sta je MNP?

Da nisu prekinuli ovu promociju, ne bi mogli iz 20x da dobijemo vezu, te s te strane sam jaNikola031 napisao:...dosta puta mi se dešava da piše da je mreža zauzeta. Sinoć nisam mogao apsolutno nikoga da dobijem, non-stop mi je pisalo da je mreža zauzeta...
 , iako je stvarno totalno
 , iako je stvarno totalno  sto tako menjaju uslove promocija. U nedelju sam rekao devojci, i ona je dopunila kredit i dobila minute, a kad su juce njene drugarice htele da urade isto, bilo je "zasto za nas nema"?
 sto tako menjaju uslove promocija. U nedelju sam rekao devojci, i ona je dopunila kredit i dobila minute, a kad su juce njene drugarice htele da urade isto, bilo je "zasto za nas nema"?  

i jos nesto ako te nerviraju baci karticu, i ja sam imao 064 br skoro 10 godina i bila mi je zbog toga frka da promenim operatera ali nista strasno i nema vise nerviranja, slicne, tjs. mnogo bolje akcije kod plavih traju mesecima i niko te ne jebava. jedino tako mozes da uradis nesto protiv ovih.
  i jos nesto ako te nerviraju baci karticu, i ja sam imao 064 br skoro 10 godina i bila mi je zbog toga frka da promenim operatera ali nista strasno i nema vise nerviranja, slicne, tjs. mnogo bolje akcije kod plavih traju mesecima i niko te ne jebava. jedino tako mozes da uradis nesto protiv ovih.

Znachi grupa na FB je Udruzenje korisnika mobilnih telefona, a nalazi se na adresi http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768  <<-- ko hoce da se prikljuchi dobro je dosao.
 Znachi grupa na FB je Udruzenje korisnika mobilnih telefona, a nalazi se na adresi http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768  <<-- ko hoce da se prikljuchi dobro je dosao.

Ja sam postpaid 2 meseca vec i bas dosta razgovaram i nemam nikakvih problema sto se zvuka tice,a i nije mi se desilo da je mreza zauzeta da ne mogu da obavim poziv,da nije nesto do tvog telefona...celtic spirit napisao:kakva su vasa iskustva sto se tice kvaliteta zvuka. Ja sam kod mtsa postpaid

Od pon. krecem ponovo da radim i prosto ne znam sta mi je ciniti. Dugujem 3000 za avgust, jos nisam platio, nikako da odem da reklamiram. Bio sam 3 nedelje na putu(nije roming) pa je mozda zbog toga, ali ipak, svakog meseca 1300-1700 a tog 3100! Malo mnogo!!
 Od pon. krecem ponovo da radim i prosto ne znam sta mi je ciniti. Dugujem 3000 za avgust, jos nisam platio, nikako da odem da reklamiram. Bio sam 3 nedelje na putu(nije roming) pa je mozda zbog toga, ali ipak, svakog meseca 1300-1700 a tog 3100! Malo mnogo!! 
   Zemljo Srbijo...
  Zemljo Srbijo...