Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
-
- Redovni učesnik
Radisa Rasa, evo pogledaj http://www.youtube.com/user/Igor88bg 

-
- Redovni učesnik
jerkann, ja ti kazem mozda uzmem jos jedan napolju naravno evo sada idem i Greece pa cu da vidim koliko je tamo ako je oko 250 Uzimam 80% sve zavisi i od toga dal cu ga naci,i kakav je kvalitet zavrsne obrade,ali tel je VRHCINA,ja prosto kada ga gledam kako je mali i posle razmislim sta taj malisa ima
Stvarno sjajan telefon,i kraj njega uvek imam digitalac uz sebe jer ipak xenon je xenon tako da ni 10 led diodica ne moze da zameni snagu xenona! 

Godzilla, imam za 200 imam ali taj tel ima LT 100h koji su obrisanih koji se proveravaju putem testa eproma takav tel imam za 180e satro nov 180 hahaha a kvalitet masle ala china kao i tastatura,koja je mnogo cudna i nekako naduvena u odnocu na moju npr! A i imam naviku preko da kupim skuplje ali bolje uvek,uz sve moguce sto ide uz tel jos koliko su ljubazni daju futrolu ja sam dobio samsonite futrolu DZ npr uz kupljen tel
ipak vise volim evropski necin kupovine,a ne nas tezgaroski iskreno! Moze tezga ali SAMO ako planiram da prodam tej tel u roku od mesec 2 max i naravno da je tel NOV znaci cim izadje moze tezga jer znam da je LT 0.000 1000% a ne ovo bas sam naleteo na 6220c "Nova" i *#92702689# daju lt 0000 ali nakon par testiranja strucnog coveka utvrdjeno je da tel ima oko 98 sati razgovora,kao i sama baterija koja je bila oslabljena u odnosu na novu
Tako da 6220 nebi da kupujem ovde
Neki drugi mozda!

-
- Redovni učesnik
Ja se uopste ne slazem sa 60sec, nemam nameru ni sa kim da se raspravljam i sl. zelim samo da iznesem misljenje da to nije istina
Gle ovako ako ja kupim tel u leg.zast.radnji imacu isti tel.kao i ti iz Italije(prijem autora).Drugo ko tebi garantuje da ce ti bas takav tel.pasti u ruke,a da meni ovde nece.Moja nokia 6220 c je placena 180 e,baterija drzi 4 dana uz full koriscenje,imam garanciju jos oko 1 god.i malo jace i nema nikakve indi.da ce se tel.pokv.niti je JEDNOM(ne derem se) zabagovao ili sl.a to sto tebi tasta.deluje suntavo to je najveca glupost!!!koju sam cuo u zivotu!Pozadi na tel pise Made in Hungury,pa je ekstra a to da li je on sklapan u kini.finskoj madjarskoj i sl,nema nikakve veze jer smo x puta pricali da se to radi zbog jeft.radne snage i manje cene,a veruj mi da su to 100 posto isti tel.Fala na citanju
Ko se iole malo razume reci ce da je tako!!!!

-
- Redovni učesnik
Pa ja ne znam ko jos kupuje po kojekakvim podrumima
Ja mislim da je to vreme proslo,a ako nije to je zato sto mi srbi jednostavno mislimo da za neke male mozemo da dobijemo nesto vrh...jbg kad budemo realniji imacemo vise para....sto kaze ona izreka nisam toliko bogat da bih kupovao jeftine stvari...tako nesto ide ne znam bas slab sam sa izrekama