Imao sam pre i 3g, ali mi je njegova svrha bila besmislena u odnosu na 2g, zato shto 3g ne koristim, a za gps pre par meseci nije bila pristojna aplikacija za mape u srbiji, pa sam preshao na 2g.
Sva sreca, da sam u "serviserskoj" branshi, pa cu dobiti displej po nabavnoj ceni, inache bi zamena bila, maltene suluda.
Da predjem na stvar.
Nokia e71 ili Blackberry 8900. Koji mislite da je pametniji izbor?
Sto se izgleda uredjaja tiche, vishe mi se svidja nokia. Ali me symbian po malo smara.
Blackberry mi se svidja zbog softvera(najblize iphone-u, a da ima mehanichki qwerty), "bolje" tastature (barem po review-ima na netu), track ball-a(znam da se kvari, ali, cale ima servis za mob. telefone, tako da me to ne pogadja nesto preterano)[za one koji nisu u toku, taj track ball kvar je dovoljno chest da su najavili da na sledecim generacijama blackberry-ja track ball nece postojati].
Ne svidja mi se, sto je deblji od nokie. A sto se dimenzija tiche, najvaznije mi je da je telefon dovoljno tanak da moze "prijatno" da se nosi u dzepu, znachi bash nisam u fazonu za fotrole.
Da bi eskivirali polemiku oko 3g-a, kvaliteta kamere, 3rd party aplikacija i nekih malih kvarova. To su stvari do kojih mi uopste nije stalo.
Bitne su mi sledece stvari:
-qwerty
-displej
-lakoca korishcenja softvera
-LEPOTA softvera (kada sam sujetan, sta da radim)

-candybar
-autonomija
-kvalitet izrade
-vash opshti utisak o ovim modelima

Otvoren sam i za druge modele koje biste mi preporuchili, da su slichni ovima

Kakav sam mentol, ne verujem, ogromnim slovima mi pishe, ja ne vidim gde stavljam temu. Izvinjavam se adminima