Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zato sto je to nokia softverski omogucila za fp2 i novije modele,mada im juce server nije radio pa sam ja morao raditi update preko kompa.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
loki13, da, bio je SE K800...nesh sam ja cackao po suitu al nisam nasao opciju za menjanje...uglavnom izvalicu, josh uvek se igram(bukvalno kao dete) sa telefonom...
Imam problem posle par slika ili pustanja video, desava se da kad pokrenem sliku bude samo crna pozadina i prijavi mi da je doslo do greske ili kad upalim video pusti mi samo zvuk a nema slike samo crna pozadina. jel zna neko kako moze da se resi ovaj problem jer prvi put koristim symbian.
Jel zna neko koja je aktuelna verzija pythona za fp2 i zasto accelerometer aplikacije ne rade na najnovijem softveru.Probao sam vise verzija pythona ali nista.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, da li si uopste pokrenuo neku app za ovaj novi python 1.9.4,1.9.5 ,ja na primer pokusavam da pokrenem Frei Min Mon ali ne uspevam ,znas li mozda u cemu je fora?>
Poslednja izmena od Demian u Sre, 27. Maj 2009. 17:59, izmenjeno 1 put ukupno.
bestboy, naravno i sve sto ide uz njega Python radi ali aplikacije ne . Postoji ikonica od app ali kada se klikne na nju ona se ne pokrece.Da napomenem jos da sam instalirao MegaPyModulePackv2.01.Mora da postoji neka fora sa ovim novim Pythonom,a on mene pre svega interesuje zbog app Frei Min Mon koja je lepo radila sa pythonom 1.4.5 i MegaPyModulePack v2.01
Ja sam probao samo python,python script shell i accelerometer plugin,nisam znao da treba i mega module pack ali svejedno ne radi kod tebe,mora da ima nesto o tome na netu.
Cao svima Hteo sam da vas zamolim za pomoc. Kada mi stigne mms, slika je mala (160x120 pixela), sam je smanji na tu velicinu, pa bih ako je to moguce da podesim da mi ne smanjuje toliko sliku...
neshasd, ti tu nista ne mozes. Telefon koji ti je poslao sliku je automatski smanjio sliku na tu rezoluciju. Ako ima u podesavanjima telefona posiljaoca da podesi rezoluciju slike koju salje onda tu treba podesiti. A vjerujem da si kod sebe nasao u podesavanjima kad ti saljes mms da slika bude veca ili manja.
Hvala na odgovoru janka_88. Nasao sam u svojim podesavanjima i stavio da slika bude veca. A sto se tice posiljaoca, probao sam da sa drugog telefona sebi posaljem sliku velicine 640x480 i kad meni stigne ipak je smanji na jos manju. Mislim da je problem na mom telefonu. Skoro sam uradio update softvera i sad mi je verzija 11.049, pa se plasim da nije zbog toga. Mislio sam da vratim prethodnu verziju, mislim da je bila 9 ili 10 ali ne znam kako...
narode, imam problem koji ne znam kako da resim
update-ovao sam verziju softvera, ali telefon nece da digne sistem
dodje nekako do podignutog sistema i restartuje se
a kada ga prevarim i udjem odmah u meni, otvori meni, koji blinka
ali desktop, da ga tako nazovem, nece da prikaze, vec samo izbacije datum i vreme koji takodje blinkaju
ali je puno cesci slucaj da se odmah nakon bezmalo gotovog dizanja sistema restartuje
any clue?
Ne radi mi fm transmitter na ovom telefonu, cenim ga da je problem sto se po nokiji srbija vodi ko zemlja sa ilegalnom transmisijom. Jel se javlja ovo i kod vas? El se moz to nekako zaobidje?
Promenis product code na neko drugo podrucje,recimo euro1,2 ili 3 i odradis fles softvera i dobijas aktivan fm predajnik.
Danas sam poredio zvuk sa novim sony-jevim slusalicama na n79 i na ipod nanu 8gb i mogu vam reci da je n79 u prednosti i to ne bas ne znacajnoj kad je u pitanju kvalitet zvuka od ipoda.Jednostavno zvuk je puniji i bogatiji a jacina im je tu negde.Mislio sam da menjam telefon ali obzirom da je i kamera u dnevnim uslovima nesto bolja od n82 koji sam imao odustao sam a baterija je posebna prica.Jednostavno ovo je savrsenstvo od telefona i svaka preporuka za buduce kupce.
recite mi kakva je tipkovnica. da li se navikneš s vremenom. mislim kupiti mob ali mi se ne sviđa tipkovnica.probao dva puta.
kakav je wlan. radi li ok?
Tastatura je dobra,lako se navici vremenom u pocetku je samo cudan osecaj.Sto se wlan-a tice tu je sve besprekorno,kad nadjes mrezu i ako ima konekcije radi bez ikakvih problema.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.