Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- misha
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
- Kontakt:
Ehej narode, evo i mene!
Kako vam se cine video klipovi koji opisuju verziju 2.0? fino to izgleda;) hvala im na kinetickom skrolovanju, konacno! e da, pocele da mi se pojavljuju ogrebotine preko kamere:) jaaaaako su plitke i skoro ne vidljive, i hvala bogu, jos uvek ne uticu na kvalitet fotografija:) ipak, kako je nokia po svetu pocela to zvanicno i da servisira, vise ne brinem da cu do velike mere morati da se dzapam sa serviserima;)
e da, ne pitah nikoga ako se dobro secam, da li neko od vas koristi Windows Vista OS i da li ima problem sa kacenjem telefona? ja taj problem imam od prvog dana i sto je najgore, znam da je to sistema... a tako mi se ne da da ga reinstaliram... kada doce Windows 7, nadam se da ce raditi kako treba:P
C U!
Kako vam se cine video klipovi koji opisuju verziju 2.0? fino to izgleda;) hvala im na kinetickom skrolovanju, konacno! e da, pocele da mi se pojavljuju ogrebotine preko kamere:) jaaaaako su plitke i skoro ne vidljive, i hvala bogu, jos uvek ne uticu na kvalitet fotografija:) ipak, kako je nokia po svetu pocela to zvanicno i da servisira, vise ne brinem da cu do velike mere morati da se dzapam sa serviserima;)
e da, ne pitah nikoga ako se dobro secam, da li neko od vas koristi Windows Vista OS i da li ima problem sa kacenjem telefona? ja taj problem imam od prvog dana i sto je najgore, znam da je to sistema... a tako mi se ne da da ga reinstaliram... kada doce Windows 7, nadam se da ce raditi kako treba:P
C U!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
marinero, nema ništa spektakularno...
Stabilniji je i nešto brže radi... S obzirom da se uskoro očekuje V20, i ukoliko za sada nemaš problema sa telefonom, možda ipak da sačekaš pa da odmah updejtuješ na tu najnoviju verziju... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
markokozlina,S'obzirom da se u specifikaciji navodi da podrzava TV OUT,trebalo bi da moze.Nisam probao.
Da,sto se tice restartovanja,moj problem se nastavio.
Uradio Hard-Reset,update-ovao na V12,napunio telefon i "cackao ga juce ceo dan,sve je bilo u redu.
Instalirao Garmin,i opet je poceo da se restartuje.
Zaista mi nije jasno o cemu se radi
Ima li neko ideju,ili ce da "popije" reklamaciju?
(nesto sto najvise mrzim)

Da,sto se tice restartovanja,moj problem se nastavio.

Uradio Hard-Reset,update-ovao na V12,napunio telefon i "cackao ga juce ceo dan,sve je bilo u redu.
Instalirao Garmin,i opet je poceo da se restartuje.
Zaista mi nije jasno o cemu se radi

Ima li neko ideju,ili ce da "popije" reklamaciju?
(nesto sto najvise mrzim)

- Ninolina
- Moderator
Jel koristi neko od vas srpski T9 kad kuca text? Ja sam na to baš navikla ali mu je logika mnogo čudna
Ne pamti reči kad neku novu ukucam, zatim neke osnovne naše reči nema već ubačene i nije mi praktičan kao što je bio na N95 8GB
Jel još neko koristi ovu opciju i da li imate isti problem? Imam ubačen firmware za srpski, ne za hrvatski jezik i baš me nervira što je tako loše odradjen T9:(

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09
i ja imam isti problem vec danima i sada ozbiljno razmisljam da prodajem ovaj djavo, pa nisam neki pocetnik i jednostavno nece da radi makar da crknem. Probao sam vec sva i svasta ali nece da radi JAF.Cegevara napisao:Nasao sam da moze preko Jaf-a i ima upustvo,medjutim meni nikako ne ide za rukom da odradim to....stopira proces na pola,izbaci " telefon je ributovan ali nije u flash modu"....a druga varijanta je da ne nalazi telefon.....upustvo sam stavio dolje nadam se da ne smeta pa ako nije muka da neko pomogne ili da izbaci ovdje upusvo za phoenix sa kojim se isto moze odraditi ali ja nisam do sad radio sa njim.....
instalirao sam phoenix, JAF, i PKEY emulator, skidao sam preko navifrma i srpski i europe1 fw, ali izgleda da sam kr*ten za ovo...dali si ti konacno uspeo da uradis fe update?

- misha
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
- Kontakt:
Odepn, narode, u cemu je problem? daj da nekako pomognemo ako mozemo:)
btw, ne mogu da docekam novi firmware, kineticko skrolovanje mi je ocajnicki potrebno. Narode, da li je neko od vas hakovao telefon? Koristite li neke efekte? Ja koristim swipe + zoom za letecim cesticama i jako je cool, moram priznati:)
pozdrav!
btw, ne mogu da docekam novi firmware, kineticko skrolovanje mi je ocajnicki potrebno. Narode, da li je neko od vas hakovao telefon? Koristite li neke efekte? Ja koristim swipe + zoom za letecim cesticama i jako je cool, moram priznati:)
pozdrav!
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Da li sam ja toliki baksuz ili mi se "samo" cini.
Telefon sam reklamirao i hvala Bogu dobio nov(prijatelj mi je vlasnik radnje).
Prvog dana je sve bilo OK,medjutim danas se OPET i ovaj drugi restartovao 3 puta
O ovom telefonu vise ne znam sta da mislim,niti radim.
Da opet reklamiram,nemam zivaca.
Da "radim" update sa V11 na V12,ne verujem da bi resio problem.Mada mi jedino to i ostaje.
..Ili da se mirim sa doticnim problemom?
Kako god,mislim da je "nemoguce" da 2 telefona imaju identican,"nepopravljivi" problem.
Neko je na NET-u rekao,i sve vise pocinjem da verujem u to:

Telefon sam reklamirao i hvala Bogu dobio nov(prijatelj mi je vlasnik radnje).
Prvog dana je sve bilo OK,medjutim danas se OPET i ovaj drugi restartovao 3 puta

O ovom telefonu vise ne znam sta da mislim,niti radim.
Da opet reklamiram,nemam zivaca.
Da "radim" update sa V11 na V12,ne verujem da bi resio problem.Mada mi jedino to i ostaje.
..Ili da se mirim sa doticnim problemom?
Kako god,mislim da je "nemoguce" da 2 telefona imaju identican,"nepopravljivi" problem.
Neko je na NET-u rekao,i sve vise pocinjem da verujem u to:
...nazalost"You can expect that from a phone offering so many features".

O kakvim se efektima radi? Zvuči zanimljivo, ali ja ne znam šta je.misha napisao:Koristite li neke efekte? Ja koristim swipe + zoom za letecim cesticama i jako je cool, moram priznati:)
cale, vidi sa nekim ko ima N97 da ti pomogne oko instalacije Garmina (možda neka drugačija verzija od te koju ti imaš), jer mi tvoj problem zvuči krajnje nevjerovatan. Mislim, nemoguće da je do telefona!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
cale ne znam kako ces se pomiriti sa tim problemom, meni je bila ista prica sa n82, isto sam ga kupio kod drugara u radnj, promenio sam 3 i sa svakim je bio isti problem (restartovanje) i to me izludjivalo i na kraju sam morao da uzmem pare nazad (bas mi je bilo krivo i glupo al' sta da se radi...). Taj drugar je uzeo jedan za sebe, zamenio mu je bateriju i sve je radilo ok.,ne znam kakve to ima veze al' ajde...
misha, ja sam reshiosali ne saglupim JAFom nego sa Phoenixom. Extremno glupo da na nekim stranim forumima nesmes da dajes WAREZ saveta,pa jbt znaju sve napraviti al ti nece da pomogne...
Ja sam uradio update, i sada radi sve kako treba, stavio sam svajcarski sw jer nekako m je taj najstabilniji.
Sada probam da uradim hack sa HelloOx2 ili kako se zove, izgubio sam 3dana registrovao sam na nekom kineskom forumu, dobio sam neki signertool.exe tako da sam poslao svoj imei broj, ali nemogu da od unsigned-a napravim signed verziju, tako da ja nisam moga d ainstaliram niti coreplayer i jos mnostvo programa....

Ja sam uradio update, i sada radi sve kako treba, stavio sam svajcarski sw jer nekako m je taj najstabilniji.
Sada probam da uradim hack sa HelloOx2 ili kako se zove, izgubio sam 3dana registrovao sam na nekom kineskom forumu, dobio sam neki signertool.exe tako da sam poslao svoj imei broj, ali nemogu da od unsigned-a napravim signed verziju, tako da ja nisam moga d ainstaliram niti coreplayer i jos mnostvo programa....

- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Apsolutno je do firmware-a,90% uopste symbiaa ima taj problem sa restartovanjem,pa i N97,meni se restartuje u stanu kad sam na 3G signalu dok na GSM ne,pa probajte to...\
@Odepn Uspio sam flash ali preko Phoenixa
@svima
Sinoc sam normalno koristio fon,iskljucio ga pred spavanje i jutros ukljucio...ne moze nikako da se otkljuca,ne reaguje na dugme za otkljucavanje,a takodje vidim da nije dobio ni prijem signala...sve app sa pocetne strane su u stanju "ucitavanje" ne mogu ga ni izgasiti sem vadjenjem baterije,ali ni to ne pomaze,opet kad se podigne isto!!!
Ima li neko ideju sta moze bit? Ima vec neki period da me zeza ovaj softver v11 baguje... D ali bi flash pomogao,inace ne mogu ga uraditi preko ona jer za hr podrucje(taj je firmware) nema v12...pa sam s toga mislio da sacekam ovu verziju 20 koja izlazi kad?
@Odepn Uspio sam flash ali preko Phoenixa
@svima
Sinoc sam normalno koristio fon,iskljucio ga pred spavanje i jutros ukljucio...ne moze nikako da se otkljuca,ne reaguje na dugme za otkljucavanje,a takodje vidim da nije dobio ni prijem signala...sve app sa pocetne strane su u stanju "ucitavanje" ne mogu ga ni izgasiti sem vadjenjem baterije,ali ni to ne pomaze,opet kad se podigne isto!!!
Ima li neko ideju sta moze bit? Ima vec neki period da me zeza ovaj softver v11 baguje... D ali bi flash pomogao,inace ne mogu ga uraditi preko ona jer za hr podrucje(taj je firmware) nema v12...pa sam s toga mislio da sacekam ovu verziju 20 koja izlazi kad?
- Ninolina
- Moderator
Svi koj imaju problem sa v11 preporučujem update na v12... I ja sam sa v11 imala problem sa gašenjem telefona, a posle update-a ni jednom se to nije desilo...
Ako ste ipak malo strpljivi sačekajte v20 koji bi trebalo da reši sve dosadašnje bugove...
A v20 izlazi 10.oktobra... 

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800