Nokija suverena i na crnom tržištu
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Wicked to sto su kupili Hondu to ne znaci da nisu zadovoljni tojotom ako bas tako rezonujes onda su kljucne reci "ali i dalje voze ovu zadnju corolu" jer je onda cinjenica da je super pa nisu hteli da je prodaju. Odosmo mnogo u van teme.......Danas sam bas gledao nove G-jeve telefone i jos neke najave ljudi vec smislili naslednike modela koji nisu izasli jos....Uostalom LG Cooki2 je vec u prodaji...Samo me je razocaralo jer od WM ponude nemaju nista(ustvari imaju jedan model koji dosta lici na nokiine E serije ali je po specifijacijama krajnje los) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Nokia nastavlja razvoj i ne čeka da joj padne prodaja (zbog zasićenja tržišta mobilnih telefona)
Nov proizvod Nokie-Booklet 3G
Nov proizvod Nokie-Booklet 3G
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Kako lep netbook. Ne razumem se mnogo u racunare (sasvim dovoljno za neko normalno koriscenje racunara), ali ovo mi se mnogo svidja. Nokia je pokazala ko je tata u mobilnoj telefoniji i to je to sada mogu da eksperimentisu i u drugim sverama. Sada ce mnogi da komentarisu hardverski pa i softverski kvalitet njenih telefona, ali cinjenica je da oni izbace svake godine po najmanje jedan model koji pojede svu konkirenciju.
Wiker - sto se tice Toyote ne slazem se s tobom. Stariji modeli fenomenalni (npr. Corola), a novi su (auris, rav4..........).

Wiker - sto se tice Toyote ne slazem se s tobom. Stariji modeli fenomenalni (npr. Corola), a novi su (auris, rav4..........).

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Skroz je fin... Aluminijumsko kuciste... SIM, 3G, GPS...
Da da... nokia fanovi su navikli na metalna i sofisticirana kucista svojih telefona, tako da uvek kada vide ovako nesto, prosto im toplo oko srca.2.7lb aluminum body that's understated, sophisticated, and should make most Nokia fans very happy
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Lobachewsky, na dobro se čovek lako navikne
Da nisam skoro pazario lap sigurno bi bio moj čim se pojavi.
Naročito zbog onih 12h baterije (pa neka je i pola od reklame pa je više od mog laptopa duplo)
Ne primetih nigde da iako ima sim može da se koristi i kao mobilni.
Naravno ne na uvetu

Da nisam skoro pazario lap sigurno bi bio moj čim se pojavi.
Naročito zbog onih 12h baterije (pa neka je i pola od reklame pa je više od mog laptopa duplo)
Ne primetih nigde da iako ima sim može da se koristi i kao mobilni.
Naravno ne na uvetu

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
mini netbook po ceni od 70-80k
a mozda i vise, jer poslednji put kad sam video comunikator e90 ili koji li bese je bio 72k. sad uredjaj lepo izgleda i ti mini laptopovi se prodaju dobro zbog dimenzija a donekle i cene. ponekad vidim "pravi" laptop i mini po istoj ceni ali to je u rangu oko 40 hiljada gde nokia sigurno nece da bude.....

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Hehe Dell "bezi" u smatphone vode,a Nokia opet hoce da se okusa u laptop sferi.Neka im je sa srecom.Inace ovo ce da bude must have kod obozavalaca Nokie,koji ce da kupe isti samo da bi mogli da ga upare sa telefonom date marke.
Istini za volju,dizajn je stvarno super odradjen mada mene vise interesuje stvarna njegova vrednost od ove na papiru i lepote.
Cena je koliko negde procitah 700 zelenih novcanica,sto je mnogo.Nikada ne bih pazario doticni (osim, naravno, ako bih mogao da ga dobijem po nekoj bas niskoj ceni) za taj novac.Kada vec treba da se daje kes za laptop, isao bih na provereno i po karakteristikama i dizajnu Sony Vaio.
Istini za volju,dizajn je stvarno super odradjen mada mene vise interesuje stvarna njegova vrednost od ove na papiru i lepote.
Cena je koliko negde procitah 700 zelenih novcanica,sto je mnogo.Nikada ne bih pazario doticni (osim, naravno, ako bih mogao da ga dobijem po nekoj bas niskoj ceni) za taj novac.Kada vec treba da se daje kes za laptop, isao bih na provereno i po karakteristikama i dizajnu Sony Vaio.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ipak su tu u lap top svetu Toshiba i HP najjaci.Wicker Man napisao:Kada vec treba da se daje kes za laptop, isao bih na provereno i po karakteristikama i dizajnu Sony Vaio.
Zanimljivo mi je ovo prelivavanje kompanija iz jedne u drugu vodu. Cekam da vidim kako ce na trzistu proci Toshibin TG01.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
mozda kod nas najprodavaniji i najzastupljeniji, ali ne i u svetu. drug je prosle god. doneo vaio iz USA i moram da kazem WOW do tada nisam video tako nesto, perfekcija, kuciste legura aluminijuma i nekog metala, sve igre rade bez problema, vistu ne oseca itd itd. kod nas je slabo zastupljen jer kosta 110.000 RSD dok je preko okeana 800$IDzO napisao: Ipak su tu u lap top svetu Toshiba i HP najjaci.
110.000 RSD je cifra sa kojom mozes kupiti kod svih proizvodjaca top klasu ali pitanje je kakav je kvalitet, pouzdanost, duzina garantnog roka... Toshiba je odavno na dobrom glasu kao i HP u tim visokim klasama.
Dosta njih hvali i Apple kao pouzdani lap, ali posle ovog iPoda ne bih nista kupovao iz te specificne kuhinje.
Dosta njih hvali i Apple kao pouzdani lap, ali posle ovog iPoda ne bih nista kupovao iz te specificne kuhinje.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Fino im je ovo sto ima SIM slot... kad je vec tu, moze lepo da se iskoristi iako nije neophodno za opstanak... Tek kad pocne da se koristi, zapita se covek kako je uopste mogao bez toga. Evo ja bih danas slao poruke sa laptopa, a pre osam godina sam se pitao koji ce mi k... i mobilni.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
IDzO, Naravno, niko i ne kaze da HP i Toshiba nisu vrhu,ali ako hoces dizajn + kvalitet + perfromanse,a imas novca onda jednostavno otidji i kupi Sony Vaio.
Znas sve dok nisam bio u dodiru sa tim laptopom, HP,Toshiba,IBM su mi bili neprikosnoveni,a onda sam imao prilike da malo koristim Sony-jevu masinu i sve se promenilo.
Naravno, dati modeli su mi i dalje primamljivi i u vrhu,ali zna se ko je na tronu.
Znas sve dok nisam bio u dodiru sa tim laptopom, HP,Toshiba,IBM su mi bili neprikosnoveni,a onda sam imao prilike da malo koristim Sony-jevu masinu i sve se promenilo.
Naravno, dati modeli su mi i dalje primamljivi i u vrhu,ali zna se ko je na tronu.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Au, sto mi se svidja ovaj mini lap top. Strava izgleda.gameforce napisao:Nokia nastavlja razvoj i ne čeka da joj padne prodaja (zbog zasićenja tržišta mobilnih telefona)
hot-swappable SIM card
Sta god neko rekao, ovo nema ni jedan mini lap top do sada. Izgleda da ce preko ovog lap topa moci komforno da se prica i da zameni telefon, kad crkne baterija negde na putu. Odlican pogodak Nokie. Svaka cast.a rated 12 hour battery life