Freyr,било теби жао или не,нема то никакве везе.
Можеш је дати за 180е,па ако неко налети...
Ако ти је жао не продај га,по мени јако добар телефон,а ти види.
Толико од мене
Razumem ja sve ali ako je telefon pre 7 dana kupljen i placen 22500 din,kako moze da mu padne cena za 50 e za 5 dana,kada je nekoriscen bukvalno. Probao sam i da ga menjam za n82 ali ni to nije uspelo
Freyr, pa to je tako uvek. ovo pravilo ne vazi samo za mobilne telefone nego i za sve ostalo. Uzmi primer automobila. Znam da je bezveze ali to je tako i tako ce i biti.
Freyr
За још 1000 динара је могао да се набави н82.Мада не под таквим гар. условима као н78.
Сумљам да ћеш добити више од 160 евра за њега.
Да сам на твом месту задржао бих га јер је одличан телефон плус имаш 2 године гаранције.
Pa videcu,ili da ga zdrzim il da menjam sa nekim za koriscen n82,samo ne znam ni gde ni kako kada se niko ne javlja,mada je to vec druga prica,za te pare ga ne bih davao osim u zameni
Freyr, i po meni je pitanje koliko je to isplativo...da menjas ganc nov telefon za koriscen ,a na tom nemas pojma da li maska menjanja,dli je plivao ili pak padao...
Cisto sumnjam da ce neki brizni korisnik n82 pozeleti da je menja za realno losiji telefon....
koliko mogu da dobijem za pijani 3600s tj potopio se u vinu i od tada ne radi? nosen u servis ali ne moze da se popravi, da li je moguce da ce sam od sebe proraditi nakon nekog vremena i susenja posto mi se to vise puta desavalo?
pozdrav
U servisu su 99% probal sve te metode i cim su ti rekli da ne moze da se popravi onda znaci da najverovatnije nece da proradi.Potrebno je zaista cudo da se to desi.Zavisi sta od delova je ispravno to ces morati da odneses u neki servis gde ce oni da procene da li vredi da otkupe taj telefon rassave ga u delove.Ne ocekuj neki novac vise ce biti neka napojnica za tvoj trud dolazenja u servis i potrosenog vremena.
imao sam slican slucaj sa 6630 i veruj mi da nema sanse! cak sam ga rastavljao u delice i svaki stavljao u destilovanu vodu (da izvuce elektrolite; tako sam cuo) u nekoliko navrata i nista! naravno cistio pre toga cetkicom za zube od taloga... jga...
Koliko realno moze da kosta Nokia 7900 Prism ako se kupuje/prodaje preko oglasa?
Dobro stanje, punjac i slusalice, stara oko god. dana, garancija istekla...
Pretpostavljam 120-130e max?
Ja mislim da je maximum oko 100-110e,ipak se 7500 prodaje za 80-90e!
A i tesko je naci kupca za taj aparat,jer je usko profilisan na jedan trzisni segment
milan85, pa ako tako kazu,onda se tesko moze saznati okvirna cena novog...
Mozda da vidis u Alpha copy-ju ili Com-trade-u.mozda jos oni imaju poneki na stanju,ali je cena kod njih
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.