1000 minita u mts mrezi za dopunu = > 250din
1000 minita u mts mrezi za dopunu = > 250din
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... ocija.html
Ostaje da se vidi da li je ovo ovoga puta istina ili ne

Ostaje da se vidi da li je ovo ovoga puta istina ili ne
Sustina:
u promotivnom periodu od 4. do 18. septembra 2009 izvršite dopunu u minimalnom iznosu od 250 dinara i dobićete dodatnih 1000 minuta koje možete da iskoristite za razgovore u okviru mt:s mreže.
Dobijeni minuti važe narednih 7 dana.
* Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije. (ovo mi je omiljeno)

u promotivnom periodu od 4. do 18. septembra 2009 izvršite dopunu u minimalnom iznosu od 250 dinara i dobićete dodatnih 1000 minuta koje možete da iskoristite za razgovore u okviru mt:s mreže.
Dobijeni minuti važe narednih 7 dana.
* Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije. (ovo mi je omiljeno)

iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
						- LittlePrince
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper 
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- 
				Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta 
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ovo je obicno s.anje od ponude.To je oko 17/18 sati razgovora,ajde da je bar u celom nacionalnom saobracaju a ovako 

XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- mezzano
- Expert 
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Ko je ugrabio, ugrabio je...  

Obaveštenje!
08.09.2009
Promocija „Za dopunu od najmanje 250 dinara – 1000 minuta u mt:s mreži“ – obaveštenje!
Mobilna telefonija je 4. septembra pokrenula promociju za svoje prepaid korisnike, a u okviru koje su korisnici imali mogućnost da za dopunu u minimalnom iznosu od 250 dinara dobiju bonus od 1000 minuta za razgovore u mt:s mreži koje mogu da iskoriste u narednih 7 dana.
Za samo četiri dana trajanja promocije prijavilo se 569.000 korisnika, čime se i naša prepaid promocija završava na današnji dan, u 16 časova.
Ovim putem se zahvaljujemo svim našim vernim korisnicima i mt:s pričalicama za koje uskoro pripremamo nova iznenađenja u prepaid-u koja će ih, nadamo se, posebno obradovati.
- miodrage
- WP_guru 
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ovo je sramota!!! Bilo je da ce promocija da traje do 15. pa do 18. i sad kad su videli da im je ogroman broj ljudi uzeo da koristi promociju shvatili su da ce im puci kapaciteti mreze i odna ajde prekidamo. Puj pike ne vazi!!!
SRAMOTA!!!
Kad ce vishe taj MNP?

SRAMOTA!!!
Kad ce vishe taj MNP?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
						- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Stvarno su neverovatni, a moja mama je aktivirala to i evo juče je pokušavala u nekoliko navrata po desetinu puta da me nazove i nije mogla.. Stalno joj je izlazila neka poruka o zauzetoj mreži  ali zato kad sam ja pokušala nju da pozovem sa prepaida tada nije bilo problema. Znači da miniraju mogućnost korišćenja te akcije čak i onima koji su je već aktivirali
 ali zato kad sam ja pokušala nju da pozovem sa prepaida tada nije bilo problema. Znači da miniraju mogućnost korišćenja te akcije čak i onima koji su je već aktivirali  baš su me razočarali
 baš su me razočarali  možda stvarno promenim i ja uskoro operatera, jer ovo je neverovatno šta rade
 možda stvarno promenim i ja uskoro operatera, jer ovo je neverovatno šta rade 

ali zato kad sam ja pokušala nju da pozovem sa prepaida tada nije bilo problema. Znači da miniraju mogućnost korišćenja te akcije čak i onima koji su je već aktivirali
 ali zato kad sam ja pokušala nju da pozovem sa prepaida tada nije bilo problema. Znači da miniraju mogućnost korišćenja te akcije čak i onima koji su je već aktivirali  baš su me razočarali
 baš su me razočarali  možda stvarno promenim i ja uskoro operatera, jer ovo je neverovatno šta rade
 možda stvarno promenim i ja uskoro operatera, jer ovo je neverovatno šta rade 
					Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 09. Sep 2009. 11:56, izmenjeno 1 put ukupno.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Lobachewsky
- Gatekeeper 
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS

1000 minuta, a 7 dana... Jedino ako neko odluči da se ozrači.
  1000 minuta, a 7 dana... Jedino ako neko odluči da se ozrači.