Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Godzilla, ne radi se o tome da se desava drugima nego pogldaj kako se rastavlja tel. i vidi koji su delovi postavljeni tu gde tebi skripi pa ce ti biti jasnije.
Milslim da ti je vec bilo odgovoreno na ovo pitanje mnogo ranije.
Milslim da ti je vec bilo odgovoreno na ovo pitanje mnogo ranije.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO,није постављен ни један део...то је између 7 и 8 а ту нема делова...сад сам одгледао клип као и много раније...
кад притиснем ону маскицу која иде преко дугмади...онда неко време не скрипи,(није то скрипање само се малкице чује,али ме нервира)
значи као да није добро налегао тај део...
п.с. скрипуцка тамо кад стискам око онога ѕа пуњењн (улаз за пуњач)
кад притиснем ону маскицу која иде преко дугмади...онда неко време не скрипи,(није то скрипање само се малкице чује,али ме нервира)
значи као да није добро налегао тај део...
п.с. скрипуцка тамо кад стискам око онога ѕа пуњењн (улаз за пуњач)
Nokia 6220 Classic
http://www.youtube.com/watch?v=-MTZ-jABbV8
ево...то је то...само што је мени код 7 и 8 и мнооого је слабије...
није мени то битно,него ме занима шта то проузрокује?
и још неки доле коментаришу да су му сервисери рекли да је то нормално...
ето нзм!
ето изгледа да је нормално...некима c button има sticky noise,некоме једна од 4 типке на d pad-u...
изгледа неки трип
није ни битно,али видим већини је тако...
ево...то је то...само што је мени код 7 и 8 и мнооого је слабије...
није мени то битно,него ме занима шта то проузрокује?

и још неки доле коментаришу да су му сервисери рекли да је то нормално...
ето нзм!

ето изгледа да је нормално...некима c button има sticky noise,некоме једна од 4 типке на d pad-u...
изгледа неки трип

није ни битно,али видим већини је тако...

Nokia 6220 Classic
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Gde se sad seti toga Starday, ovo je reklama jos iz vremena prezentacije n82
Mada najbolji tel zasluzuje najbolju reklamu.

Mada najbolji tel zasluzuje najbolju reklamu.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Meni je isto dugo trajalo pripremanje instaliranja i ja sam mislio da je do haka, ali sam nedavno uradio hard reset i kada sam ponovo hakovao nije bilo više toga.Godzilla napisao:е сад јел зна неко разлог зашто на н82 после хака спорије припрема инсталирање апликација,и по негде се успори,дал и кад бришеш апликациј
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
POTPISIVANJE PROGRAMA
Ne morate hakovati telefon, time se ipak mesate u sistem telefona i to moze ponekad da nosi sitne posledice. Ja licno potpisem svaki program pre instalacije na moj n82 i to radi savrseno, a da pri tom nisam hakovao telefon.
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog, pretpostavlja se da na njega odgovaraš, a ukoliko je to neophodno citiraj samo deo na koji se odnosi tvoj post.. Pošto si novi član obavezno pročitaj pravila foruma..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog, pretpostavlja se da na njega odgovaraš, a ukoliko je to neophodno citiraj samo deo na koji se odnosi tvoj post.. Pošto si novi član obavezno pročitaj pravila foruma..
Jedno pitanjce ... instalirao sam iBattery i mnogo mi se svidja. Znaci, pod screensaver sam podesio iBattery i pojavi mi se kada je i podeseno, ali problem je sto mi se poslije nekoliko sekundi opet pojavi nokijin default screensaver i nestane iBettery-ja. 
Kako da iskljucim ovaj default-ni???

Kako da iskljucim ovaj default-ni???
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com