iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa te iGo, tj. Contrastove, su ustvari Geokartine, ali imaće i predstavništvo i verovatno će to još bolje da funkcioniše, a kad kažem bolje mape, mislim na to da iako je Nemačka nekih 5-6 puta veća od Srbije, mapa Srbije zauzima oko 3MB, a Nemačke oko 130.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Da li je mozda neko probao da naruci tel ovde http://www.zabranjeno_reklamiranje_sajtova.com/Category/kupovina_prodaja/telefoni/2.html
Ili je to mozda neka prevara povoljne su cene...

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Ne znam, malo sam skeptičan ali od toga da im pošalješ mail i da ti odgovore ne može ništa da ti bude. Mada ako je neko plaćanje pouzećem a ne avansno onda ne vidim neki problem. Mada mi ipak malo smrdi na uvaljivanje nekih kineza a ako pakovanje otvoriš da isprobaš teško da onda možda se vrati, tako da šta znam........... Ako se odlučiš svakako javi rezultate.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

gargamel4, ја имам једног лика,на мсн :dry:
е сад он хоће да ми за 100е да 3г 16гб :? каже да је купио радњу у расулу и сад све распродаје...
и нудио ми 3гс :lol: за те паре...
значи мора да је превара :?
Nokia 6220 Classic

niksto90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Nov 2008. 00:26

Post od niksto90 »

Ljudi imam problem... Ne identifikuje mi brojeve iz imenika kada me neko zove i kada mi stigne poruka, a kad ja posaljem poruku nekome tad identifikuje. Probao sam da promenim da umesto 064... stavim +38164... , ali tad identifikuje samo pozive ili samo poruke ne mogu sad da se setim, bilo kako, nisam uspeo da namestim da mi i dolazni pozivi u pristigle poruke identifikuje... Pozz

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

niksto90, updateuj software telefona na 3.0 i neces imati tih problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

miodrage, update-ovan je softver na 3.1, to je prvo sto sam uradio... Posto telefon nije skinut sa mreze, vec kupljen u Apple prodavnici u Francuskoj, pa sam smeo da radim update na poslednji softver.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa na 3.1 si tesko jer je to beta verzija. Ima samo 3.0.1, i prakticno osim nekog SMS-bug-a ne razlikuje se od 3.0 verzije.

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

ok sorry, moja greska 3.0.1 ne 3.1. Ali u svakom slucaju me to zeza sa identifikacijom. Ako neko zna u cemu je problem neka javi... pozz

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Da li zna neko gde mogu uzeti futrolu za trcanje i kolika je cena ,a da po mogucnosti nije sa ebaya?

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

http://nemadanema.rs/oglasi13280/brand- ... touch-pro2

Јел ово могуће?
Мора да је превара у питању!
Nokia 6220 Classic

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Godzilla
Зови и питај..само немој да буде као са оним амером. :lol: :lol: :lol:
Слобода или смрт

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Godzilla »

bestboy, :lol: :lol: :lol:
то је тај сигурно :D
на мсн му пише "buy 3 get 1 free"
:lol: :lol:
исти мото као код овог :D
Nokia 6220 Classic

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

ja sam ubeđen da je ovo neka žešća prevara,mada je moguće da su ''ispali iz kamiona'' tokom transporta,pa su zato ovako jeftini 8) :D

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Razmisljam vec duze vreme da kupim iPhone 3G,od 8GB,medjutim vidim da su poprilicno podeljena misljenja.
Trenutno koristim A1200 Motorolu i stvarno sam bas zadovoljna,brzo se odaziva na dodir,ima sve funkcije koje su meni potrebne.Ali ima i po koju manu,a to je da nemam pojma kako da promenim temu i nece da se aktivira mms i gps,a i jako jako brzo se prlja ekran i slabo se vidi na suncu,ali sta da se radi :((.Zato me zanimaju par stvari kod iPhona:
1)da li se ekran brzo masti i da li se vidi i kada je jako sunce
2)da li radi copy/paste opcija...koliko sam razumela ne radi,ali mi to zvuci nemoguce!?
3)Bluetooth da li je konacno proradio uz pomoc nekog programa
4)Igrice ne volim da igram,ali mi je zato zanimljivo da s vremena na vreme ubacim neku temu..koliko je moguce?
5)MMs?
6)trajanje baterije?
7)mp3 melodija ne moze da se postavi za zvono,sms,alarm?

hvala vam :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

annaBG, da krenemo redom:
1) Ekran se masti i prlja onoliko koliko ga diras. Stavis neku zastitnu foliju preko nejga i laganim pokretima o bilo kakvu tkaninu ga obrishesh u 2-3 sec. A sa iPhonetom, dobijas i posebnu krpicu za ekran.
2) Copy paste radi od firmware-a 3.0
3) BT i dalje "ne vidi" druge uredjaje, i nije omogucen OBEX FTP (prebacivanje fileova radi jeb*ne zastite copyright-a (je8o ih copyright). Pomocu aplikacije iBluetooth ovo je resheno, ali dotichna unisti bateriju za cca par sati.
4) Teme mogu vrlo lako da se ubacuju preko tzv. Winterboard-a, aplikacije koja se skida sa Cydia-e. Standardno promena tema nije omogucena.
5) MMS od verzije 3.0 radi
6) Trajanje baterije - u zavisnosti od nivoa koriscenja. Moj neki prosek je 2 dana, mada varira od 10-ak sati do 3 dana.
7) MP3 standardno moze da se postavi samo za melodiju zvona. Za ostale ne moze bez dodatnih softverskih intervencija u samom telefonu, ali ljudi nadju nachin za sve, pa tako i za ovo.

Nadam se da sam ti makar malo pomogao.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

Jesi Miodraze i to bas bas.Hvala ti puno!!! :lol:
Meni na Motoroli se po suncu nista zivo ne vidi,a i cim ga pipnem odmah se zamrlja i tesko ga je ocistiti...
Sve u svemu,znaci postoje resenja za moje (skromne :oops: )zahteve.Super.
Verovatno cu uzeti polovan mob...ali da nije bas mator...npr.do 3 meseca starosti,pa sta mislite kolika mu je realna cena?

Vidim da od 16GB ima voice control,a ovaj od 8 da nema...na koji voice kontrol misli,prilikom razgovora ili snimanja..??

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

miodrage je sve odgovorio osim za vidljivost na suncu koje na nivou Nokie, tj. 5 klasa bolja od bilo kog drugog TS uređaja.

Srećno s kupovinom, mada se meni to ne uzima polovno, a za novo nemam a i da imam ne dam, tako da ............

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

gargamel4, svi Capacitive TS ekrani su daleko bolje vidljivi na suncu od Resistive varijante,nije to samo do Iphona.Mada,istina je, od svega što sam video do sada, Iphone i Storm imaju najbolju vidljivost na direktnom suncu.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja bih jos da nadopunim da je moj E61 imao bolju vidljivost na suncu od iPhoneta. I jedan i drugi su odlicni, ali je E61 kralj. Mozda je ovo i subjektivno zbog toga sto je na Apple-u crna pozadina, dok je na Nokiji bila plava.

Odgovori