6303 i e51

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ammar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Jul 2009. 22:56

Post od ammar »

zdravo momci imam jednu pitanj za vas ako nije porblem da mi pomognete zelim da kupim novi tel pa se dvoumim koji da uzmem a ta dva tela su 6303 nokia i e 51 nokia dali bi mi mogli pomoci koji tel da uzmem i koji je bolji :cry:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

E 51 po meni.Mada cudno je to da si naveo telefone za totalno razlicite ciljne grupe.Jedan je biznis fon a drugi najobicniji. Kad bi nam reko sta ocekujes od telefona rekli bi ti sta bi tebi vise odgovaralo. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Bas tako, osim mozda velicine i forme, ovi telefoni su 2 razlicita sveta :) E51 ti pruza vise mogucno0sti, dok je 6303 super tel za nekoga kome su pozivi i poruke sve sto trazi od telefona :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

ammar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ammar »

zelio bi onako nesto malo bolji tel ali mislim koji je bolje uzeti samo me to zanima vas savijet jer se dvoumim a cjena nije velika

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

ammar, Uzmi E51,telefon je prava masinica a za malo novca.Neces se pokajati .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

ammar, moj brat je uzeo pre dva meseca e51 i prezadovoljan je. njemu je bilo najbitnije bilo da ima wifi, naravno i izgled. sto se tice kamere nemoj ocekivati previse mada nije losa za slike nabrzaka. i symbian :D
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

ammar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ammar »

ok hvala vam momci poslusati cu vas nadam se da se necu pokajati hvala vam na pomoci pozzz :D :D :D :D

Odgovori