Yettel novosti
ispao sam glup,tacnije djuice nije napisao za koga je ova promocija i ja se,ne znam zasto,istripovao da je za postpejd!!!??
sve u svemu,dokle vise,dokle ce promocije biti na pripejdu???pocinjem ozbiljno da razmisljam da predjem na pripejd,jer ovo vise zaista nema smisla,posto nisam u fazonu da furam 2 telefona,1 postpejd i 1 pripejd!!!
zaista su nasi operateri,mislim na mts i telenor,posto je vip obogatio svoje postpejd profile,jako bezobrazni i veoma nrzo ce izgubiti mnostvo "stalnih platisa"
uaaaa...!!!
sve u svemu,dokle vise,dokle ce promocije biti na pripejdu???pocinjem ozbiljno da razmisljam da predjem na pripejd,jer ovo vise zaista nema smisla,posto nisam u fazonu da furam 2 telefona,1 postpejd i 1 pripejd!!!
zaista su nasi operateri,mislim na mts i telenor,posto je vip obogatio svoje postpejd profile,jako bezobrazni i veoma nrzo ce izgubiti mnostvo "stalnih platisa"
uaaaa...!!!
Ma zašto bi oni imali promocije za postpaid? Mislim da ih nikad neće ni biti. Prva stvar, mnogo nas je pod ugovorom, a drugo, postpaid korisnici su uglavnom ozbiljniji, stariji, koji pričaju kad im treba, a ne kad ima promocija. Dakle, ljudi koji su već uzeli tarifni profil koji zadovoljava njihove potrebe.
Sony Ericsson C510
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E ovako,ako slucajno izgubite mob/ukradu vam...a broj vam nije registrovan,neocajavajte,odete u poslovnicu,kazete zaposlenom,i on vam kaze da napisete,pet brojeva koje najcesce zovete ili saljete poruke,on to proveri i da vam novu karticu,kosta zamena 200din,i sve uplacene akcije i kredit koji ste imali vam se vracaju,cak i poruke propustenih poziva,kada ste zvali vas broj,a lopov ga je vec iskljucio
naravno to sam jutros zamenio sa devojkom,njoj su sinoc u prevozu maznuli nokiu 7610 supernova,otvorili joj torbu i u jednoj pregradi bila nokia u drugoj iphonce i oni cap nokiu,ja joj kazem ti si super prosla,haha. lopovi svuda vrebaju!

naravno to sam jutros zamenio sa devojkom,njoj su sinoc u prevozu maznuli nokiu 7610 supernova,otvorili joj torbu i u jednoj pregradi bila nokia u drugoj iphonce i oni cap nokiu,ja joj kazem ti si super prosla,haha. lopovi svuda vrebaju!

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Pravo na zamenu izgubljene/ukradene SIM kartice ima registrovani korisnik. Prilikom zamene kartice korisnik treba da donese važeći ID dokument.
Neregistrovanim korisnicima zamena SIM kartice će biti omogućena u prodavnicama ukoliko ispunjavaju sledeće uslove:
- poseduju originalni prepaid paket (ne kopija) ili plastični deo SIM kartice na kome postoji bar-code
- poseduju bar jedan uneti vaučer (original)
- za korisnike koji nemaju nijedan od prethodnih dokaza potrebno je da navedu najčešće kontaktirane brojeve (SMS i/ili pozivi) u okviru nacionalnog saobraćaja.
Ovakvi zahtevi se realizuju u prodavnicama bez potrebe da se zahtev prosleđuje!
Za neregistrovane korisnike koji su strani državljani, važi ista procedura za zamenu izgubljenje/ukradene SIM kartice.
Napomena: Prilikom zamene izgubljene/ukradene prepaid kartice registracija je obavezna!
Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3764
Neregistrovanim korisnicima zamena SIM kartice će biti omogućena u prodavnicama ukoliko ispunjavaju sledeće uslove:
- poseduju originalni prepaid paket (ne kopija) ili plastični deo SIM kartice na kome postoji bar-code
- poseduju bar jedan uneti vaučer (original)
- za korisnike koji nemaju nijedan od prethodnih dokaza potrebno je da navedu najčešće kontaktirane brojeve (SMS i/ili pozivi) u okviru nacionalnog saobraćaja.
Ovakvi zahtevi se realizuju u prodavnicama bez potrebe da se zahtev prosleđuje!
Za neregistrovane korisnike koji su strani državljani, važi ista procedura za zamenu izgubljenje/ukradene SIM kartice.
Napomena: Prilikom zamene izgubljene/ukradene prepaid kartice registracija je obavezna!
Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=3764
iPhone 6 Plus
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne kontam, u cemu je fora kad svima razlicito nude? Ako je promocija onda ona vazi za sve i pod istim uslovima kolika kod da je mesecna potrosnja. Zar sad postoji i razlika u duzini traja promocije od korisnika do korisnika?!
Zivo me interesuje koji je to kriterijum po kojem odredjuju koja promocija je za koga...

Zivo me interesuje koji je to kriterijum po kojem odredjuju koja promocija je za koga...
Azimuth, mislim da je kriterijum - potrošnja. Imaju oni u kompjuteru sve. Ko je kada i koliko potrošio. Vode ljudi statistiku i na osnovu toga određuju kome će šta da ponude. I mislim da tu ima logike jer npr. zašto bi nekome ko troši 200 din. mesečno ponudili nešto što košta 500 din. ili obrnuto. Ponudu su prilagodili svakom korisniku ponaosob i ja u tome ne vidim ništa loše.
miodrage, mislim da ti se najviše isplati da u inostranstvu koristiš VIP. Baš sam nešto upoređivao cene pre nego što sam došao u Norvešku i čini mi se da je tako.
A što se tiče promocija, pa tek će ih biti... Naročito nakon uvođenja MNP. Barem se nadam. Drago mi je da se malo i Telenor probudio kada su u pitanju promocije, do sada je MTS bio neprikosnoven po tom pitanju.
A što se tiče promocija, pa tek će ih biti... Naročito nakon uvođenja MNP. Barem se nadam. Drago mi je da se malo i Telenor probudio kada su u pitanju promocije, do sada je MTS bio neprikosnoven po tom pitanju.
Мислим да ипак воде рачуна коме шта нуде у промоцији: Ја на "рачуну" имам око 130дин и нуде ми промоцију од 150дин за 7 дана. Значи, терају те да уплатиш мало. Миодраг је картицу тек активирао и вероватно га сада третирају као враћену "залуталу овчицу" коју би опет да шишају. Зато му и нуде месец дана коришћења промоције не би ли се он упецао и да не побегне опет.
Имам једну старију 063 картицу са 0 дин. Пробаћу да прво користим СОС кредит, па да допуним мало, па да видим шта ће да ми понуде.....
И да, ова прва моја картица је 069 сребрни број па веле, ако имаш 1000дин за број, имаћеш и за промоцију која траје 7 дана, колико год и како год да укључујеш и искључујеш број.
Имам једну старију 063 картицу са 0 дин. Пробаћу да прво користим СОС кредит, па да допуним мало, па да видим шта ће да ми понуде.....
И да, ова прва моја картица је 069 сребрни број па веле, ако имаш 1000дин за број, имаћеш и за промоцију која траје 7 дана, колико год и како год да укључујеш и искључујеш број.
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma kako god bilo, opet su mogli sve karte da stave na sto pa da ljudi biraju. Evo npr mozda bi ti i uzeo to sto je Miodrage dobio iako koristis manje kredita mesecno, jer realno, isplati se ukoliko je na mesec dana. I daje mislim da to sto rade je sve samo nije korektno. Zamisli situaciju, ti trosis npr mesecno 500 din struje pa ovi i EPS-a kazu, e znas sta sinko, ajd mi tebi kao promociju damo da ti mesecno imas 3 nedelje struje jer eto ima i onaj tamo sto trosi 1000din pa cemo njemu da damo na mesec dana jer nam je bolja "musterija". Obojica ste korisnici, i nema nikakve razlike izmedju vas pa zato nepije vodu ta njihova racunica, mislim da ipak nasumicno salju te poruke i nude promocije. Tesko da je jedino u njihovim redovima sve pod konac a da je kod druga dva provajdera opste rasulo. A i uvek je postojala podela na pripejd i na postpejd pa ako se pravi promocija za pripejd onda se pravi za sve koji su na pripejdu pod jednakim uslovima.vukbojan napisao:Миодраг је картицу тек активирао и вероватно га сада третирају као враћену "залуталу овчицу" коју би опет да шишају.
Mislim, ne dodiruje to mene uopste, nemam nista sa njima od pre nekoliko godina tako da ono, zabole me, samo mi nisu uopste jasni ali sta da se radi