Telekom postpaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

miodrage, e tako i meni!!!I to nije samo ovaj mesec,vec stalno...Izgleda da oni ne obracunavaju danima,pa kada ti odjednom stanje poraste...JOJ.
Pitala sam ih,jos pre,oni kazu da presek,tj.obracun vrse 2 puta dnevno "da,da".Pa i da je tako,to je malo!!!I tako moze da mi posle napise,na racunu,sta hoce.
U svakom slucaju i da se zalim,kao da dokazem.

AquaZX, Ako je to tako,onda je Telenor najbolji,definitivno...mada mozda jesu malo skuplji,ali cinjenica je da oni prvi izbace neki paket,a onda Telekom prekopira i malo spusti cenu,pa tako postane atraktivniji :wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Anna, zasto je Telenor "malo skuplji"?

Mislim da to uopste nije tacno. Takva predrasuda je ostala i vremena MTS/Mobtel i odrzala se i dan danas bez obzira sto ljudi gledaju cenovnike 8)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Gledala sam njihove ponude,npr.za kupovinu mobilnog uz paket i malo su bezobrazni sa pondama.Bio je u ponudi neki Samsung,secam se,nudili su ga za samo 1000 din. manje od onog u prodavnici.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ja mislio da pricamo o ceni usluga, dakle cena minuta, sms poruke, megabajta i sl. :P

Cena telefona kod operatera je, kada se dublje zagleda u stvar, potpuno irelevantna stvar prilikom odabira operatera. Bira se operatera a ne telefon. Operater te jeftinijim telefonom nego u radnji zapravo stimulise da bas kod njega trosis novac i sigurno ce mu se isplatiti

Mnogo bitniji je cenovnik usluga, kvalitet usluga itd.
A tu je Telenor kod nas ili rame uz rame (cenovnik) ili prvi (spektar i kvalitet usluga).

Trenutno je situacija takva, fakat 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo danas stanje 40.00, ali priznajem juce sam imao jos jedan VAS. Uglavnom cekam samo i bice mrtvih ako mi se nesto ne bude slagalo. Joj, jedva cekam MNP, zvanicno do 31.12. treba da bude usvojen akcioni plan, ima da budem prvi koji ce da zadrzi svoj broj i predje kod drugog operatera. Pa nece mene vishe nikod a vuche za nos. Jedino me jos broj drzi kod drzavnog monopoliste.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Promenjen izgled mt:s vodiča. Sada stoji

Tarifni profil : MIX500
Stanje
Preostali besplatni saobraćaj:
Minuti
Sms
Gprs

Dakle nema víše "u mreži" i "van mreže".

Jedina mana mu je što je neažuran. :dry:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Samo toliko. Ima al' ne radi, jel da........... :uhuh:

A da ne pominjemo koliko je prsla mreža na Beer Festu. Poruke stižu sa po 2-3 sata zakašnjenja.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

E da... telekom je juce prso skroz, ljudi bili nedostupni... dok telenor bez problema cepao. . .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

AquaZX, ljudi kazu da budu nesto skuplji minut/sms posle potrosenim minuta u okviru paketa,mada se meni cini da je slicno...Evo primer 1)Telenor prenesi http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879 2)Telekom Mix 500 http://www.mts.telekom.rs/index.php?ID=2117
miodrage, Bilo bi to fenomenalno,ali mislim da od toga nece biti nista,jer kod nas svi nesto obecavaju,a dok se to realizuje..... :smutny: .

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lobachewsky, meni su juche poruke letele bez problema, dodushe ja sam sinoc bio dezuran i nisam se akao sa Beerfestom.
annaBG, imam informacije iz ministarstva za telekomunikacije, oni vec sve imaju napravljeno, jos samo da se napravi plan kako i sta i to je to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Evo me upravo postujem iz telekomove poslovnice na obilicevom vencu (u tanjugovoj zgradi).
Dodaju mi na rachun poslednjih ne znam koliko meseci internacionalne razgovore koje nisam pravio.
Poslednji mesec su mi nakrkali 2500 din samo internacionalnih razgovora preko tarife. Uzas!!!!
Evo sada kukam i pishem zalbu i krvi cu im se napiti.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Ja ću ovim iz MT:S-a jeb**i mamu!!! Od 20 Jula do 1 Avgusta sam bio na moru u CG, i kad sam odlazio iz Srbije 20-og mi je račun bio 3000 a kad sam došao mi je bio 7500! A nisam koristio telefon jer nisam imao mrežu!
Nokia 5800XM

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

miodrage, htedoh reci da je telekomova bazna stanica na uscu prsla... :) Pzo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

provera stanja im je super, meni trenutno stoji da mi je preostalo jos 289.97 minuta :disgust: ne znam sta je ovo 0.97 :lol:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

mb011, 0,97 minuta = 58,2 sekundi. :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Malopre sam proverio stanje i nisam mogao da verujem svojim ocima...Stanje se izgleda(99%) azurira na 12h odnosno 2put dnevno sto je i dalje lose ali je i to veliki napredak u odnosu na raniji period...
Zna li neko da li je ovo samo privremeno ili su radili nesto ozbiljnije na sw pa ovako poboljsano stanje mozemo ocekivati i ubuduce? :?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

miodrage, pa da,na to i mislim,dok se plan realizuje... :dry: .Nisam bas upucena kako ce te izgledati,samo sam u "prolazu" nacula nesto na tu temu

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ljudi,meni je kevin racun opet stigao uvecan za neku fantomsku cifru.Bilo je 5 VAS poruka,i one su uredno zapisane,ali stoji nekih 500 i nesto kilobajta podataka,koji su sumanuti jer keva ni ne koristi net,a i svejedno cifra obracunata pored njih je nula.medjutim na kraju saobracaja van paketa su napakovali nekih 300 i nesto dinara,a da ja nemam nikakvo obrazlozenje za ovo......ovo je vec drugi racun za redom sa fantimskim tarifiranjem a bez obrazlozenja.....

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel,ti nenaplaceni kilobajti su 'potroseni' prilikom prijema MMS-a. I zbog toga se ne naplacuju.
I kako mislis da ima nekih 300 i nesto dindzi bez ikakvog obrazlozenja? Pogledaj dobro spec. racuna i vidi u kojoj stavci se pojavljuje zaduzenje.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Fox, vec sam to pricao i za prethodni mesec,samo sto je tada racun bio jos veci....specifikacije se slazu,kao i individualne cifre.....ali se krajnja cifra ne slaze,tojest ovaj put je veca za oko 350 dinara.Stoji joj na racunu normalno 500 dinara za pretplatu,a u onom delu gde je specifikacija saobracaja sve lepo izdetaljisano i samo se krajnji zbir ne slaze....Prosli put je obrazlozenje da su to retroaktivno naplacene VAS poruke......ali keva ih definitivno nije toliko slala da bi se prelile i u ovaj mesec......ma nije ni bitno.Ionako je na korak do odluke da promeni operatera.

Odgovori