Servisiranje - pitajte
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Imam pitanje za vas;koliko bi kostalo dekodiranje Samsunga J700?Posto je kodiran da radi samo sa VIP karticom.I mozete li mi reci neki pouzdan servis na teritoriji Beograda gde to moze da se uradi da bude profi,a ne kao sto me je bio jos bilo odavno jedan serviser izradio i rekao da sam ja kriv sto ne radi telefon,uzas!
Hvala
Hvala
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
oggich, naravno...na PP dobijes PRAVI info
godja, NIJE tacno...naravno ako to uradi neko ko ima cime i zna kako..SIGURNO nema veze sa garancijom....Btw...mogu Vam Samsung tel zakljucati na koju god mrezu zelite...
Pozdrav
godja, NIJE tacno...naravno ako to uradi neko ko ima cime i zna kako..SIGURNO nema veze sa garancijom....Btw...mogu Vam Samsung tel zakljucati na koju god mrezu zelite...
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Da li je neko od vas imao problema sa ovim telefonom sto se tice signala? Ili sa bilo kojim modelom sony ericsson, i u cemu je stvar? Imam ga nesto vise od godinu dana, ali je pre jedno 2 meseca poceo da me zeza signal. Do tada je sve savrseno radilo. Cas imam signal, cas ne! Ovo ume jako da iznervira kada se prekine veza dok razgovaras sa nekim, zbog gubljenja signala. A i zbog toga sto na mestu na kome svi imaju pun signal, meni je najslabiji, ili ga uopste nemam.
Razmisljao sam da idem na 'master reset' i da vidim da li ce imati poboljsanja.. Ali postoji jedan problem!
Svi kontakti su mi u memoriji telefona (imam ih puno, i na sim kartici to ne bih mogao da smestim), a ako bih isao na 'master reset', sve bih vratio na fabricki podeseno i ti kontakti bi mi se izbrisali. Pokusao sam sa 2 velika programa, koje sam skinuo sa 'neta, da preko njih kopiram u kompjuter kontakte i sms poruke, ali nece!
Iako pise da su i za sony ericsson t650i...
Ne znam u cemu je problem!
Sto se drugih stvari tice, potpuno sam zadovoljan, telefon je perfektan, odlicne funkcije i nisam imao nikakve druge probleme!
Molim bilo koga za pomoc, ko moze da mi kaze u cemu je problem ili kako da ga resim! Ili ako neko zna koji program mogu da koristim za ovaj model sony ericsson-a, da bih prebacio kontakte i sms poruke(koje su manje bitne) u kompjuter. Ali dajte mi preporuku za program koji provereno radi i za t650i.. Hvala unapred!
Razmisljao sam da idem na 'master reset' i da vidim da li ce imati poboljsanja.. Ali postoji jedan problem!

Sto se drugih stvari tice, potpuno sam zadovoljan, telefon je perfektan, odlicne funkcije i nisam imao nikakve druge probleme!
Molim bilo koga za pomoc, ko moze da mi kaze u cemu je problem ili kako da ga resim! Ili ako neko zna koji program mogu da koristim za ovaj model sony ericsson-a, da bih prebacio kontakte i sms poruke(koje su manje bitne) u kompjuter. Ali dajte mi preporuku za program koji provereno radi i za t650i.. Hvala unapred!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
zdrawe, AKo koristite MTS (064,065,066), iz nekog razloga se slicni problemi desavaju na tel koji imaju 3g-pokusajte u podesavanjima na tel iskljuciti UMTS (3G) mrezu a zadati mu da koristi SAMO GSM.
Sto se tice drugog ":problema":
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sr&cc=cs
Pozdrav
Sto se tice drugog ":problema":
http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=sr&cc=cs
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
godja, veruj mi NE GUBITE garanciju ako dekodirate aparat...garanciju gubite ukoliko neko to NESTRUCNO odradi pa promeni IMEI, osteti sadrzaj eeprom-a i sl. I opet se vracamo na staru temu:
U MOM Servisu JA GARANTUJEM za sve ovo sto pisem. Isto tako za Servise koje Vam preporucujem.
Pozdrav
U MOM Servisu JA GARANTUJEM za sve ovo sto pisem. Isto tako za Servise koje Vam preporucujem.
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
godja, zamolio bih Vas da zavrsimo sa ovom, bespredmetnom, polemikom. Onako kako rekoh tako je...i to nije samo ovde vec i bilo gde u svetu...nemojte OSTETITI aparat i garancija Vam vazi.
Pozdrav
Pozdrav
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
hallo, pre neki dan iz cista mira je prestala da radi memoriska kartica u n82. Stavljao sam jn u kompjuter i nemoze da je prepozna. U telefonu ispise "memori card corupted" i trazi da se formatira, ali jednostavno se nista nedesava. Dali joj ima pomoci u servisu, i od cega je tako prestala da radi. Hvala.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
godja, e svasta...
wucinac, nema TACNOG razloga...jednostavno niste imali srece i desilo se...mozda je cak i trajno ostecena Flash memorija same kartice (od cestog vadjenja i vracanja uvijanja naprezanja napukne veza ili sama Flash memorija u kartici)...ako pomogne Format preko citaca kartica na PC to je a ako ni tako "nece" da se formatira moracete nabaviti drugu...
Pozdrav
wucinac, nema TACNOG razloga...jednostavno niste imali srece i desilo se...mozda je cak i trajno ostecena Flash memorija same kartice (od cestog vadjenja i vracanja uvijanja naprezanja napukne veza ili sama Flash memorija u kartici)...ako pomogne Format preko citaca kartica na PC to je a ako ni tako "nece" da se formatira moracete nabaviti drugu...
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
fxgt, ja koristim N82 cca 3 meseca sa karticom od 2Gb i APSOLUTNO ni jedan jedini problem nisam imao sa telefonom niti karticom...
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
fxgt, xxexexe...ma kod mene je 3 meseca rekord...iz Servisa sto je viska to i nosim...
Pozdrav
Pozdrav