Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

IDzO, ja hvala bogu ovih problema nemam samo sa kamerom imam frke! :shock:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Druze ne znam sta da ti kazem. Izgleda da ima raznih serija, nekoga ubode zuljanje kamere, nekoga ovo iz moje prethodne poruke, a nekoga ne zakaci nista! :)

Ne mogu se setiti posle koliko vremena su izdali javno obavestenje za problem sa zvucnikom na 5800, mozda tako nesto bude i ovde pa malo da se olaksaju muke.

Edit: Navodno ova slika pokazuje promenu boje za pozadini ali posto je slabo osvetljenje ja nista ne primecujem -> KLIK
Poslednja izmena od IDzO u Uto, 21. Jul 2009. 04:02, izmenjeno 1 put ukupno.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

IDzO napisao:Paint behind the rim of the N97’s screen has also stared to peel...
Не верујем док не чујем ово од Нине... :)
Слобода или смрт

60sec
Banned

Post od 60sec »

koliko sam priccetio samo beli se ljusti tako da ladovina :-DDDDD crni je lepsi jedno 10000% a i po meni luksuzniji! ali kako sta voli stvar je ukusa znaci ja nisam imao problema za 22 dana sto je bio kod mene sa ljustenjem baterija mi je trajala u pocetku 1 dan a nakon 4-5 dana dostizala je 2 dana zvuk na zvucnicima je extra ne znam zasto pljuju to zvuk na slusakama jak,ekran odlican i plava telma mu daje SMEK DO BOLA! sto se tice rada sa ekranom sjajan je i desavalo mi se u pocetku da me socno iskulira no navika je cudo pa tako da te mane su nestale sto se tice bugova u sw nisma nasao nista od bugova za sada stavrno tel nema problema i radisteta sto mu je pala tako cena :-P salim se ali iskreno mislio sam da nece ispod 500 ali vec sam ga nasao za 460 u BG znaci bedak! ali sta je tu je!

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Pa nema sta da ti bude krivo druze...Uvek je tako...mi smo ga nabavili sada ili u zadnjih 20 dana i morali smo da platimo po 550e obicno a oni koji ga kupe za 4-5 meseci uzece ga za 400e...ali slast je imati ga na pocetku :D 8)

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cegevara, pa i sada je pocetak tek je izasao mesec dana mu je! a sa 625 (pocetna cena) pao je za 1 mesec na 460 hmmmmmmm nesto gadno tu ne valja! bas mi je cudno pa manje sam izgubio na npr 6220 koji sam platio 350 a sada je preko oko 240 (nakon 1 godine i mesec dana) mislim bas mi je sumnjiv ovaj pad cene mislim da je sve ovo zbog ekonomske krize (SEKA) ahahhah :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne verujem da je SEKA tu umesala prste. Mozda je DEKA* u pitanju! :D
Moguce je da pad cene opravdan otkrivenim nedostacima i velikim zalbama korisnika!?
* Domaca Ekonomska Kriza

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja sam rekao pre mesec dana da je realna cena 520EUR TADA bila a sada je i normalno da padne ispod 500... 8) 8) 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa sećate se koja je bila početna cena n80, pa n91 i itd.:) tako je i ovde prvobitna, previsoka cena, svakako morala da padne...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pada,pada,pada sta to pada?Pada vlad...,ovaj cena kod n97! :D
Sad ce cena da ide na dole,do odredjene "grane" a onda STOP.A onda ko ima nek kupuje.
IDzO napisao:Mozda je DEKA* u pitanju!
"DEKA,Deka se** iza kuce,**bem li mu majku seljacku!Znam ja njega" (Radovan III) :lol: :lol:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Sw N97 može konačno da se hack-ne! Uputstvo kako i sta da instalirate i uradite imate u podforumu kafic! :D :D :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Kad budem uzimao telefon, nadam se da ce zapane` ako moze bez problmema :) Ako ne moze onda neki sa bugovm, jer cu to posle rijesiti, ali ako me zapane` muljanje kamere :shock: :o :blinky: Sta onda da radim :uhuh:
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Leonel,а да можда сачекаш следећу серију... :dry:
Не трчи пред руду!
Ако не будеш имао среће као Нинолина, :?
Вероватно ће исправити то,ако се пуно њих буде жалило,као што је било у вези са звучноком на 5800. :wink:
Nokia 6220 Classic

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Godzila, lako je tebi da pricas - ja drzim pare u ruci i gledam sliku :P Ko bi to izdrzao? Oh, Boze, smiluj mi se.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Leonel, pa koliko sam uspela da vidim na netu, primerak na kome se grebe kamera, linije se vide nakon čak samo par otvaranja poklopca... Evo kod mene se još uvek ništa ne pojavljuje... Pokušaj da isprobaš poklopac i odmah ćeš to moći da primetiš.. 8)

Jel neko pokušao da ubaci memorijsku karticu?... Ja sam ubacila MMC koju sam koristila u 6120 i N97 je ne prepoznaje...:( Ne znam da li je problem u tome što je kartica malo sporija, a onu bržu nemam pa ne mogu da isprobam... Ustvari i nemam potrebu za dodatnom memorijom, ali volim da sve isprobam i da sve što bi trebalo da radi, da stvarno i radi...
Pa, ima li neko da je probao?
:|
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Ako se izgrebe posle samo par otvaranja, onda ok, probacu 10-15 puta pa ako se ne bude grbala, onda je ok zar ne? Aj` nek se javi 60sec pa kazi koliko je tebi trebalo da se izgrebe :?
Meni je vazno da nema hardverskih problema, ostalo nema veze, svi bugovi ce se popraviti.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Leonel, e isto tako za mene.ne zelim da mi pukne jedna od onih ruckica koje zakece poklopac za telefon kao nekima,ne zelim da mi se ljusti hromirani deo,ne zelim da mi se guli socivo i ne zelim da se guli poklopac. sve ostalo je ok :)
jos samo da ga kupim. i dalje se lomim da ili ne. :smutny:
iPhone 4.

Leonel
Mobil fan
Mobil fan

Post od Leonel »

Zezas li se da pucaju poklopci, sarke, gule se hromirani delovi?! Ajojjj mene majko :blinky: :o :shock: :ohmy: Ma ja sam lud sto ga uzimam, al sta cu... Aj cekam jos jedno 2-3 isporuke pa cu onda da ga uzmem!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Leonel, pogledaj prethodnu stranicu i moju poruku, poslednja je na stranici, pa ces videti kako izgleda oguljeni hromirani deo.

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

@Leonel
Nemoj da si prestravljen ni najmanje,ja ga ,kao i Ninolina, imam vec neko vreme i NISTA AMA BAS NISTA NIJE KIKSALO,NI KAMERA,NI GULJENJE,NI HROMIRANI DELOVI...
Od cekanja 2-3 nabavke neces imati vajde...Mislim da kikseva uvek ima ali i fotomontaza i slicnih radnji dezurnih danguba...Zato samo hrabro! 8)

Odgovori