Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Sale_M napisao:Jednostavno zvuk je puniji i bogatiji a jacina im je tu negde.
Pa nego šta, još od w800 mobilni "kidaju" sa zvukom, samo im treba mala "podrška" Probaj da pri mp3 kompresiji namestiš neku bezobrazno višu bitratu (pošto je sad pitanje memorije zanemarljivo)
Vlado ja nemam ni jednu pesmu ispod 192kb/ps a u proseku vecina mi je na 320 tako da sam potpuno iskoristio cari koje n79 pruza kao mp3 plejer
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imam ovaj telefon od kada je izasao i od tada do sada nigde ne mogu da nadjem kako da instaliram u njega predictive text na Srpskom jeziku...
Bio bih vam zahvalan ako neko moze da mi da vise info kako to da uradim...
Hvala i Pozz...
FM transmitter- Kako ga aktivirati. Probao sam sve zivo i ne mogu da nadjem tu opciju. Jednostavno je nema. Cak je i ima u upustvu koje sam dobio uz telefon, ali u samom telefonu ne postoji!
Inace je fon uzet preko MTS-a.
Godzilla, skineš program za kompresiju (Super recimo za PC), postaviš ga kao "primaran", i kad god "staneš" na neki MP3 fajl on ti ispod izbaci sve podatke, između ostalih i bitratu (kb/ps). Sale_M, nisam ni sumnjao
Godzilla, pa mozes i samo ako imas instaliran winamp kad stanes misem na pesmu da vidis neke osnovne informacije,izmedjuostalog i bitrate. Vlada Zem, razumemo se u potpunosti
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa pojavila se po oglasima.Moguce da ima kod distributera,nazovi pa pitaj .
koji product code da stavim da bih imao fm transmiter. znam da cete reci za hrvatsku, ali koji je to. jel balkans ili neki drugi, a moze neko i ceo kod da mi napise (tel je caletov pa mi je bitan srpski). i jos, sa kojim programom menjate kod, jel nss i dalje aktuelan?
hvala Sale_M, probao, sljaka savrseno 0565729
Poslednja izmena od milkobgd u Uto, 25. Avg 2009. 03:53, izmenjeno 3 puta ukupno.
Nss naravno a kod je cini mi se 0565729,mada proveri .
planiram ovih dana da uzmem ovaj telefon. procesljao sam sve moguce sajtove ali nidje ne naidjoh na (trenutnu) cijenu. zna li neko? valjda nije preko 260eura?
Pa sta je skupla par eura,taman koliko je n82 bolji telefon od n79
I ja sam uzeo ovih dana preko telekoma n79 i stvarno je odlican, i ja imam problema sa fm transmiterom ,pa ako nije problem da mi neko objasni sta i kako znam da treba da uradim promenu koda i fles ali kako pomocu kog programa i da li postoji neko uputstvo.Jos jedno me intersuje za wlan posto meni nalazi neke mreze ,neke koje su zasticena a i neke slobodne i jos nijednom nisam uspeo da se ukacim i da li se ako se ukacim na wlan moze koristiti za internet? hvala svima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.