Telekom postpaid
Pa to je strašno. 18. je u mesecu i provera stanja još uvek ne radi. Ja bih poludeo da sam kod Telekoma. Uopšte mi nije jasno kako oni misle da zadrže korisnike sa takvim poslovanjem. Baš su slepci. Ako mogu da se hvale da su kompanija koja ima najveću dobit u zemlji, zašto im je problem da ulože pare i da srede taj sistem provere. 

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Jeste miodrage, svi koji su uložili u razvoj mreže su propali. Evo npr. Telenor je uložio u taj servis za postpaid i propao... A uskoro će i VIP jer ulaže u širenje i kvalitet mreže... Ma svi će da propadnu, ostaće samo Telekom jer on ne ulaže ništa i radi pomoću štapa i kanapa što se u praksi vidi. Lele miodrage, pa ti baš ne razmišljaš
Šala mala

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Aleksaboy, nisi me shvatio. Nismo prichali o propasti firme, nego o dobiti. Znachi ako ja nesto zaradjujem, i moram to sto zaradim da ulazem u nesto drugo gde je onda dobit? Druga je pricha da ako ne ulazem pa cu za par meseci morati ili cu da propadnem, ali trenutno je ova situacija. Na kraju, mislim da se slazemo oko cinjenice da se namerno ne ulaze, da ne bi servis radio, i kakobi korisnici bili u zabludi, a time Telekom lapao vishe novaca, i sebe predstavljao kao najprofitniju srpsku firmu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Miodrage kod mene na pravnom fakuletetu ucimmo iz Ekonomije( da pravni fakultet imamo mikro i makro ekonomiju) maksimiziranje profita i ekstra profit.TJ. brza ulaganja ostvarene dobiti ti donose jos brze i vise profita.(ovo je bilo ukratko objasnjenje).To sto oni ne ulazu u popravku (ili normalno funkcionisanje) tog servisa to samo znaci da ce oni u narednih godinu-dve da ostvaruju profit a posle ce da im profit naglo opadne jer ce da izgube korisnike koji nisu zadovoljni njihovim servisom.Tako da Telenor novim ulaganjima dobija nove korisnike samim tim vise profita.Kasnije ce da Telenor smanji ulaganja a korisnii ce i dalje da se povecavaju i tako ce da ostavare jos veci profit.Tako nekako pise u knjizi 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Daddy Yankee, ali do tada ce i gospoda iz Ratel-a reci svoje,pa onda nikome nece biti dobro,ni nama korisnicima jer cemo non-stop zverati po operaterima gledajuci tarife i ponude,ni operaterima koji ce misliti na svakog korisnika,a pored korisnika gledace sta se desava u komsijskim dvoristima (osim ako komsije ne sednu i lepo se dogovore,samo ih Vip malo je**cka) 

D500&E71
Apropo dostupnosti korisničkog servisa, pre neki dan sam razgovarao sa čovom koji radi kao Telekom operater (završio je neku PTT školu itd). Ukupno ih ima 130 u 3 smene (od kojih dnevno barem 15-ak ne dođe na posao - "studenti koji spremaju ispite" je njegovo objašnjenje???).
Pitanja na koje moraju da daju odgovore su uglavnom debilna, a najgore situacije su, recimo, kad ih zamoli da ugase spikerfon a oni stisnu "hold", itd.
Zanima me sledeće (pošto je taj servis uglavnom nemoguće dobiti), koje je rešenje?
1. Povećati broj operatera (ulaganja...), inače mi je u startu ovaj broj od 130 bio mali.
2. Naplatiti uslugu, jer je Srbinu "sve što je džabe bogom dano".
pozz
Pitanja na koje moraju da daju odgovore su uglavnom debilna, a najgore situacije su, recimo, kad ih zamoli da ugase spikerfon a oni stisnu "hold", itd.
Zanima me sledeće (pošto je taj servis uglavnom nemoguće dobiti), koje je rešenje?
1. Povećati broj operatera (ulaganja...), inače mi je u startu ovaj broj od 130 bio mali.
2. Naplatiti uslugu, jer je Srbinu "sve što je džabe bogom dano".
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Miodrage vidis u 4 nocu si ga bas pogodio kad su bili na pauzi
Sve me ovo podseca kad odem u dom zdravlja pa taman kad stignem na red ona okaci PAUZA a na susednom salteru kad pogledas od kad im je vreme pauze nema veze sa onim sto oni rade i kako se ponasaju. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Ne znam gde ovo da stavim,pa postovah ovde:
Desilo mi se da mi kevi stigne mesecni racun na onako,poprilicno vecu cifru nego sto ona obicno potrosi.Keva ima Mix 500 i uvek malo pretera,dodje negde do 1000 dinara otprilike.Medjutim,poslednji racun je 2400 dinara,uz obrazlozenje da je poslala gomilu nekih VAS poruka.Pouzdano znam da u pomenutom mesecu nije bilo toliko toga,jer ja placam racun i otprilike vodim racuna koliko keva posalje tih glasova i ponuda za licitaciju pre nego sto pocnem da se bunim
Objasnjenje je da su to retroaktivno obracunate VAS poruke,koje se nisu naplatile u prethodnim periodima,zbog.....blablabla...ko zna cega.Pitanje je,kako da znam da nisu sami nesto napakovali,posto sanse nema da se setim koliko je toga bilo poslato ranijih meseci...
Jel neko imao ovakav problem na MTSu ranije?
Desilo mi se da mi kevi stigne mesecni racun na onako,poprilicno vecu cifru nego sto ona obicno potrosi.Keva ima Mix 500 i uvek malo pretera,dodje negde do 1000 dinara otprilike.Medjutim,poslednji racun je 2400 dinara,uz obrazlozenje da je poslala gomilu nekih VAS poruka.Pouzdano znam da u pomenutom mesecu nije bilo toliko toga,jer ja placam racun i otprilike vodim racuna koliko keva posalje tih glasova i ponuda za licitaciju pre nego sto pocnem da se bunim

Jel neko imao ovakav problem na MTSu ranije?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
miodrage, sa novim porezom,pod uslovom da nisi presao van paketa,racun na mix1000 treba da ti je 1280.
Nemam pojma,moracu da vidim kako da saznam sta su joj napakovali i kako to da proverim,mada keva vec debelo razmislja da i ona predje na Vip,cisto zbog mog pozitivnog iskustva i cinjenice da paket uklucuje besplatan sms i/ili mms,a ona taj mms poprilicno salje.
Brat mi tvrdoglavo ostaje na telekomu,ali on se ne zanima sa tim VAS glupostima,pa mu racuni deluju sasvim normalno....
Nemam pojma,moracu da vidim kako da saznam sta su joj napakovali i kako to da proverim,mada keva vec debelo razmislja da i ona predje na Vip,cisto zbog mog pozitivnog iskustva i cinjenice da paket uklucuje besplatan sms i/ili mms,a ona taj mms poprilicno salje.
Brat mi tvrdoglavo ostaje na telekomu,ali on se ne zanima sa tim VAS glupostima,pa mu racuni deluju sasvim normalno....
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
miodrage, Lobachewsky, ja mislim da je to samo marketing, i da je to običan "splash screen", a ne prava provera stanja.
Ako se dobro sećam, i prošlog meseca (ili pretprošlog) se dogodilo nešto slično. Tada je negde oko 3-4 u mesecu "proradila" provera sa default stanjem, i tako stajala par dana, pa su onda opet ubacili "servis trenutno nije dostupan...". Daj Boze da grešim, ali ne verujem.