Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
e ljudi opet mi zakocio telefon, to kad sam sliko samo se od jednom zaledio! sta da radim? Radio sam Hard i soft reset i NSU sam radio ali nevredi!!! KUpio sam ga u Mobis electronicu!!!! I koliko bi cekao popravku meni u g.listu pisu da su ovlasceni servisi Alfa copy mobis electroni i Mobilno balkan.
Znaci zanima me koje su aplikacije korisne, mape za navigaciju i ako je ovaj SW dobar da ga ne menjam bezveze... Molio bih iskusne koji imaju ovaj fon da pomognu...
Drago mi je sto ne moram, radi dobro, slike su EXTRA...
Sad mi treba par osn. aplikacija prije svega mape za GPS, moze li neki link da ne "Rovim" po forumu
Poslednja izmena od juventino u Pon, 27. Jul 2009. 03:56, izmenjeno 1 put ukupno.
juventino, na ovom forumu je zabranjena piraterija tako da jedino ti google moze pomoci.
Ovde ti je tema gde mozes procitati koji su zanimljivi programi i onda u googleu trazi: viewtopic.php?t=8377
@Nennad: Da, telefon mozes samo da hakujes preko HelloOX aplikacije, posto na ovim novim softverima AppTRK ne radi. Pozdrav.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Zdravo!
Muka me je naterala da se registrujem!Pomagajte!
Skidao sam PC Suite za moju nokiju n82 i ugasio sam KasperskyIS 2009, izaslo mi je upozorenje da ce 3 procesa da se prekinu, dwl PC Suit-a se naravno prekinuo a posle mi izbacuje eror kad hocu da ga instaliram
Dali bi pomoglo da sa drugog kompa skinem PC Suite pa da prebacim preko flas-a?
Hvala
Ovo pitanje nema veze sa telefonom, možeš da skineš sa drugog kompjutera pa da prebaciš na svoj. A error ti iskače zato što se program nije skinuo do kraja već ga je kaspersky prekinuo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
evo da napisem moj prob...
imam nokiu n82 i uvijek mi u galeriji prikazuje sve slike i klipove kako da sakrijem neke slike i klipove da ih ne prikazuje... neko mi je rekao da na memory card napravim folder temps i ubacim u njega sto necu da se vidi al isto je...pa kako da to sakrijem???
Opet ja
preko SIM kartice sam prebacio sve brojeve u tel. i kad me neko zove pise ko je, a poslije kad je propusten poziv pise samo broj
Jel ima i neki programcic za imenik ili nesto ne znam sta, sve te kontakte sam pre imao na Sony Er. W810 i sve je uredno radilo...
juventino, promeni brojeve ako su ti memorisani samo kao 06x xxx xxxx u +3816x xxx xxxx, mozda tako uspes ali koliko znam ti propusteni pozivi tj ono obavestenje koje ti stize preko sms-a nema veze sa telefonom nego sa provajderom jer oni salju samo broj sa kog je poziv upucen i takav i ti dobijas tako da tu nema veze tvoj imenik sa tim. A jednostavno ako bas ne znas sve brojeve napamet, ja znam iz celog imenika svega par, selektuj taj broj iz poruke i pozovi ga pa ces videti ko te je zvao
Људи,јел зна неко како решити да ми не скрипуцка овде?
Ништа страшно али ме нервира по некад,док куцам поруку код тих бројева и оно скрипуцка кад дотакнем оно између случајно...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.