Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Maximus prvo postovanje za redom je zabranjeno(procitaj pravila foruma) drugo linkovi ka warez sajtovima i sva piraterija je zabranjena na ovom sajtu(opet procitaj pravila foruma) i kao 3 ako vec neko zeli da ti izadje u susret i da ti linkove i sta ti vec treba da bi instalirao to sto ti vec treba onda 99% nece da ti salje na mail(samim tim ga dzabe ostavljas) vec bi trebalo da zamolis da ti posalju na PP........ 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Maximus posto je tvoj post obrisan (prekrsio si bio pravila foruma) sad mozes da zamolis u ovoj temi ili GPS temi da ti neko pomogne oko instalacije Garmina za tvoj telefon...99% ce neko da ti se javi na PP.... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Eeee ljudi, upravo sam update-ovao sa 11.neam pojma dalje
na 21.0.025...
Znaci sve je cool, samo sto sad kad ga palim (i gasim) pojavljuje mi se T-Mobile startup, znaci da je tel. skidan sa mreze (ne smeta mi)... Zna li neko kako to da iskljucim? Ne smeta mi ali me nervira

Znaci sve je cool, samo sto sad kad ga palim (i gasim) pojavljuje mi se T-Mobile startup, znaci da je tel. skidan sa mreze (ne smeta mi)... Zna li neko kako to da iskljucim? Ne smeta mi ali me nervira

Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Posto me je dosta clanova pitalo evo uputstva. Za potebne programe morate sami da se snadjete.
Do the following but make sure u have the latest Nokia PC Suite installed as this has the 5800 usb drivers...
1. Download JAF 1.98.62.exe
2. Download JAF PKEY Emulator v5.0
3. Install JAF 1.98.62
4. Extract JAF PKEY Emulator v5.0 to desktop
5. connect ur Nokia 5800 and select PC Suite mode on your Nokia 5800.
6. Now run JAF PKEY v5.0 and click on the GO button. It will come up with error: box driver not installed --> so click ok and now JAF v1.98 will run.
7. select BB5 tab --> tick Prod. Manager --> then click the service button --> click the Read Values button.
8. Now u can enter ur product code and press the Write Values button and boooom it all done.
JAF Trick rules as NSS is outdated and not updated their
Do the following but make sure u have the latest Nokia PC Suite installed as this has the 5800 usb drivers...
1. Download JAF 1.98.62.exe
2. Download JAF PKEY Emulator v5.0
3. Install JAF 1.98.62
4. Extract JAF PKEY Emulator v5.0 to desktop
5. connect ur Nokia 5800 and select PC Suite mode on your Nokia 5800.
6. Now run JAF PKEY v5.0 and click on the GO button. It will come up with error: box driver not installed --> so click ok and now JAF v1.98 will run.
7. select BB5 tab --> tick Prod. Manager --> then click the service button --> click the Read Values button.
8. Now u can enter ur product code and press the Write Values button and boooom it all done.
JAF Trick rules as NSS is outdated and not updated their
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ja sam promjenio product code preko zadnjeg NSS-a bez ikakvih problema. ALI i sa promjenjenim kodom nisam mogao da instaliram v30 sw! NSU mi prepozna telefon i da ima verziju 21, i ponudi da update-ujem na v30, i ja ga skinem i krene da se flesuje ali uvijek se diskonektuje u pola procesa i ne zavrsi update do kraja tj. ostane mi v21 sw.
Posto nisam nikako mogao da uradim update na kraju sam poneo telefon kod druga koji drzi servis pa mi je besplatno ubacio v30 preko box-a
Posto nisam nikako mogao da uradim update na kraju sam poneo telefon kod druga koji drzi servis pa mi je besplatno ubacio v30 preko box-a

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
jerkann, ma drug je ovo zavrsio za 5 minuta tako da nisam htio da se mucim za update-om preko telefona. Nego, reci mi jel ti se sve resetovalo posle update ili si zadrzao stara podesavanja i programe? Meni je za divno cudo sve ostalo(osim sto se telefon prebacio na engleski jezik) ali ipak imam v30 sw 

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo