Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
mb011 napisao:a i izgleda da ce biti dosta popularan...
vjerujem da hoce...recimo ja vec razmisljam o njemu kao odlicnom izboru za sekundarni telefon,naravno kad mu se cijena ustali na neki meni prihvatljiv nivo
GPS ne radi, bas najbolje, zablokira svaki put i izadje napolje iz aplikacije.
Koriscen Garminov softver.
Sve ostalo je OK.
Mozda ce novi softver (kad izadje) popraviti stanje.
loki13, dobro kazes,iskreno ja uopste ne kapiram takav tip tastature kao sto ima e55
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
sssikisss, од када поседујем н82,следеће+и телефон ако не буде тс или qwerty,мора имати тастатуру као н82,јел је по мени најбоља за куцање убедљиво!!!
Сад кад немам кредита и куцам на сестрином или мамином 6300 екстра се сморим док уткуцам
Takav tip qwerty-ja je uveden kod SE m600,ali je on imao znacajnije vece tastere nego sto ih ma e55 (m600 je sirok 57mm,dok je e55 sirok svega 49 mm),tako da mi je to i najjaci crv sumnje u realnu upotrebjivost ovakvog tipa tastature!
M600 ima tastaturu "klackalicu" pa je zbog toga i logično da bude veća (jedan klik jedno slovo:) i ne može se baš porediti sa onom na E55. Inače pre bih se opredelio za E55 nego za E52, deluje mi moćnije i atraktivnije sa takvom tastaturom, ujedno mi se čini i da je brža od obične.
milann, mislio sam na jedan taster=2 simbola....
NIsam bas toliko siguran da je brza jer je smestena na mali prostor!
Ali pojavice se neki korisnik koji ce dati realan sud o njoj!
ima li nekog da je kupio ovaj aparat, da iznese neke impresije i tako to... cuo sam da je sasvim ok telefon ali ga nisam koristio... takodje i uzivo izgleda sasvim ok, malo je laksi od E75 ali ne deleluje nimalo ''plasticno''...
Imam ga ja oko mesec dana. Telefon je odlican. Ima sve sto coveku treba od funkcija. Baterija mi drzi po 4-5 dana, zavisi naravno od koriscenja. Kao sto sam napisao imam problema sa navigacijom, ali mislim da ce to verovatno biti reseno sa novim softverom. Kamera se dosta sporo pali i nije bas brza u radu, ali ionako je slabo koristim tako da me ne pogadja to. Senzor za okretanje radi bas brzo. Tastatura je odlicna, lako se naviknuti na nju. Imao sam 5800 pre ovog telefona, malo mi je cudno sad na manjem displeju, ali ipak je odlican i sve se moze odraditi na njemu. Menjao sam 5800 jer se nisam mogao privici na ekran na dodir. Nekako mi je bolja klasicna tastatura.
Tanak, lagan i funkcinalan mislim da su njegove odlike.
vla-do, da li ti kao i vise korisnika (po forumima) imas problem sa nekim zujanjem u slusalici prilikom razgovora???
Taj problem se izgleda pojavljuje na svim novijim e srijama (e75/55/52)
Cudna je stvar kako u zadnje vreme nokijini telefoni imaju dosta propusta(ne bagova) uglavnom sa softverom a ponekad i hardverom
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.