Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

Ehej narode, evo i mene!
Kako vam se cine video klipovi koji opisuju verziju 2.0? fino to izgleda;) hvala im na kinetickom skrolovanju, konacno! e da, pocele da mi se pojavljuju ogrebotine preko kamere:) jaaaaako su plitke i skoro ne vidljive, i hvala bogu, jos uvek ne uticu na kvalitet fotografija:) ipak, kako je nokia po svetu pocela to zvanicno i da servisira, vise ne brinem da cu do velike mere morati da se dzapam sa serviserima;)
e da, ne pitah nikoga ako se dobro secam, da li neko od vas koristi Windows Vista OS i da li ima problem sa kacenjem telefona? ja taj problem imam od prvog dana i sto je najgore, znam da je to sistema... a tako mi se ne da da ga reinstaliram... kada doce Windows 7, nadam se da ce raditi kako treba:P

C U!

marinero
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Avg 2009. 03:34

Post od marinero »

ninolina ima li velikih razlika izmedju v11 i v12, razmisljam se da li da se bakcem oko update ili ne :)
nokia 6630 nokia 6500 s, nokia n97

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

marinero, nema ništa spektakularno... 8) Stabilniji je i nešto brže radi... S obzirom da se uskoro očekuje V20, i ukoliko za sada nemaš problema sa telefonom, možda ipak da sačekaš pa da odmah updejtuješ na tu najnoviju verziju... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

markokozlina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09

Post od markokozlina »

mislim da sam cuo ili procitao da n97 moze da se poveze sa televizorom. jel moze i kako to da uradim? kakav kabl treba za to?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

markokozlina,S'obzirom da se u specifikaciji navodi da podrzava TV OUT,trebalo bi da moze.Nisam probao.
Da,sto se tice restartovanja,moj problem se nastavio. :dry:
Uradio Hard-Reset,update-ovao na V12,napunio telefon i "cackao ga juce ceo dan,sve je bilo u redu.
Instalirao Garmin,i opet je poceo da se restartuje.
Zaista mi nije jasno o cemu se radi :?
Ima li neko ideju,ili ce da "popije" reklamaciju?
(nesto sto najvise mrzim)
Slika

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

Imao sam par puta iskustva sa restartovanjem telefona i u većini slučajeva mi je pomogao apdejt,al ako ti ni to nije pomoglo,onda mora da padne reklamacija i ubeđivanje sa njima...i ja to najviše mrzim,al mora tako 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Jel koristi neko od vas srpski T9 kad kuca text? Ja sam na to baš navikla ali mu je logika mnogo čudna :( Ne pamti reči kad neku novu ukucam, zatim neke osnovne naše reči nema već ubačene i nije mi praktičan kao što je bio na N95 8GB :( Jel još neko koristi ovu opciju i da li imate isti problem? Imam ubačen firmware za srpski, ne za hrvatski jezik i baš me nervira što je tako loše odradjen T9:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

misha, ja imam final win 7 sve sljaka kako treba nemas frke :wink:

rux
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 08. Avg 2009. 05:37
:: Galaxy S4
:: Galaxy S2
Kontakt:

Post od rux »

markokozlina, ja sam probao , ali na 58-ici , vrlo su slicne, onaj kabal sto sam dobio uz njega tj ima ona dva cinca, zuti i beli il' crveni ...
Ko nema u vuglu,
ima na Googlu!!!

markokozlina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Avg 2009. 00:09

Post od markokozlina »

rux, ne dobija se taj kabl uz n97. tj mozda se i dobija ali ga ja nisam dobio. koji program da koristim za gledanje divx filmova? koji je najbolji?

Odepn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Sep 2009. 11:58

Post od Odepn »

Cegevara napisao:Nasao sam da moze preko Jaf-a i ima upustvo,medjutim meni nikako ne ide za rukom da odradim to....stopira proces na pola,izbaci " telefon je ributovan ali nije u flash modu"....a druga varijanta je da ne nalazi telefon.....upustvo sam stavio dolje nadam se da ne smeta pa ako nije muka da neko pomogne ili da izbaci ovdje upusvo za phoenix sa kojim se isto moze odraditi ali ja nisam do sad radio sa njim.....
i ja imam isti problem vec danima i sada ozbiljno razmisljam da prodajem ovaj djavo, pa nisam neki pocetnik i jednostavno nece da radi makar da crknem. Probao sam vec sva i svasta ali nece da radi JAF.

instalirao sam phoenix, JAF, i PKEY emulator, skidao sam preko navifrma i srpski i europe1 fw, ali izgleda da sam kr*ten za ovo...dali si ti konacno uspeo da uradis fe update?

:unsure:

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

Odepn, narode, u cemu je problem? daj da nekako pomognemo ako mozemo:)

btw, ne mogu da docekam novi firmware, kineticko skrolovanje mi je ocajnicki potrebno. Narode, da li je neko od vas hakovao telefon? Koristite li neke efekte? Ja koristim swipe + zoom za letecim cesticama i jako je cool, moram priznati:)

pozdrav!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Da li sam ja toliki baksuz ili mi se "samo" cini.
Telefon sam reklamirao i hvala Bogu dobio nov(prijatelj mi je vlasnik radnje).
Prvog dana je sve bilo OK,medjutim danas se OPET i ovaj drugi restartovao 3 puta :shock:
O ovom telefonu vise ne znam sta da mislim,niti radim.
Da opet reklamiram,nemam zivaca.
Da "radim" update sa V11 na V12,ne verujem da bi resio problem.Mada mi jedino to i ostaje.
..Ili da se mirim sa doticnim problemom?
Kako god,mislim da je "nemoguce" da 2 telefona imaju identican,"nepopravljivi" problem.
Neko je na NET-u rekao,i sve vise pocinjem da verujem u to:
"You can expect that from a phone offering so many features".
...nazalost :dry:
Slika

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

misha napisao:Koristite li neke efekte? Ja koristim swipe + zoom za letecim cesticama i jako je cool, moram priznati:)
O kakvim se efektima radi? Zvuči zanimljivo, ali ja ne znam šta je.

cale, vidi sa nekim ko ima N97 da ti pomogne oko instalacije Garmina (možda neka drugačija verzija od te koju ti imaš), jer mi tvoj problem zvuči krajnje nevjerovatan. Mislim, nemoguće da je do telefona!
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

cale ne znam kako ces se pomiriti sa tim problemom, meni je bila ista prica sa n82, isto sam ga kupio kod drugara u radnj, promenio sam 3 i sa svakim je bio isti problem (restartovanje) i to me izludjivalo i na kraju sam morao da uzmem pare nazad (bas mi je bilo krivo i glupo al' sta da se radi...). Taj drugar je uzeo jedan za sebe, zamenio mu je bateriju i sve je radilo ok.,ne znam kakve to ima veze al' ajde...

Odepn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Sep 2009. 11:58

Post od Odepn »

misha, ja sam reshiosali ne saglupim JAFom nego sa Phoenixom. Extremno glupo da na nekim stranim forumima nesmes da dajes WAREZ saveta,pa jbt znaju sve napraviti al ti nece da pomogne...
Ja sam uradio update, i sada radi sve kako treba, stavio sam svajcarski sw jer nekako m je taj najstabilniji.

Sada probam da uradim hack sa HelloOx2 ili kako se zove, izgubio sam 3dana registrovao sam na nekom kineskom forumu, dobio sam neki signertool.exe tako da sam poslao svoj imei broj, ali nemogu da od unsigned-a napravim signed verziju, tako da ja nisam moga d ainstaliram niti coreplayer i jos mnostvo programa.... :chytry: :wacko:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

sssikisss.Pomiricu se tako sto cu iduce nedelje dobiti i treci.
Malopre se vratih sa reklamacije.
Pa i ako on zeza,neka zeza,sta da radim.
Mozda ce firmware V20 koji izlazi u oktobru resiti problem.
Slika

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Apsolutno je do firmware-a,90% uopste symbiaa ima taj problem sa restartovanjem,pa i N97,meni se restartuje u stanu kad sam na 3G signalu dok na GSM ne,pa probajte to...\

@Odepn Uspio sam flash ali preko Phoenixa

@svima

Sinoc sam normalno koristio fon,iskljucio ga pred spavanje i jutros ukljucio...ne moze nikako da se otkljuca,ne reaguje na dugme za otkljucavanje,a takodje vidim da nije dobio ni prijem signala...sve app sa pocetne strane su u stanju "ucitavanje" ne mogu ga ni izgasiti sem vadjenjem baterije,ali ni to ne pomaze,opet kad se podigne isto!!!
Ima li neko ideju sta moze bit? Ima vec neki period da me zeza ovaj softver v11 baguje... D ali bi flash pomogao,inace ne mogu ga uraditi preko ona jer za hr podrucje(taj je firmware) nema v12...pa sam s toga mislio da sacekam ovu verziju 20 koja izlazi kad?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Svi koj imaju problem sa v11 preporučujem update na v12... I ja sam sa v11 imala problem sa gašenjem telefona, a posle update-a ni jednom se to nije desilo...;) Ako ste ipak malo strpljivi sačekajte v20 koji bi trebalo da reši sve dosadašnje bugove... 8) A v20 izlazi 10.oktobra... :D

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Uh,vidim ja da N97 bas ima frke,jos uvek nije pregurala "decije bolesti".
Moze jedno pitanje za vlasnike ovog telefona,iskreno, da li vredi N97 tog novca koji ste dali za njega?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori