Telekom postpaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Pa to je strašno. 18. je u mesecu i provera stanja još uvek ne radi. Ja bih poludeo da sam kod Telekoma. Uopšte mi nije jasno kako oni misle da zadrže korisnike sa takvim poslovanjem. Baš su slepci. Ako mogu da se hvale da su kompanija koja ima najveću dobit u zemlji, zašto im je problem da ulože pare i da srede taj sistem provere. :disgust:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ako bi ulozili pare u nesto ne bi imali dobit. Prosta matematika. Cifre ne lazu. Lele Aleksa, pa ti bas ne razmisljas :lol: :lol: :lol: Sala mala
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Нема више проширеног сервиса, можда ће се вратити. :P
Луда кућа! :D
Слобода или смрт

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Sada nema ni onog novog prosirenog servisa.Ovo nema nikakvog smisla,18-ti je a ja ne znam koliki je racun.Nesposobnjakovici.
LG G2 Black,16GB

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

AnGeL oF LoVe
Ради сервис,пробај више пута.
Ако неће ни тада сачекај који минут па провери.Безвезе је али шта да се ради. :wink:
Слобода или смрт

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Jeste miodrage, svi koji su uložili u razvoj mreže su propali. Evo npr. Telenor je uložio u taj servis za postpaid i propao... A uskoro će i VIP jer ulaže u širenje i kvalitet mreže... Ma svi će da propadnu, ostaće samo Telekom jer on ne ulaže ništa i radi pomoću štapa i kanapa što se u praksi vidi. Lele miodrage, pa ti baš ne razmišljaš :lol: :lol: :lol: Šala mala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, nisi me shvatio. Nismo prichali o propasti firme, nego o dobiti. Znachi ako ja nesto zaradjujem, i moram to sto zaradim da ulazem u nesto drugo gde je onda dobit? Druga je pricha da ako ne ulazem pa cu za par meseci morati ili cu da propadnem, ali trenutno je ova situacija. Na kraju, mislim da se slazemo oko cinjenice da se namerno ne ulaze, da ne bi servis radio, i kakobi korisnici bili u zabludi, a time Telekom lapao vishe novaca, i sebe predstavljao kao najprofitniju srpsku firmu.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Miodrage kod mene na pravnom fakuletetu ucimmo iz Ekonomije( da pravni fakultet imamo mikro i makro ekonomiju) maksimiziranje profita i ekstra profit.TJ. brza ulaganja ostvarene dobiti ti donose jos brze i vise profita.(ovo je bilo ukratko objasnjenje).To sto oni ne ulazu u popravku (ili normalno funkcionisanje) tog servisa to samo znaci da ce oni u narednih godinu-dve da ostvaruju profit a posle ce da im profit naglo opadne jer ce da izgube korisnike koji nisu zadovoljni njihovim servisom.Tako da Telenor novim ulaganjima dobija nove korisnike samim tim vise profita.Kasnije ce da Telenor smanji ulaganja a korisnii ce i dalje da se povecavaju i tako ce da ostavare jos veci profit.Tako nekako pise u knjizi 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

E, a zato će Telekom da ulaže još godinu (max 2) dana, napuca vrijednost, pa kad ga neko kupi, nek razmišlja o korisnicima. :disgust:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Daddy Yankee, ali do tada ce i gospoda iz Ratel-a reci svoje,pa onda nikome nece biti dobro,ni nama korisnicima jer cemo non-stop zverati po operaterima gledajuci tarife i ponude,ni operaterima koji ce misliti na svakog korisnika,a pored korisnika gledace sta se desava u komsijskim dvoristima (osim ako komsije ne sednu i lepo se dogovore,samo ih Vip malo je**cka) :D
D500&E71

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Apropo dostupnosti korisničkog servisa, pre neki dan sam razgovarao sa čovom koji radi kao Telekom operater (završio je neku PTT školu itd). Ukupno ih ima 130 u 3 smene (od kojih dnevno barem 15-ak ne dođe na posao - "studenti koji spremaju ispite" je njegovo objašnjenje???).
Pitanja na koje moraju da daju odgovore su uglavnom debilna, a najgore situacije su, recimo, kad ih zamoli da ugase spikerfon a oni stisnu "hold", itd.
Zanima me sledeće (pošto je taj servis uglavnom nemoguće dobiti), koje je rešenje?
1. Povećati broj operatera (ulaganja...), inače mi je u startu ovaj broj od 130 bio mali.
2. Naplatiti uslugu, jer je Srbinu "sve što je džabe bogom dano".
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa ako u Vip-u odmah dobijas operatera, ne vidim zasto u Telekomu ne moze. Ako u 4 nocu (da zvao sam stosa radi da proverim) se mora cekati 22 min da se neko javi onda stvarno...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Miodrage vidis u 4 nocu si ga bas pogodio kad su bili na pauzi 8) Sve me ovo podseca kad odem u dom zdravlja pa taman kad stignem na red ona okaci PAUZA a na susednom salteru kad pogledas od kad im je vreme pauze nema veze sa onim sto oni rade i kako se ponasaju. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Поново ради мтс водич! :D
Када ког бих позвао кориснички сервис тако касно, увек би ми се одмах јавио оператер...
Слобода или смрт

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Zna li neko sta je sa prokletim korisnickim servisom na telekomu, dva meseca ne mogu da ugasim sms extra dodatak, preko poruka nece da odjavi dodatak, a cc nikako ne mogu da dobijem.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ne znam gde ovo da stavim,pa postovah ovde:

Desilo mi se da mi kevi stigne mesecni racun na onako,poprilicno vecu cifru nego sto ona obicno potrosi.Keva ima Mix 500 i uvek malo pretera,dodje negde do 1000 dinara otprilike.Medjutim,poslednji racun je 2400 dinara,uz obrazlozenje da je poslala gomilu nekih VAS poruka.Pouzdano znam da u pomenutom mesecu nije bilo toliko toga,jer ja placam racun i otprilike vodim racuna koliko keva posalje tih glasova i ponuda za licitaciju pre nego sto pocnem da se bunim :D Objasnjenje je da su to retroaktivno obracunate VAS poruke,koje se nisu naplatile u prethodnim periodima,zbog.....blablabla...ko zna cega.Pitanje je,kako da znam da nisu sami nesto napakovali,posto sanse nema da se setim koliko je toga bilo poslato ranijih meseci...

Jel neko imao ovakav problem na MTSu ranije?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja jos uvek nisam, mada mi je poslednji racun na MIX1000 bio 1522 din ali kad sam sracunao - to je to - majke im ga spalim sa novim porezima. Inache ja sam pre par dana zvao CC i trazio d ami ubiju SMS 120 dodatak, jer i ja vec 3 meseca ne mogu da ga ugasim.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

miodrage, jel' nije problem da javis kada budu krenuli sa azuriranjem... (ili ti, ili neki drugi telekomovac). Bas me zanima da li su stvarno nesto napravili ili je to samo 'marketinski' trik. Pzo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

miodrage, sa novim porezom,pod uslovom da nisi presao van paketa,racun na mix1000 treba da ti je 1280.

Nemam pojma,moracu da vidim kako da saznam sta su joj napakovali i kako to da proverim,mada keva vec debelo razmislja da i ona predje na Vip,cisto zbog mog pozitivnog iskustva i cinjenice da paket uklucuje besplatan sms i/ili mms,a ona taj mms poprilicno salje.

Brat mi tvrdoglavo ostaje na telekomu,ali on se ne zanima sa tim VAS glupostima,pa mu racuni deluju sasvim normalno....

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

miodrage, Lobachewsky, ja mislim da je to samo marketing, i da je to običan "splash screen", a ne prava provera stanja. :-( Ako se dobro sećam, i prošlog meseca (ili pretprošlog) se dogodilo nešto slično. Tada je negde oko 3-4 u mesecu "proradila" provera sa default stanjem, i tako stajala par dana, pa su onda opet ubacili "servis trenutno nije dostupan...". Daj Boze da grešim, ali ne verujem. :-(

Odgovori