Tesko je stvarno nekom tako preporuciti telefon pogotovu kad ima dosta negativnih(i dosta pozitivnih) misljoliko sma mogo da procackam telefon kod brata stvarno mi se svidja i nisam primetio da njemu koci sa mem karticom ili da mu nesto baguje.Ja bi se svakako odlucio za ova telefon da mogu bez smarttelefona....
Joj nemoj mi negde gde je skupo molim te.Necu uspeti da skupim lovu. . .Nisam na vreme pocela da skupljam.Meni to samo tako dunulo da kupim nov fon. . .))
Kao prvo: morala sam da znam koja lova je u pitanju da bih znala koliko da skupim za koje vreme.
Kao drugo: kad ljudi vide da je nesto HITNO!!! pa valjda ce uci na temu i
kao trece a nista manje bitno:pretpostavlja se da ja ovde kao mlada plavusica treba da dobijem neki savet a ne pitanje zasto je meni nesto hitno. . .
@mlada plavusa
Sto se tice skupljanja para preporucujem da prodas k800i (oko 70-90e) i dodas neku kintu i kupis k850 (novi ili polovan). Moj predlog ti je polovan k850i, jer ce te najmanje kostati, a ti se potrudi da ulovis neki ekstra ocuvan sa pismenom garancijom, pozeljno od prvog vlasnika
pozz mlada plavuso
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
Leonel, bas si bezobrazan Inace moja preporuka je da ga kupis,cackao sam ga malo i svidja mi se,ali najbolje uzmes polovan dobro ocuvan.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
tajsy, kao što sam i pretpostavio.
Privlačenje pažnje a ne stvarno hitan problem.
Sve sledeće teme sa takvim ingenioznim naslovima će biti BRISANE
(ne editovane, nego brisane) u startu.
P.S.
Da je naslov bio bez tog hitno, isto bi ti pomogli ovde prisutni.
Kao poslednje i ništa manje bitno (odakle mi ovo?).. takvi kao ti to nikada ne shvate već su još i bezobrazni.
Zbog tog "ne manje bitnog" tema na lok pa briss
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.