Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Probo sam iz Windowsa posto nisam nasao u tel. da formatiram karticu i odradilo je ok ali je problem ostao isti.
Ali imam i instalirano programa na memoriji tel. a neznam kako njih da formatiram???
batat, nisi poslusao Azimuth, sta ti je rekao ili napisao sta vec.
Moras da odradis reset telefona. Najlakse je da otkucas *#7370# Kad ti trazi sifru otkucaj 12345
Preporucljivo je da pre toga preko PC Suita odradis back up imenika, poruka.
Nisi me razumeo. Momak je na prethodnoj strani rekao da je sa soft resetom uspeo da resi svoj problem. Ako ti ni to ne pomogne onda jedino hard reset koji btw ne znam kako se radi na 5800 jer nema hardversku tastaturu pa ne mozes da stisnes odgovarajuce tastere. Mora postojati i neki drugi nacin jer je to nesto sto se relativno cesto radi ako eksperimentises sa telefonom.
Zbog necega ti se telefon zaglupio, gotovo sam siguran da je zbog neke aplikacije.. Sumnjam da je film uspeo da toliko zbuni telefon...
Ljudi evo ja jutros uze mobitel ovaj ...
Pa eto sad za sad utisci su super ... Malo mi je komplikacija oko TS , ali sve je stvar navike...
Ne skripi nista, jes do plastike ali cini mi se da je sasvim okej uradjeno
Nenad in, dok ti je ugašen telefon držiš crvenu slušalicu, zelenu slušalicu, taster kamere i uključiš telefon. Kada ti se pojavi meni za izbor grada znači da je hard reset uspeo. Ovaj postupak briše sve sa interne memorije telefona.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Ajd da ponovimo jos jednom za sve nove clanove soft reset *#7370*... ali prvo izvaditi mem karticu..
ako to ne upali onda ugasite telefon i kad ga palis drzi crveno zeleno i dugme za kameru... to vam je je hard reset.
ama sta ja znam, neko prica ovo neko ono ...
Znam da je prije tako bilo , ono da je punim 14h ....
Ionako cu da spavam, pa bih ostavio , al eto bolje sto ne trebam
hvala
jutros mob kupio , sad za sad nemam primjerke
a znaci ima se toga kupiti ..
problem mi je sto nisam iz Srbije pa tak ne mogu pitati dje si kupio ...
Zanima me kako to radi ?
Jel reaguje normalno touch ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.