Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne preostaje mi nista drugo nego da zamijenim komplet masku, iako mi bas i nije do toga da dajem 25 eura jer je ostatak maske bez ikakve ogrebotine... Al sta da se radi. Hvala vam i pozz
Ili ipak mozda kupim komplet masku a zamijenim samo taj dio na ekranu jer ta druga maska ne moze biti kvalitetna kao ova fabricka, sta vi mislite? Ostatak maske ostavim za ne daj Boze ako zatreba.
Godzilla, originalna komplet je 6000,pa ko voli nek izvoli
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Еее...
Ништа онда...Нећу да изволим Него знам да је у алфи замена маске код екрана и тастатуре 400 дин...
баш је јефтино.
него оно ако узмем а класу,ко то да мења
bestboy, јел може да парира са оригиналном?
Мени је супер очувана,него бих променио зато што ми мало шкрипуће код тастатуре
а јел се добија и дпад?и оно уз њега...
Пошто имам једну милиметарску тачку са десне стране за бек тастаре
Имам оргиналну.Као што сам написао горе.
Притисни дпад на лево(мало јаче) и видећеш у десном горњем углу ка унутршњости телефона простор од 2мм за скидање.
fxgt, za te pare ces veoma tesko naci ekran, jedino neki polovan. Ja sam polomio ekran na mojoj bivsoj 82 inajeftinije sam nasao za 36 eura bez ugradnje, i mislim da nije bila original.
Interesuje me da li je potrebna neka vrsta registracije proizvoda, posto odnedavno imam ovaj telefon, koji sam kupio od distributera za Srbiju. Ako trba na koji nacin da to uradii sta time dobijam? Hvala.
Imam jedno pitanje, nece da mi zvoni alarm kad ugasim mob, dao sam ga na servis, instalirali su softver, i zamenili zvucnik i nece opet da zvoni. I oni mene ubedjuju da on ne moze da zvoni tada, a znam da mora da zvoni. Pa me interesuje da li je stvarno tako? Ili fon ne valja a oni ne mogu da rese problem. Hvala unapred.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.