Thanks ljudi.
IDzO, dobro si uocio. I sam sam se zapitao setajuci, kako li im je u zatocenistvu. Jeste da je nama fino tamo. Prosetamo po podne uz sokic, zezamo se, gledamo ih, smejemo se, slikamo i to traje par sati, a oni tu ostaju ceo zivot. I gledam ove zivotinje, za koje mislim da vise kapiraju, kao sto su majmuni, slonovi itd. i stvarno vidim tugu u ocima, u ponasanju. Sta uradi civilizacija. Oni gepardi, koji su brzi kao formule maltene

, leze u kavezu gde ne mogu da razviju ni 10 km/sat. A kad ih vidimo na tv-u na slobodi u Africi, vidi se gde im je pravo mesto za zivot.
Sale_M,
60sec, nije nista extra, ipak thanks. Mogle su i bolje da se odrade slike, ali je prejako Sunce bilo i dosta slika su "sprzene". Beline svuda po slikama od preteranog Sunca. Ali tako je, kad ne moze covek da bira uvek mesto odakle ce da slika. To je samsung P850:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/690/Samsung/P850
Mada, jos dosta samsunga imaju vrlo ok kamera-module.
Vidis
IDzO, slicna fora je na ovim slikama iz Zoo vrta kao i na ovoj tvojoj sa motorom. Pogledaj zid i travu na slici kod motora. Prejako svetlo. Preeksponirano je skroz. To je eventualno moguce kod mobilnih smanjiti, sa biranjem spot merenja ( ja to imam na samsungu da biram ali u brzini zaboravih

), a fakticki bi na pravom aparatu sa manuelnim kontrolama, to trebali srediti kroz zatvaranje blende na sto veci broj f16 ili cak f32.