iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Pa te iGo, tj. Contrastove, su ustvari Geokartine, ali imaće i predstavništvo i verovatno će to još bolje da funkcioniše, a kad kažem bolje mape, mislim na to da iako je Nemačka nekih 5-6 puta veća od Srbije, mapa Srbije zauzima oko 3MB, a Nemačke oko 130.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ne znam, malo sam skeptičan ali od toga da im pošalješ mail i da ti odgovore ne može ništa da ti bude. Mada ako je neko plaćanje pouzećem a ne avansno onda ne vidim neki problem. Mada mi ipak malo smrdi na uvaljivanje nekih kineza a ako pakovanje otvoriš da isprobaš teško da onda možda se vrati, tako da šta znam........... Ako se odlučiš svakako javi rezultate.
Ljudi imam problem... Ne identifikuje mi brojeve iz imenika kada me neko zove i kada mi stigne poruka, a kad ja posaljem poruku nekome tad identifikuje. Probao sam da promenim da umesto 064... stavim +38164... , ali tad identifikuje samo pozive ili samo poruke ne mogu sad da se setim, bilo kako, nisam uspeo da namestim da mi i dolazni pozivi u pristigle poruke identifikuje... Pozz
Razmisljam vec duze vreme da kupim iPhone 3G,od 8GB,medjutim vidim da su poprilicno podeljena misljenja.
Trenutno koristim A1200 Motorolu i stvarno sam bas zadovoljna,brzo se odaziva na dodir,ima sve funkcije koje su meni potrebne.Ali ima i po koju manu,a to je da nemam pojma kako da promenim temu i nece da se aktivira mms i gps,a i jako jako brzo se prlja ekran i slabo se vidi na suncu,ali sta da se radi
(.Zato me zanimaju par stvari kod iPhona:
1)da li se ekran brzo masti i da li se vidi i kada je jako sunce
2)da li radi copy/paste opcija...koliko sam razumela ne radi,ali mi to zvuci nemoguce!?
3)Bluetooth da li je konacno proradio uz pomoc nekog programa
4)Igrice ne volim da igram,ali mi je zato zanimljivo da s vremena na vreme ubacim neku temu..koliko je moguce?
5)MMs?
6)trajanje baterije?
7)mp3 melodija ne moze da se postavi za zvono,sms,alarm?
hvala vam
Trenutno koristim A1200 Motorolu i stvarno sam bas zadovoljna,brzo se odaziva na dodir,ima sve funkcije koje su meni potrebne.Ali ima i po koju manu,a to je da nemam pojma kako da promenim temu i nece da se aktivira mms i gps,a i jako jako brzo se prlja ekran i slabo se vidi na suncu,ali sta da se radi

1)da li se ekran brzo masti i da li se vidi i kada je jako sunce
2)da li radi copy/paste opcija...koliko sam razumela ne radi,ali mi to zvuci nemoguce!?
3)Bluetooth da li je konacno proradio uz pomoc nekog programa
4)Igrice ne volim da igram,ali mi je zato zanimljivo da s vremena na vreme ubacim neku temu..koliko je moguce?
5)MMs?
6)trajanje baterije?
7)mp3 melodija ne moze da se postavi za zvono,sms,alarm?
hvala vam

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
annaBG, da krenemo redom:
1) Ekran se masti i prlja onoliko koliko ga diras. Stavis neku zastitnu foliju preko nejga i laganim pokretima o bilo kakvu tkaninu ga obrishesh u 2-3 sec. A sa iPhonetom, dobijas i posebnu krpicu za ekran.
2) Copy paste radi od firmware-a 3.0
3) BT i dalje "ne vidi" druge uredjaje, i nije omogucen OBEX FTP (prebacivanje fileova radi jeb*ne zastite copyright-a (je8o ih copyright). Pomocu aplikacije iBluetooth ovo je resheno, ali dotichna unisti bateriju za cca par sati.
4) Teme mogu vrlo lako da se ubacuju preko tzv. Winterboard-a, aplikacije koja se skida sa Cydia-e. Standardno promena tema nije omogucena.
5) MMS od verzije 3.0 radi
6) Trajanje baterije - u zavisnosti od nivoa koriscenja. Moj neki prosek je 2 dana, mada varira od 10-ak sati do 3 dana.
7) MP3 standardno moze da se postavi samo za melodiju zvona. Za ostale ne moze bez dodatnih softverskih intervencija u samom telefonu, ali ljudi nadju nachin za sve, pa tako i za ovo.
Nadam se da sam ti makar malo pomogao.
1) Ekran se masti i prlja onoliko koliko ga diras. Stavis neku zastitnu foliju preko nejga i laganim pokretima o bilo kakvu tkaninu ga obrishesh u 2-3 sec. A sa iPhonetom, dobijas i posebnu krpicu za ekran.
2) Copy paste radi od firmware-a 3.0
3) BT i dalje "ne vidi" druge uredjaje, i nije omogucen OBEX FTP (prebacivanje fileova radi jeb*ne zastite copyright-a (je8o ih copyright). Pomocu aplikacije iBluetooth ovo je resheno, ali dotichna unisti bateriju za cca par sati.
4) Teme mogu vrlo lako da se ubacuju preko tzv. Winterboard-a, aplikacije koja se skida sa Cydia-e. Standardno promena tema nije omogucena.
5) MMS od verzije 3.0 radi
6) Trajanje baterije - u zavisnosti od nivoa koriscenja. Moj neki prosek je 2 dana, mada varira od 10-ak sati do 3 dana.
7) MP3 standardno moze da se postavi samo za melodiju zvona. Za ostale ne moze bez dodatnih softverskih intervencija u samom telefonu, ali ljudi nadju nachin za sve, pa tako i za ovo.
Nadam se da sam ti makar malo pomogao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Jesi Miodraze i to bas bas.Hvala ti puno!!!
Meni na Motoroli se po suncu nista zivo ne vidi,a i cim ga pipnem odmah se zamrlja i tesko ga je ocistiti...
Sve u svemu,znaci postoje resenja za moje (skromne
)zahteve.Super.
Verovatno cu uzeti polovan mob...ali da nije bas mator...npr.do 3 meseca starosti,pa sta mislite kolika mu je realna cena?
Vidim da od 16GB ima voice control,a ovaj od 8 da nema...na koji voice kontrol misli,prilikom razgovora ili snimanja..??

Meni na Motoroli se po suncu nista zivo ne vidi,a i cim ga pipnem odmah se zamrlja i tesko ga je ocistiti...
Sve u svemu,znaci postoje resenja za moje (skromne

Verovatno cu uzeti polovan mob...ali da nije bas mator...npr.do 3 meseca starosti,pa sta mislite kolika mu je realna cena?
Vidim da od 16GB ima voice control,a ovaj od 8 da nema...na koji voice kontrol misli,prilikom razgovora ili snimanja..??
miodrage je sve odgovorio osim za vidljivost na suncu koje na nivou Nokie, tj. 5 klasa bolja od bilo kog drugog TS uređaja.
Srećno s kupovinom, mada se meni to ne uzima polovno, a za novo nemam a i da imam ne dam, tako da ............
Srećno s kupovinom, mada se meni to ne uzima polovno, a za novo nemam a i da imam ne dam, tako da ............