Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
*Saka*
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 22. Sep 2009. 09:57

Post od *Saka* »

Zamotaj ga u 100 e i baci mozda se neko i sagne da ga pokupi :D :D :D :D Bez zezanja trkom u radnju i kupi pravi punjac jer mi je burazeru srecom izgorela samo soba jer se zapalio fals punjac.....

carov1
Banned
Pridružio se: Pon, 21. Sep 2009. 18:49

Post od carov1 »

AC/DC, si probao da ga ukljucis u struju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AC/DC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 26. Feb 2009. 08:13

Post od AC/DC »

Ne bih rekao da je fals punjac, u pitanju je AC-3E, 350mA. Jbg, sad mi se ne da da se setim kolika je amperaza bila na mom N79 ali mislim da je bila nesto veca. Fon se inace napunio do kraja ali stvarno je mnogo trebalo, cini mi se izmedju 4-5 sati. E sad, jesam ja njega cackao tokom punjenja ali opet... Probacu sad, kad ga opet ispraznim da ga nakacim na punjac koji sam dobio uz Nokia BT slusalicu a isti je ko ovaj a sigurno je originalan.
SE C901 Let There Be Rock!

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Trebao si od 890mA da dobijes cini mi se da je takav moj punjac. Napuni se za 1.5 sat!
Sa tim od 350mA bi trebalo za nekih 4 sata da napuni tel!
LG Nexus 4 16GB

AC/DC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AC/DC »

Hvala druze, sad mi je lakse. Znaci, treba mi dosta jaci punjac... Nije ni cudo kad je baterija preko 1300 mA.

carov1
Banned

Post od carov1 »

s tim punjacem i treba oko 4-5 sati da se napuni... ali on je po meni bolji jer ne steti bateriji kao onaj od 890mAh.... ja taj slabi i koristim.... nocu naravno... kad se ne zurim... svakog petka kad se vrnem iz grada ja ga stavim da se puni i traje do sledeceg petka i tako u krug.... 8)

AC/DC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AC/DC »

carov1, Nedelju dana ti sljaka baterija? Na 5800? Sto cenis da jaci (brzi) punjac vise steti bateriji? Ja sam mislio da je to bio slucaj sa starijim baterijama... A mozda i gresim.

60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

AC/DC, gresis ja imam adapter za one PRASTARE nokie pune mi 6220 2h i 25 pin bat traje 1 dan duze uz istu ypotrebu ;-)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ti je apsolutno nemoguce /\
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Da li se to meni cini ili ovaj telefon nema graficke smajlije ?? molim vas razuverite me :smutny: :smutny:

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Ima :D Ides u messaging/my folders/templates/new template... i onda kreiras sam koliko hoces smajlija :D Posle kada kucas novu poruku ides na onu kao spajalicu na ekranu dole desno, preko template ubacis gotov smajli...

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

ALi opet nije graficki... mislim kad ukucas : ) da bude onako zuta glava koja se smeje kao kod s40 uredjaja.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

presvega, cekaj kako napravis. Ja sam nesto pokusavao ali mi nije uspevalo :| :|
Da li se vide smajlici dok kucam poruku ili samo onom kom sam je poslao?

AC/DC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AC/DC »

Ljudi, hteo bih da promenim product code kako bih updateovao softver jelte, pa vidim da je jerkann spomenuo na predhodnim stranama kako se to radi i dao dva koda (balkans red/blue). A sta ja da radim sa crnim 5800 (sa orange mreze ako ista znaci)? Jel' sve jedno koji cu da odaberem?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

AC/DC, nisam nasao black nigde. Stavi koji hoces razlikuju se samo u dobijenoj fabrickoj temi. Sasvim je svejedno, stavi i uzivaj.

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Ja zapravo nisam mislio na graficke smajlije kao sto su ovde recimo na forumu, vec one klasicne, ono dve tacke-srednja crta-zagrada...

AC/DC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AC/DC »

jerkann, Pa ni nema kanda, i ja sam sad trazio... Ma tema mi nije bitna, lako cu ja naci neku crnu. A jel'ima bojazni da mi se onako s*ebe displej kao sto se vec nekom desilo ovde nakon update-a? Nisam jos nista modovao ni slicno, samo sam skinuo par aplikacija sa OVIja...

Btw ljudi, hvala na pomoci!!!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

presvega, ma to je OK, ja sam vise mislio kao fora sa onim programom Animated SMS

AC/DC, ja sam promenio product code na nekoliko telefona i ujedno update-ova i nikakvih problema nije bilo.

Zato sluzi forum 8)

carov1
Banned

Post od carov1 »

baterije su neverovatno osetljive na toplotu i veoma im se skracuje zivotni vek ako im je povisena temperatura... dakle ovi novi punjaci koji cepaju po 900mAh po satu je mnogo greju i time mnogo skracuju zivotni vek... a ovi slabiji ne "prze" je toliko pa samim tim i duze traje... isto je i kod baterija za lap-topove.. kad god radim nesto a da je ukljucen u struju uvek mu izvadim bateriju.. e i da baterija mi traje nedelju dana.... ne pustam muziku stalno jedino kad treba da se pokaze ko ima najjace i najbolje zvucnike u odeljenju 8) :lol: ..... a drzi tolko jer je brightnes na min i samo poruke se kucaju... i mreza nije na dual nego na gsm mode... light time out na 5 sekundi i tako...
graficke smajlije jos nisam uspeo da nadjem ali ima glasina da postoje

AC/DC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od AC/DC »

jerkann, Hvala druze. Evo, sad sam probao, izgleda da ovaj JAF PKEY ne radi na Win7, pise da mi OS nije podrzan... :dry: Moram da sacekam da keva oslobodi matori komp sa XPom pa da onda probam...

carov1, Svaka cast. :) Ja skoro stalno koristim wifi i volim da mi je brightness na max. :) Prosto jedem bateriju. :lol:

Odgovori