Win mobile - korisne aplikacije

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

ljudi postoji li neki iPhone emulator za windows mobile telefone...?snimio sam jednu super igricu ali ima samo za iPhone... :(

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Tesko da ces naci tako nesto, jer za emulaciju sistema u najvecem broju situacija host sistem treba da bude makar za red velicine brzi, a svi WM telefoni i iPhone sada voze slicne procesore na po par stotina MHz.

Eldan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:28

Post od Eldan »

POz Raja
Ovde sam novi :) ,i mozel neko da mi pomogne oko ovog today screen za Qtek S200
Telefon sam dobio prije dva dana i neznam nista sa ovom ppc :wacko: pa ako moze neko da mi objasni odakle da skidam teme i u koji filder da prebacim te teme na telefonu...?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Teme trazis na netu i kad ih skines one su u .tsk formatu samo ih prekopiras na mobb npr. u my documents i odes onda u settings-Home i one sutamo znaci nema potrebe za instalacijom.A to sto se tice today screena to ces malo da prelistas ovu temu i da idis koji ti se program svidja pa ga skini. 8)

P.S.Cure2fast i grandpa ne zavisi samo od toga vec je glavni problem (uopste WM telefona) jer nemaju graficku aceleraciju znaci nemaju drajvere....Ako ikad bude izaso neki WM telefon sa drajverima onda ce i da pocnu da prave igre graficki priblizne kao i na iPhoneu....Nova nokia N900 je jedan od retkih (mozda,ali samo mozda ima jos neki teleofn) koja ima graficku aceleraciju pa cemo da vidimo kakve ce igre iti za nju. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 01. Feb 2006. 23:55

Post od ikiM »

Opet, ja sa SPB Mobile Shell 3. i njegovim "bezobrazlukom"... Ladno vrsi automatski update vremenske prognoze iako mu je to zabranjeno... ccc...
Kada se prikacim na wifi i dam mu da odradi update, on se vrati na home screen, nemam pojma da li je ista proveravao (ne vidim nikakvu razliku u temperaturama), a posle nekog vremena kada vise nije wifi, on ladno odradi update...
Da stvar bude ludja, inataliran je Nodata program koji zabranjuje konekciju preko gprs-a.
Zar bas niko ko koristi ovaj Shell nije proveravao ovo? :unsure:
Dodje mi da mu procackam podesavanje gprs-a (prmenim parametre)... :disgust:
Nokia e71

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

ikiM, MS pri svakoj konekciji, bez obzira da li preko wifi-a ili gprs-a, vrzi update vremena i razliku vidis posle par sekundi kad se sve sredi i promeni. Da bi proverio jednostavno klikni par puta na vreme i videces promene :wink: Kod mene radi sve kako treba 8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

iKim pogledaj da li je u nodati podeseno za koje programe je dozvoljena konekcija.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ikiM »

Azimuth, ok to za update, nego da li znas koliko skida pri tom update-u i da li si probao da mu ukines automatski update?

dimi89, u Nodati, koju ja imam, nema podesavanja za koji program moze da se odobri konekcija, a za mts mrezu je podeseno:
mts - ENABLED
Mts mms - ENABLED
Mts wap - DISABLED
Nokia e71

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

cure2fast, jedino za komp, mozes da potrazis iPhone 3 SDK, ali to je to sto mozes da uzmes u obzir :)
Nokia Lumia 630

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2009. 02:19

Post od bezbi »

jel ima neki program koji bi mi potamno ekran posle izvesnig vremena,kao na nokiama(ostaje samo datum,vreme i informacije ukoliko ima poruka,propus.poziva..) i na taj nacin mi ustedeo bateriju?touch pro 8)

bezbi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2009. 02:19

Post od bezbi »

da budem precizniji sto se tice predhodne poruke, kod nokie je to screensaver ali potreban mi je za moj htc :roll:

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ikiM »

Skontao sam sta se desava sa SPB Mobile Shell-om i "automatskim update-om", za koji sam jaukao da radi i ako ga iskljucim...
Naime, prikaz u vremenskoj prognozi kod npr. samsunga i780 i i900 je za naredna 3 dana, medjutim on prilikom ucitavanja podataka, ucita podatke za 4 dana (pretpostavljam) i onda kada prodje 1 dan izbaci podatke za taj 4ti dan koji se nije prikazivao.
Zato meni nije bilo jasno, odakle mu podaci bez update-a. :oops: :oops:
Nisam imao primenu programa sa cim da uporedim dok ga nisam instalirao i na Omnii, koju sam pribavio, pa sam tek onda video da je sve OK. Inace na i780 se ne vidi podatak kada je vrsen poslednji update vremenske prognoze (verovatno je do ekrana), sto me je i zbunjivalo
Toliko o mom gnjavljenju, a nekima mozda i ovo koristi... :oops: :oops: :oops:
Nokia e71

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

e-Mobile Voice Phone Tune
SlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika
Add personality to your contacts and give them their unique ringtones or let the phone announce their names!
Features:
*Add personality to your contacts and give them their unique ringtones.
*Need more distinction? How about when a contact calls, your phone will literarily announce the contact’s name?
*To make it even better, when any of the family member, customers and co-workers calls, you will hear “family member calling”, “customer is calling” or “call from work”.
* e-Mobile Voice Phone Tune will allow setting unique ringtones to self-defined contacts, contacts from address books and groups.
*With e-Mobile Voice Phone Tune, you can add mp3, wav format ringtones to your devices and associate them with contacts.
*With e-Mobile Voice Phone Tune, you can create you “own” ringtone by recording your own voice and associate it with contacts and groups.
Contact features:
*Choose contact from device address books or create contact manually.
*Select system ringtones or favorite music or sound (mp3, wav) you’ve placed on device.
*Create you own ringtone by recording your own voice. So you can associate “John Smith” with your pal John.
Slika
*Windows mobile 5,6 or 6.1 Professional
Slika

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

Da li je moguce podesiti Core player da radi normalno na HTC P3600, ja sam dosta toga pokusao ali bez uspeha. Imam problem sa tonom kada pustim film od pocetka sve radi normalno ali kada hocu da preskocim deo filma (premotam unapred) film krene, ton radi par sekundi i onda nestane. Inace u pitanju je Core player v 1.3.5 build 7340 for ARM i WM 6.5.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Tata na WM 6.5 dosta stvari ne radi kako bi trebalo tako da je mozda problem u WM-u a ne u core playeru...flesuje telefon na 6.1 ili 6.0 pa proveri... 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Kako da resim problem sa applikacijom "No Calls"?
Koju opisah na ovoj strani.
Naime,kada postavim neki broj,u "Black list" recimo,u formatu +38112xxxxxx,blokira poziv,ali samo kada stize u pomenutom formatu.
Ali je problem sto ne stize uvek u tom,vec nekad tako a nekad samo 012xxxxxx,i u tom slucaju ne blokira poziv.
Da ih upisujem u oba formata pa stavljam na listu je besmisleno.
Sad,u cemu je problem,sta mi je ciniti?
Slika

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

cale,
Mislim da je kljuc u centrali sa koje te zovu. Sa istog podrucja, odnosno istog pozivnog, mogu da te zovu sa razlicitih centrala koje ne salju potpun ID. M Ranije se desavalo da poziv sa fiksnog telefona ide u formatu npr. 021xxx. Kasnije, sa uvodjenjem digitalnih centrala krenuo je potpun broj 021xxxxxx. Kada te neko zove sa mobilnog naj verovatnije nemas taj problem. Ako se sa istog fiksnog broja ID pojavljuje nasumice u razlicitim formatima, mislim da je problem ne resiv. Ako ide u istom, jedino da provalis koji brojevi idu u kom formatu pa da ih tako i upisujes.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa jednostavno, aplikacija to "tretira" kao 2 različita broja (što je i normalno), znači oba formata moraju biti ubačena u "listu", wtf :|
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

Midomi Music Recognition

Mnogo dobar program...Ne moze nase pesme da prepoznaje ali,strane bez greske!ima opciju cak i da ti pevas,a on da prepozna pesmu(meni je uspelo :)
p.s.ne znam kako se ubacuju slike pa nek neko drugi ubaci ako moze... :)
I neka mi neko predlozi neki dobar streaming player...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

cure uploadujes tvoju sliku na primer na image shack i tamo ce ti se pokazati vec spremljeni linkovi za postavljanje samo prekopiras linkove u tvoj post i to je to.... 8) Inace aplikacije je super ima i za symbian.....

Odgovori