Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
nikolak86, pa mislim da nije do kabla mada sam ja uvek radila baš sa njegovim kablom:) a koji način povezivanja izabereš kad priključiš tel? Trebalo bi PC Suite, a ne Data Transfer:) možda si ti i to uradio kako treba i možda pitam da li si uradio osnovne stvari, ali mnogi na takvim stvarima najčešće i prave greške:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
PozZ forumasi...
nakon 4 i vise god...zamenio sam svoj SamsungD600 i uzeo N95 8gb *(verovatno me zato i nije bilo na forumu dugooo) pa bih zamolio sve da se ne smeju mom narednom pitanju jer sam ispao iz fazona koriscenja SY telefona jer sam pre S D600 imao N 6600...
naime...
skinuo sam neke pdf. file.ove i otvaro ih bez problema medjutim sada mi vise ne trebaju i ne znam kako da ih obrisem niti znam gde se nalaze??!!
u AR. mogu da ih samo otvorim i nista vise
Unapred HVALA i pozZ!!!
nakon 4 i vise god...zamenio sam svoj SamsungD600 i uzeo N95 8gb *(verovatno me zato i nije bilo na forumu dugooo) pa bih zamolio sve da se ne smeju mom narednom pitanju jer sam ispao iz fazona koriscenja SY telefona jer sam pre S D600 imao N 6600...
naime...
skinuo sam neke pdf. file.ove i otvaro ih bez problema medjutim sada mi vise ne trebaju i ne znam kako da ih obrisem niti znam gde se nalaze??!!

Unapred HVALA i pozZ!!!
Ljudi pomazite...pre neki dan sam bio na zurci i ukljucio video da snimam malo...posto se na zurci nalazilo dosta flash light-ova,jedan od tih flashova je verovatno pokvario socivo na kameri i od tada mi se pojavljuje vodoravna crta i u rezimu slika i u video rezimu.Ako neko ne razume sta hocu da pitam,neka ostavi mail adresu da mu posaljem klip,na kome se sve vidi...hvala unapred
Prvo pozdrav svima posto sam nov ovde , ako neko moze da mi pomogne imam problem sa N95 8gb
Od pre par dana telefon mi vise ne vidi memoriju od 8 gb , radi sve normalno ali cita samo memoriju telefona 120mb
Ponekad kad iskljucim pa upalim ocita i pocne da radi ali vrlo brzo zablokira , odradio sam i flash i nss i update ali isto , jer ima neko neku ideju ili slican problem pre nego sto ga odnese u servis da znam koliko ce da me kosta ? ? ?
Od pre par dana telefon mi vise ne vidi memoriju od 8 gb , radi sve normalno ali cita samo memoriju telefona 120mb
Ponekad kad iskljucim pa upalim ocita i pocne da radi ali vrlo brzo zablokira , odradio sam i flash i nss i update ali isto , jer ima neko neku ideju ili slican problem pre nego sto ga odnese u servis da znam koliko ce da me kosta ? ? ?

Prikljucio sam i ne vidi , a sto je jos gore krenem da updejtujem softver i na pola mi zakuca uz poruku da mi je kabl iskljucen i da izvadim i ubacim bateriju punjac i usb, i tako 2,3 puta i na kraju mi zakuca i samo beo ekran i nece da se upali , ajooooj
Pomoc ??? neka flesing opcija a telefon ne mora da se pali ?????

Pomoc ??? neka flesing opcija a telefon ne mora da se pali ?????
DNK_zero ,probaj sa hard resetom mada ne verujem da ce to da upali...
Phoenix ima opciju za flashovanje 'mrtvog telefona' pa mozda mozes sa tom alatkom da pokusas...
Moj predlog ti je da ipak skocis do nekog proverenog servisa da ti to srede i da vide da li je ziva ta flash memo ili ne...
Phoenix ima opciju za flashovanje 'mrtvog telefona' pa mozda mozes sa tom alatkom da pokusas...
Moj predlog ti je da ipak skocis do nekog proverenog servisa da ti to srede i da vide da li je ziva ta flash memo ili ne...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Poz svima, pre neki dan sam uzeo (polovnu) n95 8gb, estetski je perfektno ocuvana ali imam mali problem sa slajderom, nije neki veliki lult ali me nervira. Citao sam u ovoj temi (kao i u drugim temama) da skoro svi imate (ili ste imali) problem sa tim, pogledao sam i onaj video klip sa youtube i nebi se usudio da to sam odradim, a vidim da su neki od vas nosili u servis da to srede i da su nakon toga bili veoma zadovoljni, pa bih vas zamolio da mi preporucite neki dobar servis u Bg gde ste vi to odradili. Naravno ako je zabranjeno pisanje takvih stvari na javno, onda mi napisite na p.p. Hvala unapred!
I jos nesto, zaboravio sam da napisem u prethodnom postu. Cim sam uzeo mob, odma sam mu odradio hard reset i formatirao mass memory. Sad u meniju moba imam neku ikonicu "Games" koja je kao puzle (kao kad neka app pukne pa izgubi ikonicu) i u to nit mogu da udjem a nit da obrisem iz telefona. Cuo sam od nekih ljudi da je ta ikonica ostatak od ngage app koja je navodno pukla zbog toga sto sam uradio reset. Da li je to tacno? Ako jeste, kako onda da povratim pravu ikonicu od ngage app jer ova "puzle" bas izgleda glupavo kao kad nekom pocetniku das symbian telefon pa napravi haos u mobu.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Veliki pozdrav za sve ljubitelje symbian telefona i moje stare drugare!Konacno sam se i ja vratio na najbolji forum.Molio bih vas da pomognete mom najboljem drugaru raider-u da resi svoj problem sa slajdom na N95 8 giga.Da li moze neko da mu posalje adresu servisa,aj gde se nalazi taj servis gde je neko od vas sredjivao slajd?Mozete i meni da napisete tu adresu na pp
Note IV N9100 dual
Da li je ovo originalna devedesetpetica?
Po cemu prepoznati "fejkera" na osnovu izgleda aparata?
http://www.rs/f/2v/lu/1X1NNEAU/1/big-76006n952.jpg
Po cemu prepoznati "fejkera" na osnovu izgleda aparata?
http://www.rs/f/2v/lu/1X1NNEAU/1/big-76006n952.jpg
Kupio sam polovan N95 8gb i imam par pitanja pa ako mi mozete pomoci. Sifta na tel. standardna 12345 kad se ukuca kaze wrong code. Kako moze da se vrati na fabricki broj? I dali mogu da ukucam *#7370# da napravim reset na telefonu i zatim da formatiram memorisku kartici (mozda bi resio i prvi problem) za da bi ubacio moje stvari iz pocetka. Valjda je glupo pitanje ali dali softver 3xxx posle svega ostaje? Budite pozdravljeni