Opera Mini 5 beta

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Što se tiče mogućnosti "dumb" fonova, ovo je ludilo :D Po meni najveća prednost je multi tab (ne znam koja je granica, ja sam išao do 5 :) ). Opet, najveći nedostatak je skrolovanje u "mobileview", dosta se gubi u brzini pregleda, samo to da ubace :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

kod opere 5 mi se ne svidja neki bug sto sam danas skontao na n82 kada ides back u full screnu onda ti odzumira ekran... ne znam u cemu je stvar...

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Ja sam odusevljen kako radi na E61!Mnogo je brza i velika je razlika u odnosu na fabricki browser na koji sam navikao.Nisam mogao da verujem kako mi ni jednom nije zakocio tel.sve je ocitavalo kao podmazano! :lol: A sto se tice YouTube,odusevljen sam kojom brzinom pusta snimke a sto je jos bolje nista se ne prekida i ne secka! 8)
Samsung Galaxy S3 I9300

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, kod mene se ne pali nikakva operina tastatura, već standardna Storm virtualna tastatura, i backspace pravi problem, barem ovde na MS forumu. Moraću da probam i negde drugde.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Jedva sam namestio Operu 5 dami radi na N76..Zaprao problem je bio zato sto mi je u N76 bila kartica na kojoj nisma imao kredit pa kad je opera trebala da se konektuje na net zbog instalacije nije mogla i napravila mi haos u telefonu....

P.S.Opera 9.7 beta na LG-u mi javlja problem loseg sertifikata 8) Iskreno nisam znao da to postoji na WM-u...Jer ima neko jos ovakvih problema( sa operom 9.7 beta na WM ?)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Testirano i radi odlično na SE G900i. 8)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

putnik1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Avg 2009. 02:38

Post od putnik1 »

Ljudi , stavio sam operu mini 5 na n97 i zapanjen sam svime , brzinom , mogucnostima , izgledom , ma svime sto se dobilo ! E , samo jedno pitanjce ! Kako se brisu ili menjaju stranice na onih 9 polja na pocetku ? Sve zivo sam pretrazio ali ne nadjoh ! Nervira me BBC :) !

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

putnik1, zadržiš prst na jednom polju i pojaviće ti se opcije clear i edit. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ubacio i ja, krenuo da kucam komentar kako mi sve super radi, kako sam odusevljen i funkcionalno i vizuelno, dok nisam stigao do onog prvog zareza gore- 'ladno treba 17 puta da pritisnem keca da bih dobio jbn zarez, a posto ovde ima 4 zareza, tj. 5 sa ovim ovde, odnosno evo ga i sesti i sedmi, ako sada nisam polupao nesto pored mene nikad necu dobro bre zar nisu mogli taj zarez da stave na drugo trece mesto odmah posle tacke a ne da ga stave negde na kraju kao da se nikad ne koristi ne mogu vise da kucam ove zareze izvinite zbog toga ali da sam krenuo ovu poruku bih zavrsio u pet popodne. Valjda ce uraditi nesto povodom toga. Hm... Nesto je odjednom pocelo da mi koci izgleda od mnogo teksta. Beta. Uh jedva napisah poslednju recenicu koci.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Prva negativna stvar koju zapazih jeste da strasno mnogo usporava u landscape modu i da mi u tom modu nece da lista i prikazuje podesavanja. :dry:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Wicker Man, kod mene se to ne desava :?

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Gde ste nasli opciju da iskljucite operinu tastaturu,ja big da koristim fabrucku na omni ako moze :?
>> N7100 <<

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Demian, probaj da iskljucis Settings > Advanced > Inline Editing.
Time gubis mogucnost da unosis u text boxovima u operi, nego moras da kliknes na box, pa onda da uneses text u posebnom prozoru.

Day
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2009. 05:16

Post od Day »

poz svima cisto da se pridruzim komentarima i utiscima
meni na xperia savrseno radi :D :D :D bravo za opeu

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

araphel, Pa eto kod mene da,vise puta probavao i uvek ista prica jednostavno u landscape modu je strasno sporo i nece da mi prikaze podesavanja i ne mogu da ih izlistam.Cim se vratim u normal mod sve odmah "poleti".Pretpostavljam da je do telefona,ipak n70 ima godina.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Wicker Man, Moguce....pazi,ni meni na Stormu ne ide nesto extra brzo,ali zato renderuje stranice perfektno.....Jedna mala zamerka,novootkrivena: na BB browseru mogu da zumiram stranicu koliko hocu,bukvalno slovo jedno da mi zauzme ceo ekran, dok na Operi mogu samo jedanput da zumiram i to je to....jel ima neko ovaj problem?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ova beta nema podrsku za file download, stara ipak nije jos za potpunu penziju. Ponekad mi umesto slike stranice u speed dial izbaci samo plavi ekrancic ali ok.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Opera 5 nazalost ne radi na mom LG-u neprestano javlja > "No working network connection detected"< tako da nemam mogucnosti da je probam na TS telefonu .... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Isprobao sam je na I780 i sa originalnim i sa Esmertec Jbed Java intrepreterom. Sa oba ima veliki problem - uopste mi ne konstatuje qwerty keyboard - radi iskljucivo sa sopstvenom virtuelnom tastaturom. Sto se tice ostalog, sa Esmertec javom sve radi savrseno, a sa Java interpreterom (Jblend) koji stize uz I780 dosta toga ne funkcionise kako treba.

dimi89, probaj da instaliras Esmertec Javu, ako vec nisi, dosta toga radi bolje sa Esmertec Jbed interpeterom. Ako vec koristis Esmertec onda :smutny:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Tomas vec sam probao sa fabrickom javom i sa Esmertec Jbed-om(koristim ga za igre) i uvek mi napise :"No working network connection detected" Uopste ne mogu da skapiram u cemu je problem... 8)

Odgovori