pa ne bi dobio nista specijalno osim ako bas hoces samu promenu aparata... mnogo je glomazan INNOV8 dok je Omnija ipak elegantnija, OS, Touch screen...
I moj glas za menjazu,cena Omnie je mnogo vise pala nego cena Innov8,takodje Samsung je ves predstavio naslednika Omnie ,dok se to ne moze reci za Innov8...
Samo pozuri,dok je jos aktuelno!
Menjaj, ali jedino ako ti nije mrsko ponovo maltretirati se sa sertifikatima.
Posto si koristio i TS i "obicne" telefone sada mozes zakljuciti koja ti foram vise odgovara pa na osnovu toga mozes doneti pravu odluku.
Ljudi, gotovo je. Ne mogu vise. Moram da zamenim ovaj telefon, do sad je sve bilo, vruce-hladno, al sad je gotovo.
Dakle, u obzir dolazi samo nesto sto mogu zamenim glavu za glavu, mozda neka doplata, sa jedne ili druge strane. Dakle, za sve predloge sam otvoren, i to hocu do kraja nedelje da odradim. Hvala
Moj predlog je kratko i jasno- N97!
Znam da je Symbian,poznata su mi sva sr.... oko sertifikata,hacka i ostalog ali po meni je to najkompletniji tel sa Sym OS-om.
Ako kojim slucajem ne zelis da se vracas na Sym onda uzmi nesto od HTC(TP,TP2),siguran sam da neces pogresiti... E sad sve zavisi na koliku si doplatu spreman...?
Iskreno, nista vise ne koristim... Mislim, koristim, al stvarno ponekad, a ne na dnevnoj bazi...
A N97 nesto ne mirisem E71 sam i ja mislio, posto mi se odavno svidja... I jos kad bih nasao beli... A innov8... Ne znam, samo me baterija odbija... Ako moze 1 CEO dan da izdrzi sa njakanjem, onda bi debelo razmisljao... zato ga i nisam uzeo prosli put...
kapoerista90
innov8
Што се тиче батерије,осећам да би се убијањем неких непотребних активних процеса могао да јој се доста продужи живот.
Ово ме копка али никако да испробам.Ако ти можеш одради па јави резултате.
kapoerista90, Glas ide za E71 ako si se uzeleo symb. ,a ako bi ostao na WM onda nesto definitivno iz HTC "kuhinje".Ostali clanovi vec navedose par dobrih modela.
Innv8 jeste fin phone ali baterija...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Imam "neobičan" predlog: iPhone. Bijeli, 16GB. Mislim da bi ti odgovarao ako nećeš da se smaraš sa Symbianovim signovanjem i WM-ovim "komplikovanim" zezancijama. Čisto da odmoriš, možda ti bude odgovarao i na duže. Na kraju krajeva, ako te Omnia smorila samo ovo će ti pomoći .
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, Tastatura? kapoerista90 se cesto zalio na nedostatak tastature koji mu smeta. znaci ili e71 ili n97. Ali n97 samo ako odes dobro da doplatis [200-300e] a e71 - mozda i izvuces neku doplatu
e71, ima sve sto tebi treba, softver je prilicno usavrsen i bug-free, kvalitet izrade besprekoran i poslednje tebi isto bitno, uklapa se u varijantu glavu za glavu. pozzz i javi sta si uradio obavezno!!!
Marko_NS, očigledno nisam pažljivo čitao . kapoerista90, meni se bijeli sviđao dugo vremena, ali mi uživo nije tako lijep kao na slikama. Pogledaj dobro prije nego odlučiš koju ćeš boju. Mada je ona bijela kožna futrola strava .
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, video sam ga, zato mi se i svidja... Jedini telefon koji sam do sad video, a koji mi se toliko dopao (a nije da ih nisam imao). Ok, hvala svima Ninolina, ces se menjamo kad ti N97 dosadi?
kapoerista90, Lepo ako si vec odlucio za E71,ali ako ne budes mogao naci beli onda pod obavezno potrazi skroz crni.Imaju vec fotke neko je kacio na forumu.Inace crni mi je najmocniji.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.