Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
dimi89, grešiš. Za symbian ne postoje virusi, jedino što može jeste da se virus sa koma prenese na telefon, ali to telefonu ništa ne može da škodi telep, wi fi je u telefonu
Teme opushteno mozesh da skidash za Nokiju N95 8GB ili N96, mozda ces tako lashe naci.
A WiFi ti je u Connectivity folderu, tu vidish da li ima neka dostupna mreza...
Zanima me kakav mu je blic ? Cuo sam da je dosta neupotrebljiv i slabiji od N95. Izmenio tomas.hokenberi: dopuna do 100 karaktera tackicama, smajlijima itd. nije dozvoljena.
Tehno maniac imao sam prilike da na mom n76 vidim kako mi virusi usporavaju telefon do smrti tako da ne bi reko da ne stete telefonu.Mozda ti ne "jedu" fajlove ali ti usporavaju telefon do smrti tako da ga prave neupotrebljivim.
Delijo : naravno da moguda se prave folderi.Ako nece da ih procita preinstalirani music player ti skini neki koji hoce(npr ogg player)
Bukovski poruke se cuvaju u "Sent" folderu.Kao sto smo ti rekli Symbian na Nokiama i innov8-u ima veoma malorazlika(ako ih uopste i ima) A te stvari koje ti pitas one su standardne za symbian telefone.
Bukovsky, antivirus ti ne treba za Symban 9.x posto "pravih" virusa za 9.x i nema. A za sve ostalo imas temu o Symbian aplikacijama ovde: viewtopic.php?t=8377
Samo ne ocekuj direktne linkove i slicno ka "warez-u" posto to nije dozvoljeno na forumu MS.
Tomas.hokenberi , hvala za info.
Nisam ocekivao direktne linkove za free skidanje , jer znam da nije dozvoljeno ovde na forumu .
Ocekivam ih preko PP
Snacicu se vec nekako...
I zanima me za ovo glasovno pozivanje da li ima i kako to funkcio nise tj. kako to da uradim ?
tnx.
Jel moguce da se ekran ne grebe ? Vec par dana ga nosam po dzepovima, ne pzaim i nema ni ogrebotine .
Inace, ubacio sam karticu od 16gb i mogu reci da lepo koci.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ljudi, aj molim vas... Ne mogu prelomim, ovaj telefon me zaista privlaci, al me ka E71 tera ta baterija... Zar je moguce da je toliko slaba? Ako moze da izdrzi 1 CEO dan, al ne samo tako sto stoji, vec uz pricu i dosta poruka (manje vise kamera i muzika, za to mi ne treba), onda sma resio... dakle? koliko ZAISTA traje?
Aha... Dakle, 1 CEO dan traje?! Mislim, na to sam vec navikao, ni omnija mi ne drzi nesto posebno duze. Drzi 3 dana, kad bleji ovako Dobro, onda se mozda za njega odlucim Zahvaljujem
P.S. Omniu iovako i onako punim svako vece, te necu nekih problema imati
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.