Novi telefon,restartuje se..pomoc!
Novi telefon,restartuje se..pomoc!
Juce sam uzeo nokiu 5630 ,dosao kuci prebacio neke pesme ,pustio i cim pustim posle 10tak sekundi ugasi se fon pa se odma upali sve sam,i tako stalno kad pustim neku pesmu...molim vas pomoc 

Samo nesto zaboravljate....ako je telefon NOV ne mora da znaci i da je ispravan !!!
Svi smo svedoci drasticno pada kvaliteta mob.telefona u zadnje 3-4 godine a sve vise "budzenja",svega i svacega,pri tom za neku malu cenu.
Kad kazem "malu",mislim na to koliko su recimo kostale Nokia 5110,6110, neke 1999 godine....itd....a kostale su debelo !!!!!
Sta su imale ? Nista ! Sem onoga sto je telefon trebao da ima !
Ali zato su radile citavih 5-6 godina,i jos uvek ponekad vidim da neko nosi.
Sad imamo sve samo ne telefon...koji nazalost radi cirka 3 meseca i odmah dolaze problemi bilo soft ili hardw tipa....
Redak je model bilo kog proizvodjaca koji sastavi pola godine kako treba...
Shvatite to da su proizvodjaci krivi,a ne prodavci...jer vise nije u cilju KVALITET,nego KOLICINA !!!!! Naravno za svo vreme IME se izgradilo,pa im se moze....
Pozzz
Svi smo svedoci drasticno pada kvaliteta mob.telefona u zadnje 3-4 godine a sve vise "budzenja",svega i svacega,pri tom za neku malu cenu.
Kad kazem "malu",mislim na to koliko su recimo kostale Nokia 5110,6110, neke 1999 godine....itd....a kostale su debelo !!!!!
Sta su imale ? Nista ! Sem onoga sto je telefon trebao da ima !
Ali zato su radile citavih 5-6 godina,i jos uvek ponekad vidim da neko nosi.
Sad imamo sve samo ne telefon...koji nazalost radi cirka 3 meseca i odmah dolaze problemi bilo soft ili hardw tipa....
Redak je model bilo kog proizvodjaca koji sastavi pola godine kako treba...
Shvatite to da su proizvodjaci krivi,a ne prodavci...jer vise nije u cilju KVALITET,nego KOLICINA !!!!! Naravno za svo vreme IME se izgradilo,pa im se moze....
Pozzz
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ne znam da li je do hw ili sw ali tvoj problem je postao najnormalnija pojava kod novijih nokia modela.Ja sam takodje imao problem na n82 da kada sam god slusao muziku telefon se restartovao,pre ili kasnije.Znaci resenje da odneses u servis i da se odradi full flash gde ce doci do ponovnog kompletnog programiranja telefona i da se nadas da ce problem biti resen.