telenor prenesi?
telenor prenesi?
razmisljam da predjem na post paid ponovo.bio sam 2god kod telekoma jos dok su i oni imali uslugu prenesi ali su je ukinuli i sada sam vec god dana na dopunu..
moje pitanje je:da li kod prenesi telenora mogu da dodam tarifni dodatak dodaj sms?
imam oprecne informacije u call centru kazu ne,ovde kod etfa na bulevaru u bg kazu da..
ko je tu lud?
ima li neko iskustva sa tim?
hteo bih da uzmem prenesi 150 i da dodam 400sms to mi je nekako najbolja varijanta barem deluje tako a da ne bude preko 1000din
hvala
moje pitanje je:da li kod prenesi telenora mogu da dodam tarifni dodatak dodaj sms?
imam oprecne informacije u call centru kazu ne,ovde kod etfa na bulevaru u bg kazu da..
ko je tu lud?
ima li neko iskustva sa tim?
hteo bih da uzmem prenesi 150 i da dodam 400sms to mi je nekako najbolja varijanta barem deluje tako a da ne bude preko 1000din
hvala
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Ne može sudeći prema sajtu.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=3468"Dodaj SMS" tarifni dodatak mogu uključiti korisnici tarifnih paketa: Jedna cena, Moje vreme i Više priče.
- Daddy Yankee
- Banned
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Uopste nije cudno da ne moze. Sve je to lepo proracunato od strane provajdera. Nista nije slucajno. Nemoj da te cudi.darkooni napisao:...........ova kombinacija bi bila extra,150 minuta je taman ali mi je malo poruka a posle je sms 2.5 din...........
Kombinacija koja bi tebi odgovarala je stvarno ovo sto kazes, ali tu onda provajder ne bi imao zaradu onoliku koliku je planirao ( ili bolje mogucnost vece zarade ako se ti zaletis pa saljes sms-ove po ceni od 2,5 din a mrzi te da menjas brojeve u fonu ) i zato ne da mogucnost na prenesi tarifi da se dopune sms-ovi.
Prvo profit, pa onda udovoljavanje gradjanima = deviza svih trgovaca.

Pa zar im nije bolje da to omoguce, nego da ovako ljudi koriste i pomocnu karticu (verovatno 066 prepaid) i donose profit drugom operateru... Inace uvek pazim da ne prekoracim poruke, a verujem da tako radi mnogo ljudi, jer cena sms-a stvarno nije mala, sto je sa druge strane i razumljivo jer je paket zaista povoljan za razgovore.
Jos jedna cudna stvar je sto ja na Prenesi paketu na *111# medju tarifnim dodacima imam opcije Dodaj SMS (koji zvanicno ne mogu da aktiviram) i Omiljeni broj, a nemam Dodaj internet (koji mogu da aktiviram)...
Jos jedna cudna stvar je sto ja na Prenesi paketu na *111# medju tarifnim dodacima imam opcije Dodaj SMS (koji zvanicno ne mogu da aktiviram) i Omiljeni broj, a nemam Dodaj internet (koji mogu da aktiviram)...
- Daddy Yankee
- Banned
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Daddy Yankee, ja se nisam svadjao. Nazvao sam, rekao koji dodatak zelim, operater mi je ljubazno rekao da ce mi biti aktiviran u roku od 24h, ali da ih ponovo pozovem i proverim da li je aktiviran. Kako me mrzelo da cekam, postavio sam pitanje moderatoru na modo forumu, i rekli su mi da je aktiviran, kao sto je i bio.
Slazem se miodrage, mnogo je skup DATA dodatak. Ja sam ga koristio dok telenor nije izbacio dodatke za pripejd, koj su 10x jeftiniji.
Sve o dodacima za postpejd na mt:s-u http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html

Slazem se miodrage, mnogo je skup DATA dodatak. Ja sam ga koristio dok telenor nije izbacio dodatke za pripejd, koj su 10x jeftiniji.
Sve o dodacima za postpejd na mt:s-u http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html