Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
da se i ja ukljucim. yahoo naplacuje servis kojim prosledjuje svoju postu (bar je naplacivao) dok je kod ostalih besplatno. za mailbox na ekranu, ja sam skinuo aplikaciju Nokia Messaging sa email.nokia.com i ona izbacuje tamo gde stoji wifi i stavke kalendara doda jos par redova. ima broj poruka u primarnom mailbox-u (kod mene gmail) u sledecem redu pise broj poruka u ostalim mailbox-ovima. takodje u posledjem redu prikaze naslov poslednjeg primljenog mail-a. Naravno ovo su sve precice ka mailbox-ovima i ka tom poslednjem mail-u. Takodje moze da se podesi push mail (jos u beta fazi pa je besplatno). sve radi vrhunski. ko se ozbiljnije bavi mailom ovo je prava aplikacija. full blackberry iskustvo. treba se samo registrovati i podesiti (vrlo prosto) mozda je to ono sto se ovde trazi
pa eto resenja. Despotq, hvala.super stvar, ali mini nije potrebna, jer ne volim da su lako dostupni inboxi. svasta moze da se nadje u njima
sve mail naloge osim yahoo prolsedjujem na gmail i za sada mi on besprekorno radi na fonu.
da pitam kolege:
jos sam na prvom fabrickom softveru. vec 10meseci nisam upgradeovao fon jer su svi updati bili krs.
da li da se prebacujem na najnoviju verziju soft.?
fon mi radi dosta stabilno, i relativno brzo. nisam primetio neke vece bugova.
Катастрофални проблем ...
Нови software update ме је упропастио .
Пре новог фирмевара урадио сам преснимавање података , бек ап , комплетног телефона и картице . После сам извршио упдате на нову 310 верзију . Кад сам хтео да вратим податке на телефон и картицу , прекинуо сам враћање , јер после готово сат и по од осам ставки урадио је само једну . Заглавио је на другој а то је уписивање података у картицу .
Телефон може да ради само кад извадим картицу . Кад је картица у њему , не може ни да се упали .
Има ли ко идеју ?
Sad lako je pametovati, i posle bitke su svi generali, ali mene zanima zasto si karticu njakao? Na karticu se prvo snimi sve sto je iz memorije telefona, zatim celu karticu prekopiras sa simple copy/paste negde na komp, formatiras je, i vratis podatke, potom, uradis update, i vratis podatke na memoriju telefona. Odradjen posao.
Ok, sad kad si se zeznuo, ostaje ti da odradis format kao sto je tomas rekao, a adapter ces naci u bilo kojoj prodavnici elektronike za 200-tinjak din.
Сад сам још више збуњен . Управо сам ставио картицу у други телефон да је форматирам и ни он је не препознаје . Ова картица ко да је полако одумирала , сваки пут све више одбија приступ (рецимо око 12 сати сам могао да приступим половини података) . Углавном , сад уопште не функционише .
Да није сагорела?
Да ли ја имам право да рекламирам само картицу , да не шаљем телефон ?
Verovatno ti je crkla kartica i moraces uzeti novu. Ne verujem da ces preko garancije dobiti novu.
Jeftinije je ti je, a i manje se njakas, ako sada kupis neku Sandisk ili Transcend memorijsku karticu klase 6 i bices miran.
Pozdrav svima. Imam dva pitanja koja su medjusobno povezana. Meni i nekolicini ljudi koje znam, a imaju isti telefon, desava se da kad telefon zvoni i u trenutku kad se javim telefon se kompletno blokira i ne reaguje ni na sta. Jedini lek je da se izvadi baterija i ponovo vrati. Svi telefoni su uzeti preko Telenora i svi imaju verziju softvera 200.21.188.
1. pitanje je da li se nekome desavao ovaj problem i da li se on moze resiti updateovanjem softvera.
2. posto znam da se pojavila verzija softvera 300.21.012 (mozda vec ima i neki noviji) ali kad na Nokia sajtu proverim za kod: 0573886 dobijam info da je 200.21.188 poslednja verzija softvera. Da li neko moze da pomogne u vezi ovoga? Dakle, ako bih uradio update, da li bi mi prihvatio ovaj kod i da li bi mi posle toga tastatura normalno funkcionisala.
mozes a promenis kod i updatujes. gledaj samo da kod bude za balkan zbog qwertZ tastature tj da ti se ne poremete "y" i "z". za uputstvo procackaj malo po forumu, sve sa updateom (uz neku konekciju od 1mbit/s) ne bi trebalo da traje duze od 45 minuta
imam problem sa svojom Nokiom E71!
Danas sam ugasio telefon i nakon toga upalio, kada se podigao sistem nisam imao niti jednu poruku, sve je obrisao celu arhivu i inbox, sent, delivery, sve bukvalno sve!
Nije stvar u porukama i ne trebaju mi, mada je back-upovan telefon juce, ali zasto to radi?
Druga stvar s vremena na vreme mi flesira sa vibracijom, narocito kad promenim profil, kao da mu treba vremena da se usaglasi, ne aktivira vibraciju npr na silent gde je podeseno da je ima! Pa malo posle radi! Nista mi nije jasno!
Trece sto me strasno nervira kada mi teleefon zvoni ne ide konstantno jedna jacina, na predzadnje je pojacano, nego se pojacava i smanjuje i kada sam u gradu ili u putu nista se ne cuje kada me neko zove!!! Ta opcija u profilima nema kako on svira!!!
Sve mi se cini od kako sam ubacio novi firmvare u njega da je poceo sam tim sviranjem! A ja ga update-ovao jer mi je malo spor, ajde kao bice bolje!!!
Ljudi imam veliki problem... juce sam update-ovo firmware sa 110.XXXXX na 200.21.188 i sad mi ne radi wlan i jos neke stvari. Znam da je izasla verzija 300.xxxxxx ali nju ne ocitam na NSU.
Sta da radim,kako da instaliram 300.xxxxxx ili da vratim na 110.XXXXX ???
Pomoc molim.
Da se vratis vishe ne mozes, barem ne bez ToolBox-a, a da instaliras 300.x... treba ti da promenis product code telefona preko NSS-a. Imas sve o tome milion puta napisano, i prezvakano, pa iscitaj temu Nokia izbacila firmware upgrader, javlja mi se da je na 8. strani sve lepo napisano korak po korak.
Problemcic!!!!
Vec drugi put mi se desava da mi telefon obrise sve poruke kada ga ugasim. podeseno mi je da se poruke cuvaju na memoriji kartice... Da li je neko imao takav problem, i sta bi bilo dobro da uradim da se to vise ne desava???
Unapred hvala!
Ljudi uspio sam prebaciti ver 200.xxxx na 300.xxxx. Sve je ok, ova ver je ekstra.
P.S. koristio sam 0559567 product code i nisam nista vise morao mijenjati, i dalje mi je qwertz i i srpski jezik.
Hvala miodrage
p.s. nemojte koristiti back-up i restore nakon update-a firmware-a... jer ce vam to zeznuti mnoge stvari. sad mi se to desilo pa sam morao hard reset
Da li je neko pobrojao unapredjenja koja se dobijaju update-om novog firmware-a?
Sta se desava sa nekim bagovima koji su bili na ranijim verzijama, da li su ispravljeni?
Ajme meni kakvu sam glupost napravio.
Ovaj telefon je prosto zaraza i krenuo ja tako da istaliram redom programe i programcice na telefonu Garmin, Total Recall, Call Cheater, RS60pro, fring, Gardian, F secure antivirus.... i jos mnogo njih i na kraju (a to mi nije trebalo) instaliram i Kasperski antivirus! I kao da vidim kako radi firewall, akiviram ga i telefon me pita da se resetuje, i ja OK!
Startujem telefon, lepo se oni rukuju, i krece pocetni ekran, gubi se jedno 3 puta, i zabaguje.
Ne znam da li postoji nacin da uklonim kasperskog sa telefona a da ne idem preko PC Suita obzirom da telefon ne pronalazi.
Sta mi savetujete, servis? Ili postoji neki nacin da uninstalliram neke programe (kasperski sigurno)
Hvala vam puno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.