se telefoni pomoc
se telefoni pomoc
Treba mi pomoc zelim da kupim neki sony ericsson ali neznam koj ako mozete da mi pomognete hvala unapred.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
drift, pa ovi telefoni imaju kao zajednicku osobinu samo to da su svi SE. Njihove cene i karakteristike se prilicno razlikuju.
Za dobar savet moras napisati i sta ti zelis od telefona, osim sto treba da bude SE.
Npr. trenutno je cena P990 vrlo niska (valjda 140 eur) a to je UIQ Symbian smartphone solidnih karaktertistika i velikog ekrana. Medjutim ako ti je najbitnija kamera, a ne zelis puno da potrosis, imas k810. Ako pare nisu bitne, a kamera jeste C905, ... itd itd
Za dobar savet moras napisati i sta ti zelis od telefona, osim sto treba da bude SE.
Npr. trenutno je cena P990 vrlo niska (valjda 140 eur) a to je UIQ Symbian smartphone solidnih karaktertistika i velikog ekrana. Medjutim ako ti je najbitnija kamera, a ne zelis puno da potrosis, imas k810. Ako pare nisu bitne, a kamera jeste C905, ... itd itd
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
drift, Ih brate ti izmesao i babe i zabe,moras uvek malo precizirati svoje potrebe,a ne "s neba pa u rebra"-"Ja bih kupio telefon".Kao kada bi trazio preporuke za auto i samo naveo da ti treba auto.
I jedan i drugi ce te odvesti do cilja,samo je pitanje kako i uz koju dozu komfora.
I jedan i drugi ce te odvesti do cilja,samo je pitanje kako i uz koju dozu komfora.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!