Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

vrsrb871, ne mogu da tvrdim(iskren da budem NISAM je do sada imao priliku rasklopiti), ali AKO je tel isti mehanicki kao i 8800 carbon Arte flet se moze nabaviti...Flet ugradjen cca 8000,00 din
Proveri kod uvoznika Nokije u Srbiju AlphaCopy i Mobis ako zewlis jos neku cenu i info o ovome.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

vrsrb871
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 28. Avg 2009. 22:40

Post od vrsrb871 »

Hvala,ja se nadam da je flat samo u pitanju,tako su mi rekli u ovom servisu,ali mi ne deluju kao neki veliki poznavaoci!!!!!Telefon ne moze da se upali od trenutka kvasenja!!!!pozdrav

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Moje misljenje je da nije flet. Da je flet,palio bi ali ne bi prikazivao nista na ekranu. Pre ce biti da ti je otisla ploca,nakupio se vlage... U svakom slucaju,nosi u AC ili Mobis,pa neka oni provere.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Drugarici je ispao LG KF600 i napuklo mu je staklo za zaštitu kamere. Da li može da se zameni to staklo i koliko bi koštala zamena? :roll:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

easy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Sep 2009. 18:52

Post od easy »

Pozdrav svima.

Samsung U600 je u pitanju, ne puni mi bateriju, iako sam probao sa više punjača i više baterija. Reči momka koji ga je pogledao su "Izvlači bateriju, ima kratak spoj na ploči". Pouzdano znam da telefon nije bio u vodi, koristio sam original bateriju i original punjač.
Ono što me interesuje je: U kojim slučajevima može doći do ovog kvara, "Kratkog spoja na ploči"?
Telefon mi je drag, da li bi se popravka isplatila?

Pozz!

Mladen03
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Jan 2005. 19:16
Kontakt:

Post od Mladen03 »

hallo napisao:Mladen03,AMA nista mi nije jasno.
Jednostavno. Da ubacim novi softver u svoj telefon. Znaci bas od p900 (ne od p910). To se obavlja tako sto se tel poveze sa kompijuterom koliko sam ja upucen. To sam i uradio. Kompijuterski program ili ti sta vec koji sam koristio tom prilikom se zove update service. Kada se on aktivira zahteva da se telefon poveze sa kompijuterom na ovaj ili onaj nacin (blutut ili kabl). Ja sam povezao blututom. Kasnije, jedan od koraka je taj da treba u update service-u odabrati manuelno telefon sa ponudjene liste koji zelis da se "osvezi". E problem je sto na pomenutoj listi ne postoji P900!!! Ima raznih SE modela (bas puno), a od "p" serije ima samo P1 i p990, A P900 NE POSTOJI NA LISTI. Ima li nacina da taj posao odradim ili ne?
rastafari na centrali

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Mladen03, za pocetak zamenu firmvera neces uspeti da odradis preko bluetooth-a. Za to ti je potreban kabl.
Drugo, ako odes na SE sajt i pogledas sta pise o P900 P900 mozes da procitas sledece
P900 ne podržava aplikaciju Update Service
.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Koliko bi kostalo da se popravi zvucnik na iphonu 3g 8gb?Neka okvirna cena?U pitanju je samo jedan zvucnik.Zna neko?

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

easy, ponekad nemate srece pa kapljica znoja sa vaseg cela kane direktno na tasturu telefona i prodje ko zna gde, udjete sa +40 u klimatizovanu prostoriju na 18 stepeni kondezuje se voda i sl..poenta:nemora telefon pasti u vodu da bio bio "pokvasen"!
Sve u svemu moze biti a ustanoviti je poprilicno lako ko ume i ima nesto alata.
fannY, cca 1800,00 din
Pozdrav

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

Mladen03, ok..sad je jasnije, ali ces morati do nekog servisa sa odgovarajucom opremom da sad pokusaju popraviti sto se da popraviti.
Pozdrav

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

hallo, hvala ti puno mozes da mi na pm posaljes koji servis u Beogradu ili Novom Sadu i gde se nalazi?

svemirac50
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jun 2009. 03:39

Post od svemirac50 »

Interesuje me koliko kosta promjena maticne ploce na Omniji i900 16 Gb? I dali to iko radi osim BG elektonik?

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

svemirac50, hhmmm...iz kog razloga Vam treba maticna ploca? Naime...to vam je ustvari telefon...sve ostalo su plastika, zvucnik, zvono display i sl...

svemirac50
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od svemirac50 »

hallo, zato sto mi je crkla my storage memorija i na dosta foruma sam procitao da su onda vlasnici omnie morali da mijenjaju cijelu maticnu. U pocetku je sporo kopirao na my storage pa onda sve sporije i sporije, takodje je uzasno sporo instalirao aplikacije na my storage i na kraju je skroz crkla. ne prepoznaje je ni racunar kada omniu spojim preko usb kabla, file explorer je takodje ne vidi...

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

svemirac50, ok...jasno je da ste sigurni u resenje problema, ali ja , nazalost, nemam pomenutu plocu niti znam da je negde ima. TRENBALO bi da u Roaming-u imaju ili je mogu nabaviti, ili Vasu psotojecu poslati na reparaciju u odgovarajuci servisni centar Samsunga Bec , Austrija cini mi se)...cena....hhhhmmm...bice PAPRENO.
Pozdrav

svemirac50
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od svemirac50 »

hallo, Hvala na brzom odgovoru. Sve u svemu ne isplati mi se :( Imace isao sam na forum Roaming-a ali se oni vise ne bave servisiranjem vec bg elektronik...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Svemirac a garancija jel moze tu nesot da uradi???? Koliko imas vec telefon ? 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

svemirac50
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od svemirac50 »

dimi89, telefon imam nesto duze od pola godine ali sam ga kupio bez garancije kod svercera :smutny:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

svemirac50,ко зна ко га је препакивао и сллапао... :dry:

Баш код шверцера,и колико си пукао за то?
:)
Nokia 6220 Classic

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

svemirac50, PONOVO ista prica sa OVLASTENIM Uvoznikom u zemlju Srbiju..cccc...Roaming je ZVANICNI uvoznik Samsung mobilnih telefona i DUZAN je OBEZBEDITI servis za uvezene uredjaje. Mozda se niste razumeli...mozda im je BgElektronik ovlasteni servis za njih, ali kako god...Roaming ugovorom sa Samsungom ima Servis Level 1 i 2...znaci dalje od zamene fleta, displaja, maske i kompletne ploce nista NE SMEJU pipati u smislu popravke na samoj ploci.
BTW....TVRDIM da su "ovlasteni" uvoznici mobilnih telefona u Srbiju najveci SVERCERI.

Odgovori