Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Druze ne znam sta da ti kazem. Izgleda da ima raznih serija, nekoga ubode zuljanje kamere, nekoga ovo iz moje prethodne poruke, a nekoga ne zakaci nista! 
Ne mogu se setiti posle koliko vremena su izdali javno obavestenje za problem sa zvucnikom na 5800, mozda tako nesto bude i ovde pa malo da se olaksaju muke.
Edit: Navodno ova slika pokazuje promenu boje za pozadini ali posto je slabo osvetljenje ja nista ne primecujem -> KLIK

Ne mogu se setiti posle koliko vremena su izdali javno obavestenje za problem sa zvucnikom na 5800, mozda tako nesto bude i ovde pa malo da se olaksaju muke.
Edit: Navodno ova slika pokazuje promenu boje za pozadini ali posto je slabo osvetljenje ja nista ne primecujem -> KLIK
Poslednja izmena od IDzO u Uto, 21. Jul 2009. 04:02, izmenjeno 1 put ukupno.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
koliko sam priccetio samo beli se ljusti tako da ladovina :-DDDDD crni je lepsi jedno 10000% a i po meni luksuzniji! ali kako sta voli stvar je ukusa znaci ja nisam imao problema za 22 dana sto je bio kod mene sa ljustenjem baterija mi je trajala u pocetku 1 dan a nakon 4-5 dana dostizala je 2 dana zvuk na zvucnicima je extra ne znam zasto pljuju to zvuk na slusakama jak,ekran odlican i plava telma mu daje SMEK DO BOLA! sto se tice rada sa ekranom sjajan je i desavalo mi se u pocetku da me socno iskulira no navika je cudo pa tako da te mane su nestale sto se tice bugova u sw nisma nasao nista od bugova za sada stavrno tel nema problema i radisteta sto mu je pala tako cena
salim se ali iskreno mislio sam da nece ispod 500 ali vec sam ga nasao za 460 u BG znaci bedak! ali sta je tu je!

Cegevara, pa i sada je pocetak tek je izasao mesec dana mu je! a sa 625 (pocetna cena) pao je za 1 mesec na 460 hmmmmmmm nesto gadno tu ne valja! bas mi je cudno pa manje sam izgubio na npr 6220 koji sam platio 350 a sada je preko oko 240 (nakon 1 godine i mesec dana) mislim bas mi je sumnjiv ovaj pad cene mislim da je sve ovo zbog ekonomske krize (SEKA) ahahhah 

Ne verujem da je SEKA tu umesala prste. Mozda je DEKA* u pitanju! 
Moguce je da pad cene opravdan otkrivenim nedostacima i velikim zalbama korisnika!?
* Domaca Ekonomska Kriza

Moguce je da pad cene opravdan otkrivenim nedostacima i velikim zalbama korisnika!?
* Domaca Ekonomska Kriza
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Pada,pada,pada sta to pada?Pada vlad...,ovaj cena kod n97!
Sad ce cena da ide na dole,do odredjene "grane" a onda STOP.A onda ko ima nek kupuje.

Sad ce cena da ide na dole,do odredjene "grane" a onda STOP.A onda ko ima nek kupuje.
"DEKA,Deka se** iza kuce,**bem li mu majku seljacku!Znam ja njega" (Radovan III)IDzO napisao:Mozda je DEKA* u pitanju!

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Leonel, pa koliko sam uspela da vidim na netu, primerak na kome se grebe kamera, linije se vide nakon čak samo par otvaranja poklopca... Evo kod mene se još uvek ništa ne pojavljuje... Pokušaj da isprobaš poklopac i odmah ćeš to moći da primetiš..
Jel neko pokušao da ubaci memorijsku karticu?... Ja sam ubacila MMC koju sam koristila u 6120 i N97 je ne prepoznaje...
Ne znam da li je problem u tome što je kartica malo sporija, a onu bržu nemam pa ne mogu da isprobam... Ustvari i nemam potrebu za dodatnom memorijom, ali volim da sve isprobam i da sve što bi trebalo da radi, da stvarno i radi...
Pa, ima li neko da je probao?

Jel neko pokušao da ubaci memorijsku karticu?... Ja sam ubacila MMC koju sam koristila u 6120 i N97 je ne prepoznaje...

Pa, ima li neko da je probao?

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ako se izgrebe posle samo par otvaranja, onda ok, probacu 10-15 puta pa ako se ne bude grbala, onda je ok zar ne? Aj` nek se javi 60sec pa kazi koliko je tebi trebalo da se izgrebe
Meni je vazno da nema hardverskih problema, ostalo nema veze, svi bugovi ce se popraviti.

Meni je vazno da nema hardverskih problema, ostalo nema veze, svi bugovi ce se popraviti.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Leonel, pogledaj prethodnu stranicu i moju poruku, poslednja je na stranici, pa ces videti kako izgleda oguljeni hromirani deo.
- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
@Leonel
Nemoj da si prestravljen ni najmanje,ja ga ,kao i Ninolina, imam vec neko vreme i NISTA AMA BAS NISTA NIJE KIKSALO,NI KAMERA,NI GULJENJE,NI HROMIRANI DELOVI...
Od cekanja 2-3 nabavke neces imati vajde...Mislim da kikseva uvek ima ali i fotomontaza i slicnih radnji dezurnih danguba...Zato samo hrabro!
Nemoj da si prestravljen ni najmanje,ja ga ,kao i Ninolina, imam vec neko vreme i NISTA AMA BAS NISTA NIJE KIKSALO,NI KAMERA,NI GULJENJE,NI HROMIRANI DELOVI...
Od cekanja 2-3 nabavke neces imati vajde...Mislim da kikseva uvek ima ali i fotomontaza i slicnih radnji dezurnih danguba...Zato samo hrabro!