Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Verujem da ce u nekom nasledniku napraviti i tastaturu sa 5 redova pa ce se smanjiti prigovori na propust u tom segmentu.
Cekam neki battle HTC TP2 vs N900!
E da... display mu je TFT, a ne OLED... To znaci bolja vidljivost na suncu. Iako OLED, kao novija generacija, vernije prikazuje boje i crnu, ohrabruje to sto i iPhone ima TFT display. Tako da mozda je to i bolje. Ja imam telefon sa OLED displejem i dok sam u sobi savrsenstvo, medjutim kad izadjem napolje, ne isplati se iz dzepa da se vadi. Sto je najgore, to je tako u bukvalnom smislu... na suncu se boje toliko isperu, da na displeju nista ne moze da se vidi.
nokia N900 ce postati dostupna trzistu od oktobra tekuce godnie,pretpostavljena cena ce biti 500 evra,bez taksi/poreza
bice prikazana na predstojecem 'Nokia World'u u Studgardu 2. septembra...
verujem da se vlasnici n97 cheshu... ja bi da sam pazario n97 a par meseci kasnije video ovu mashinu za iste pare...!
izvor: http://news.prnewswire.com/DisplayRelea ... 847&EDATE=
"Nokia is now Gold Sponsor of Linux Foundation, has contributed code today for 3G/HSPA cellular (data) connectivity for OMAP3 to Linux kernel." Ne može ovo da izađe na loše
Poslednja izmena od Vlada Zem u Pon, 31. Avg 2009. 00:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Auu,ipak jeste mnogo sirok a inace sto se funkcija tice ovo je prvi tel sa kojim sam pozeleo da zamenim n82,mada i da ima jeftiniju cenu ne verujem da bi to uradio,jer ipak je n82 najbolji allarounder na trzistu.Cekam sledeci nokijin smartphone iz N serije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
jel ima informacija dal` ce moci da tera nGage???
i da-kada budemo videli ko ce ga u svetu od provajdera davati na post-pejdu mozemo da saznamo kada ce i kod nas doci...!
p.s.
za Vlada Zem-gde si nasao sliku???
voleo bih da vidim istu,samo u malko vecoj rezoluciji...
Edit:
Nisam video nigde da se fon može koristiti u vertikalnom položaju,osim radi pozivanja i primanja poziva...
Jel će se koristiti samo u vertikali ili...?
Hahaha da da Al' sta je tu je Nadamo se samo da ovaj put nema da omanu.
Sad im je sansa da povrate liderstvo, ne treba tu mnogo, samo kvalitet kucista da bude proporcionalan ceni. Nista vise.
Lobachewsky napisao:samo kvalitet kucista da bude proporcionalan ceni
Posto ce cena biti da se u*eres onda ce takvo biti i kuciste.
Ovo je fina prilika fanovima Nokie da ostanu u njenoj "kuhinji", a da efikasno izbegnu sertifikate i ostale peripetije oko tog problema.
Pa dobro nije strasno iako bude neko sertifikovanje,ipak nemojte ocekivati sav dodatni propratni software uz kupljeni famozni N900
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Пошто је хардвер ударио у зид прешло се на софтвер јееее
Телефон ништа нарочито, има вифи, ГПС, ГПРС.... да не набрајам али то имају и други. По обичају Нокија није направила циглу него БЛОК а и ЦПУ је могао да буде мало бржи. Све у свему хардверски ништа спектакуларно.
Оно ЈЕДИНО што се мени на овом фону свиђа је ОС. Било је крајње време да се направи добар линукс базиран ОС и коначно Видовс добија шамар и то рекао бих добар.
Sale_M, naravno, stvar je u "open source" izvoru aplikacija, mada to koliko je "open" je varijabilno
Crne sumnje su se obistinile, N900 i definitivno dolazi bez MMS "on board", što će rasplakati mnoge tinejdžere (biće neka app za utehu), LINK
znaci stvarno bruka telefon.
Nisam upucen oko ovog OS-a i brine me broj dostupnih aplikacija. Medjutim posto ovaj telefon necu imati sigurno narednih godinu dana dotle ce se valjda nagomilati.
Vlada Zem, tinejdzerke ga si gurno nece kupovati upravo zbog neodastatka mms-a a mozda i poneko stariji ali izgleda da ce multitasking na ovom cudu stvarno biti keva sa 256 mb radne memorije
Ko zna, kupuju se telefoni zato što su "lepi", "in", ... Uz ovaj model bi dobro išao neki pristojan internet paket pa slike šalješ u fulu na email. 3rd part browser
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.