Ma znam,naravno,rizicno je bilo sta kupiti sto je polovno...ali moze dobar mob da se nadje...Npr.ja sam skoro kupila E71 star 3 meseca,alpha copy garancija...i ustedela 70e...
iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
bjankab, nasao sam drugo resenje, malo mi je bilo glupo da menjam 300 broja iz 064 u +38164...
Imas program Caller ID ili tako nesto, instaliras i onda sve radi ok. Nego ja imam sad drugi problem, stalno mi gubi mrezu u toku razgovora, prekine se veza onda sam nedostupan, i za nekoliko sekundi opet dostupan... Najcudnije mi je sto sam 064, a gore gde stoji ime mreze ili sta vec, pise YUG03, zar tu ne bi trebalo da pise mts??? inace na network selection nadje YUG03, Telenor SRB i Vip SRB...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
niksto90, uradi restore na telefonu, i ponovo jailbreak i unlock. Stavi softver 3.0.1 i nema da te boli glava. Ja taj problem sa Caller ID nisam imao sto bjankab opisuje, i ne bih znao u cemu je frka, znam da je na starijim verzijama softvera, pre 2.1 bilo tih problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ovaj 3.0 softver na mom telefonu ima užasan bag
od kad sam instalirao tu verziju,dešava mi se na nekih 10-15 dana,da 1 deo displeja totalno bude mrtav,al čudno mrtav
Naprimer,izvalio sam sledeće,kad se to desi,ja uključim bilo koji program,bilo koju igru i taj deo displeja normalno radi,al do sam na ''stranicama'',taj deo displeja je mrtav
uradim najobičniji respring i sve radi normalno.
takođe da dodam,uspavljivanje i buđenje ne pomažu ovom problemu,samo respring
mora da padne restore,čim dođe nova verzija os
Naprimer,izvalio sam sledeće,kad se to desi,ja uključim bilo koji program,bilo koju igru i taj deo displeja normalno radi,al do sam na ''stranicama'',taj deo displeja je mrtav
uradim najobičniji respring i sve radi normalno.
takođe da dodam,uspavljivanje i buđenje ne pomažu ovom problemu,samo respring
mora da padne restore,čim dođe nova verzija os
s obzirom da ovaj telelefon imam već preko 7 meseci i da sam na njega sve živo i mrtvo instalirao,da sam dizao svaku moguću verziju OS čim je izašla...dobro je što i radi
ja sam se pribojao da je otišao displej,al reko,ajde da probam neke stvarčice,pa ću onda da ga restartujem,a ako to ne upali,uzeću neki nov tel
mrzi me da dižem 3.0.1,čekaću da dođe 3.1
ja sam se pribojao da je otišao displej,al reko,ajde da probam neke stvarčice,pa ću onda da ga restartujem,a ako to ne upali,uzeću neki nov tel
mrzi me da dižem 3.0.1,čekaću da dođe 3.1
Poslednja izmena od valdevit u Ned, 27. Sep 2009. 20:13, izmenjeno 1 put ukupno.
miodrage, uradio sam restore, od ponovo jailbrake i onda je bilo namesteno da je 3G iskljuceno, znaci gore mi stoji E umesto 3G. Mreza ima, ja mogu da zovem, ali kad mene zovu nedostupan sam. Kada ukljucim 3G smanji se signal, i onda isti problem u toku razgovora stalno gubi mrezu... Da nije do ovog softvera 3.0.1? Ili da nije onda hardverska greska, znaci ne znam sta drugo moze biti...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
niksto90, stavi izbor mreze na manualni,a ne na automatski ili obrnuto. Meni je i to pravilo cesto frku.
bjankab, baterija je reshena onako kako sam ti naveo - stavio sam na redovan punjach, i sada opet i preko kompa puni normalno. IGO sam skinuo, ali nisam jos stavio... nisam jos ni jailbreakovao telefon.
bjankab, baterija je reshena onako kako sam ti naveo - stavio sam na redovan punjach, i sada opet i preko kompa puni normalno. IGO sam skinuo, ali nisam jos stavio... nisam jos ni jailbreakovao telefon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Godzilla evo ovde iams poredjenje 2G- i 3G telefona pa pogledaj po cemu se razlikuju... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1827
Da sam na tvom mestu ipak bih cekao priliku za 3G telefon.
Da sam na tvom mestu ipak bih cekao priliku za 3G telefon.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...