:
Što se tiče dizajna, to je već individualna stvar, nekome se sviđa nekome ne, nekoj devojci će se dopasti, nekoj neće, itd... :)
Jedna moja drugarica ga je uzela (u plavoj boji) pre par meseci, i dan danas je odusevljena i dizajnom, a i funkcionalnošću, tako da...sve je stvar ukusa! :wink:

PS: A ako se ne slažete ni sa ovim postom, bićete banovani! :lol: :D :wink:

tajsy
Novajlija
Novajlija

Post od tajsy »

Hvala vam momci svima! :D Zaista ste divni.Wicker je u pravu,ne razumem se bas nesto u telefone.Buduci da sam pre ovog samsunga imala k800 meni glomazan tel nije problem.k850 mi je malo veci ali jako simpatican jer volim neobicne stvari. :) :) Ako ga kupim(a verovatno hocu :wink: ) i ako se ne daj boze nesto desi nadam se da mogu da racunam na vas. :wink: :oops: Milanokos tebi hvala unapred. :D

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

McLaren F1, Tako je druze komadan... ovaj moderatoru (sad ono mirno stojim i salutiram,ko za vreme Tita :) )
Btw ako je sad sa novim verzijama softvera sve ispravljeno onda hvala Bogu,samo ja sam i dalje protiv uzimanja K850 narocito kod osoba koje nisu vicne cackanju phona.
Eto sad ce moderator dovesti onog Bana da me nesto pita. :D :wink:

drift
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 18:55

Post od drift »

Telefon nije los ali mi se nesvidja sto baguje,moj drug na k850 ima 4gb memorisku i stalno mu se koci fon,ona tri prva dugmeta na dodir ne valjaju kada sam isao da kupim fon neki prodavci su mi rekli da se brzo kvare. :wink:
SE c905,HTC smart,Motorola ROKR e1

tajsy
Novajlija
Novajlija

Post od tajsy »

Ok.A jos mi niko nije preporucio nijedan mobil shop u BG. . .:D Ja bih ga kupila polovinom avgusta,nadam se da ce ga biti u prodaji. . .

Zaključana tema