Pomoc pri izboru

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Pomoc pri izboru

Post od Motoman »

Pozdrav svima :) , evo dosao je i red da i ja kupim novi telefon :D :D i naravno mi treba vasa pomoc.
Telefon mora da ima veliki TS bez toga nista :)
U uzi izbor su usli 5800, Pixon i ne znam vise koji da razmatram. Cenovni rang je oko 250e ne vise. I telefon treba da traje makar 2 godine.
Pixon mi je jako dobar, al ne znam da li ima neke teme da se menjaju i kakav je po pitanju muzike.
Pomoc :))))

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Što se tiče telefona sa TS-om do 250 eura ( predpostavljam da bi trebalo da ima Wi-fi jer će ti kad tad zatrebati )
Što se tiče Symbiana, jedino 5800 i 5530
Windows Mobile : LG KS20 od novijih, dok neki pismeni HTC novijeg datuma može da se nađe polovan
Mislim da dumb telefoni sa velikim TS-om nisu vredni kupovine jer ako su ograničeni na nešto, ne postoji neki program da to popravi i slične situacije.
Nokia Lumia 630

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Slazem se sa djolexom sto se tice kupovine dumb telefona mad to ipak zavisi od coveka....Ks20 vise neces naci(barem sam tako cuo da ga nema vise po prodavnicama a i nema veliki TS) Mislim da ti realno ostaje 5800XM 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Imas HTC p3600 za nekih 230e po oglasim od lika iz NS-a, mislim da ih cak i salje. Eto ti fenomenalan telefon za te novce, mozda bolje i neces naci, To je samo moj predlog, imam jedan primerak i nisam mu nasao neku manu osim "manjka" rama ali nista zbog cega bih ga izbegavao jer savrseno radi i sa ovoliko mada mu ne bi skodilo da ima koji MB vise :wink:

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Ja trazim neki all-in-one uredjaj. Kod pixona mi se ne svidja sto ne moze da promeni temu uopste, i nema 3,5mm. Mislim da mi jedino ostaje 5800.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa da, na kraju krajeva 5800 i jeste XM. Ne znam samo kako mu se kamera pokazala. Tesko da ces naci all in one aparat za te novce sa takvom specifikacijom koja tebi treba... Necega ces se morati odreci, bio to kvalitet izrade, menjanje skinova tj tema ili 3,5mm. Mada, postoji onaj djavo sto na jednom kraju ima mini usb a na drugom 3,5mm ulaz pa mozes tako nadomestiti to.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Motoman, nisam bas siguran da je i koji od tih novih TS telefona uopste pravljen da traje dve godine...ali tebi na volju....
:) :) :)
D500&E71

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Imas i ove Samsungove S5600, S5230 i S8000 (mada je on daleko iznad 250 EUR :-( )
Tu ti je LG Cookie, stize Arena - malo dodaj i imas i Magic i Galaxy (Androidi)
Po postovima ispade da je 5800 maltene jedina opcija

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Samsung Jet bi mi bio super, al kad je dosta skuplji. LG necu. Voleo bi i galaxy al kad nije u cenovnom rangu. Samo da su stavili 5mpix u 5800 i sve bi bilo super :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ili polovan iPhone 3G 8GB, ja mislim da bi mogao da se nadje u tom cenovnom rangu, mozda malo jache. 2G mislim da sigurno ima... I ima sve sto ti trazis :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

slazem se sa miodrage-om, jer za njega si bar siguran da ce ti izgura 2 god.
Samo, koliko ti je kamera bitna? Ona na 5800 moze da posluzi, al nije nista posebno. cak stavise, losa je.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Gde se moze kupiti g1 ? Da li je neko imao iskustva sa njim i moze li nesto reci o njemu? iPhone mi se ne svidja :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Kod nas tesko, jedino imas magic kod Vip-a, ali ga ima i po oglasima (oko 300e je nov).
Ja bih ipak sacekao jos malo, android je jos nov OS, nema tako puno aplikacija, bt se ne moze koristiti za slanje/primanje fajlova...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Si ozbiljan za BT? :| Nisam znao taj detalj... Ovako, na prvi pogled izgleda ok, kad ga samo cacnes...
Nokia E71... Elegant, but deadly

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ozbiljan :) Ja sam nesto citao po stranim forumima, ali sam mislio da se ljudi zezaju, ali na jednom drugom nasem forumu jedan clan je uzeo Samsung Galaxy i eto potvrdio je moje sumnje u taj problem.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

MilančeBGD, hvala puno za info ( razmišljao sam da uzmem neki Android kasnije ako bude pristupačniji, međutim ista iPhone boljka... ) u principu BT mi nije potreban, ali za neke fotke sa kamere kad mi neko prebaci i slične situacije ipak treba...
Nokia Lumia 630

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

djolex, koliko znam, postoji aplikacija za iphone za koriscenje bt-a, ne samo za povezivanje sa bt slushkama i sa josh par uredjaja, nego i za prebacivanje fajlova.
Na mom iphone-u nikada nisam instalirao, ali sam chitao po forumima da super sljaka, ali da srche bateriju kao lud.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

cebzab to si mogo da procitas i na ovom forumu jer smo miodrage i ja to ponovili barem 10 puta... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori