Servisiranje - pitajte
Imam Nokiu N70, kada je upalim, nekoliko sekundi nakon sto se registruje na mrezu, telefon zablokira, restartuje se i tako u krug..A kada ga spojim sa PCom, radi normalno.
Probao sam hard reset i reinstalirao sam softver ali nije pomoglo. Verovatno je hardverski problem, pa ako neko zna sta bi moglo biti, bio bih mu zahvalan na pomoci. 

- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
DNK_zero, otprilike kako ti rece @oscar1980
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
DNK_zero, nis' mi nije jasno....a nemogu sloziti da bude logicno...pa pomozi:
1. Tel je NORMALNO radio pre tvoje akcije Update SW-a?
2. U servisu si ti POPRAVILI ono sto si TI pokvario...zavrsili na neki od alata update SW-a i naplatili ti to.
3. Tel se ponovo ponasa isto kao kada?
Sve mi kazuje da je tel pravio probleme pa si ti pokusao na Update SW-a resiti problem-prouzrokaovao jos jedan problem-TAJ problem otklonjen i naplacen u Servisu-prvobitni problem NIJE bio do SW-a vec je fizicke prirode 90% Flash procesor mora se zameniti a posto je to vezano jos za ponesto popravka TOG problema cca 50-60 e
Pozdrav
PS...da li, nekim slucajem, posle preuzetog tel iz Servisa nisi instalirao nekakvu aplikaciju, igricu i sl? Ako jesi MOZDA je to resenje problema..
1. Tel je NORMALNO radio pre tvoje akcije Update SW-a?
2. U servisu si ti POPRAVILI ono sto si TI pokvario...zavrsili na neki od alata update SW-a i naplatili ti to.
3. Tel se ponovo ponasa isto kao kada?
Sve mi kazuje da je tel pravio probleme pa si ti pokusao na Update SW-a resiti problem-prouzrokaovao jos jedan problem-TAJ problem otklonjen i naplacen u Servisu-prvobitni problem NIJE bio do SW-a vec je fizicke prirode 90% Flash procesor mora se zameniti a posto je to vezano jos za ponesto popravka TOG problema cca 50-60 e
Pozdrav
PS...da li, nekim slucajem, posle preuzetog tel iz Servisa nisi instalirao nekakvu aplikaciju, igricu i sl? Ako jesi MOZDA je to resenje problema..
hallo, контактирам тебе пошто имаш сервис...
Овако:
тереба ми маска за н82...
ако имаш неки очуван оригинал који је цркао па да ми даш...
црна маска...
а барем ако немаш све (и не треба ми све) можеш ли да ми набавиш маску за онај део код дугмића и дпад и тастере код њега?
Унапред захвалан!
Овако:
тереба ми маска за н82...
ако имаш неки очуван оригинал који је цркао па да ми даш...
црна маска...
а барем ако немаш све (и не треба ми све) можеш ли да ми набавиш маску за онај део код дугмића и дпад и тастере код њега?
Унапред захвалан!

Nokia 6220 Classic
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
Godzilla, nazalost nisam u prilici pomoci...jedino da razmontiram MOJ telefon a to mi se bas ne da...bar ne jos uvek...ostalo znas...ORIGINALNI oklop/masku mozes nabaviti kod Uvoznika Mobis i AlphaCopy po ceni od ???e...postoje i navodne "A" kopije iz PRC ali ti to NIJE dugotrajno resenje.
Pozdrav
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
mitja, problem sa melodijama se odrazava na "zvonu" ili Buzzer-u...zamena istog ce resiti problem...cena cca 1000,00 din
A gde to mogu da zamenim, a da sigurno radi
?
Private ili mitjaict@gmail.com
P.S. Koliko kosta da se promeni /i da li moze/ desna strana osvetljenja (lampica) na tastaturi na 6500cl?

Private ili mitjaict@gmail.com
P.S. Koliko kosta da se promeni /i da li moze/ desna strana osvetljenja (lampica) na tastaturi na 6500cl?
Ljudi,molim za pomoc,jer ne znam sta da radim! Komsiji sam dao tel. 5800 da prebaci neki film,i kad mi ga je vratio,ja ga prikopcam na komp i pola foldera odjednom kao Hidden/read only, a kad udjem u file manager pa karticu,SVI FOLDERI su dobili extenziju "exe",od slika,muzike...ma bas svi!? Rename nece, i naravno ne mogu da pristupim ni jednom. Poludio sam,neki virus znam,NOD ne moze da nadje,zabaguje na 2% i to je to....ima li neko neki predlog da mi pomogne da ne bih morao da formatiram karticu jer cu se o jadu zabavit dok sve programe opet instaliram... uzas boziji...

.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
ZzHn, rekao bih da je neki virus kod njega na kompu utrčao kod tebe na karticu i napravio to.
Probaj sa sa AVG ili SmadAV (besplatni a jako dobri) ili neki od plaćenih oprobanih AVP.Mada ako NOD ne uspeva, možda neće ni ovi drugi...format je možda neizbežan
Probaj sa sa AVG ili SmadAV (besplatni a jako dobri) ili neki od plaćenih oprobanih AVP.Mada ako NOD ne uspeva, možda neće ni ovi drugi...format je možda neizbežan
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
gameforce, oggich, Ninolina, Hvala na predlozima ljudi,isto to mi je utrcalo i na komp
mislio sam da NOD nece uspjet,ali evo prije sat vremena je zavrsio (od sinoc jos) i nasao 10 infected files-a i izbrisao ih,sad cu isto to na tel. pa makar trajalo cijelu vjecnost! Ako to ne uspije onda cu probat s' nekim antivirusom za mob..pa javljam sta sam uradio, 

.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
zzHn jeste da kad odradis format trebas sve programe ispocetka da isntaliras ali to je jedini nacin da 99% budes siguran da nemas vise virusa,uostalom sta ti garantuje da taj virus nece da se ponovo podigne za 3-4-5 dana i da ti ponovo napravi haos,problem ne resavas ako ga odlozis...Ja u kompu samo drzim kaspersky(po meni najbolji i dlaje) i to cisto da ga ima i da resi neke sitnije probleme jer kad dodje do onih krupnijih najbolji lek je format i novi win... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Jao sto je mene taj virus proganjao i proganjao dok nisam skontao da sam sa necije fleske otvorio taj exe ,,folder'' i od tada je iskakala neka stranica sa imenom virusa i nesto pisalo tipa stop free sex, aborsi prostitusi
i ostale gluposti, a Kaspersky mi je naravno resio taj problem jedva jer za to treba complete scan, tako da ne bi bilo lose modovati windows zbog ovog problema pa ce ikonica toga i modovanog shell32.dll da se razlikuju. Kao sto rece Dimi, nakon odredjenog vremena kada se sve zivo nakupi vremenom i ostanu posledice tokom koriscenja, ponovo dizanje os-a je najbolje resenje sto sam ucinio ubrzo nakon pomenutog problema.

Nokia Lumia 630