Trenutno, manje-vise znamo,sta nam se na trzistu sprema iz "kuhinja" nasih nam dragih kompanija.
Iskreno, nisam nesto impresioniran i ne nalazim neki model za kojim zarko ceznem i da sam spreman da izdvojim mnogo (obicno je tako) novca.
Trenutno, jedino sto cekam jeste E72, da vidim kako ce se pokazati u praksi i da li ce vise vredeti od starijeg brata ili se sada E71 'ladno moze pazariti.
Ono sto mi malo "ne da mira", jeste sto se danas nekako podrazumeva da kada se kupuje nov telefon on "mora" biti sa TS.Sve ostalo se nekako
cini demode (ja glupe reci,majko moja

Iako ja nisam od onih koji jure trendove, (zivela klasika u svakom pogledu!!) ponekad ipak imam nedoumice.
Takodje, gledam i na vremenski period u kupovini, da li pazariti nesto sada ili malo sacekati i mozda izadje nesto novo (cisto sumnjam)?
Da li vi planirate neku zamenu u skorije vreme i imate li neki vec odabrani model koji merkate ili ste na standby-u (koja je nasa rec za ovo?mozda -mirovanje-) ? Uopsteno, da li imate neke planove za zamenu vaseg trenutnog "ljubimca" ili vam vise odgovara status quo?
Eto, jedna tema, cisto da malo ozivimo i osvezimo forum.
Opet se raspisah!