Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
To je čest softverski problem sa novijim modelima, ima dosta modela kojima neće da zvoni alarm kada je ugašen telefon. Iako Nokia zna za taj problem nisam do sada primetio da su to popravili ni na jednom telefonu. Mada kod mene radi normalno i kada je ugašen.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pa jeste, a mrzi me da menjam offline, online, a i hocu da mi radi mob koji sam platio 350 evra, u tehnomobilu, kao original. Ne znam za zvucnik, rekli su da je reinstaliram softwer i da je promenjen zvucnik ali on i dalje ne zvoni, samo se upali pozadinsko svetlo i to je to. Hvala na pomoci. Ako ne uspeju, imaju jos neki u rezervi.
Neće ti zbog toga zameniti telefon jer nije to do njih nego do Nokie. Mada ne vidim zašto su idioti otvarali telefon (eto te prednosti legalno kupljenog telefona) kada su mogli za 5min da nađu na internetu slične slučajeve kad su već neobavešteni.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
bestboy, па да...
Због тога и радим,пошто је фрка у масци за тастатуру...
Није фрка шетати,него ми је фрка пошто нисам из Београда...
Па да не идем за џаба...
Волео бих да ми неко потврди то...
И ако зна где мењају и оно код дпада због тачкоце.
Godzilla, na potpuno istom mjestu se i meni stvorila tackica. Ja mislio da je neka prljavstina pa pokusao noktom da skinem i onda samo napravim jos gore. I sad iznad te linije koja oznacava tipku ima jos jedna linija na ivici.
Ljudi, ja ne znam sta se to vama desava, ja evo telefon imam 3 meseca i jos mi se nista nije ogulilo
Pa, ja jos nisam ni skinuo folije sa telefona Koliko imate dugo te telefone, da znam da se pripremim, kada mi se to desi (mislima ko mi se to desi ) Pozdrav od ljubitelja N82 !!!!!!!!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Resili mi problem sa alarmom, reinstalirali softwer opet i sad radi alarm, hvala bogu. Ali imam jos jedno pitanje hocu da kupim mem od 8gb i negde mi kazu da ne kupim hc jer mob nece da je cita, negde da nije preporucljivo za njega toliko, a ja sam gledao po forumima i mnogi imaju 8gb hc i kazu da im radi mob, pa me interesuju vasa iskustva i koliko je puna i da li koci mob ili bilo sta?
Jedno pitanjce za vas ako moze.Naime cesto mi se kada slikam nocu s blicem pojavljuju oni takozvani ,,duhovi" one tackice,iako bas pedantno brisem kameru.Kako se vi borite s tim ? Hvala unapred.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.