Telekom Srbija - Fiksna telefonija

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Telekom Srbija - Fiksna telefonija

Post od Andrijano »

Posto do sad su bile razbacane teme o fiksnoj telefoniji,,mislio sam da bi bilo preglednije u jednoj temi da budu vesti. Ipak koliko god da je mobilni zastupljen u svakodnevnoj komunikaciji fiksni je ipak fiksni :D

Evo video sam neke nove usluge koje su stavili ovi iz telekoma:
Noćni razgovori, Pozivi sa fiksnog ka mobilnom ili InoCall Plus usluga

http://www.telekom.nadlanu.com/PRIVATNI ... solo&br=46

ima tu jos necega,ali meni je licno najzanimljivija ova Nocni pozivi jer za samo 99din + pdv su besplatni nocni razgovori za celu zemlju od 21h do 7h,nadam se da neke naplate uspostave poziva nema?

http://www.telekom.nadlanu.com/PRIVATNI ... =solo&br=1

http://www.telekom.nadlanu.com/PRIVATNI ... =solo&br=4

i cenovnik

http://www.telekom.nadlanu.com/PRIVATNI ... solo&br=10
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

uz vip 350 tj telenor prenesi kao i bilo sta od pri pejda , ovo je totalna glupost jos jedna u nizu od crvenih monopolista

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A zasto? Sta fali Omnifonu? Ja ga obilato koristim vec 2 godine, i lepo mi radi, i identifikacija, i druga linija... Nemoj sve sto tebi ne valja da unapred osudjujes. Daj malo i drugima sansu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

miodrage, ima li sanse da mi objasnis u vezi tog omnifon-a i preusmeravanja poziva na mobilni - nikako da ukapiram , ako pozivaoc zove mene na fiksni, on placa sve do fiksnog telefona a ja odatle do mobilnog,ali po kojoj ceni?

Gladam ovu tabelu i nije mi jasno?

Da li je ovo cena koju ja placam dok pricam sa njim, po minutu :

Slab saobraćaj - 6,0645 din.
Jak saobraćaj - 9,1100 din. ?

Inace, nije lose stvarno ova usluga. Sve firme koje sa fiksnog dosta zovu mobilne, uzivace sa ustedom.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Da to su cene razgovora od fiksne ka mobilnim mrezama.

:)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ok, thanks AquaZX 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

I obrati paznju da se tarifira na 1s, kome odgovara

Medjutim ako se aktivira akcija za 99din/mesecno - tada je tarifiranje 60+1

8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma meni treba poziv na cekanju, i identifikacija, ostalo me ne interesuje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Meni fiksni uopšte ne teba. 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja fiksni nisam tako godinu dana sigurno. Ali od kada su uveli ovo besplatno nocu, vredi ga vratiti u upotrebu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja imam ISDN od 1999 tako da je sve upada u pretplatu od 400 dinara, po meni prakticniji ISDN. Vise linija, sve te opcije vec dobijas a pretplata te dodje na isto.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Cini mi se da evo vec skoro 2 godine koristim identifikaciju tj koristim jos od onog promo perioda. Po meni su ovo sasvim korektni dodatci po prilicno pristupacnim cenama. Kome treba, samo napred.

mih@jlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Okt 2008. 03:34

Post od mih@jlo »

Fiksni telefon plaćam oko 400 dinara mesečno. Od toga je korišćenje 140 din, a pretplata i identifikacija poziva 260 din. Koristim kablovski internet, i da nisam podstanar, verovatno bih ukinuo fiksni telefon.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=386225

dame i gospodo divan sa nasom dobrom i malo postenom ministarkom :D

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

„Telenor“ i SBB u trci za novog fiksnog operatera
15.10.2009. - 20:00

Kompanija „Telenor” i kablovski operater SBB biće glavni konkurenti u trci za licencu novog operatera fiksne telefonije u Srbiji, saznaje „Blic”. „Dojče telekom” neće se odazvati na ovaj tender, koji će biti raspisan do kraja godine, jer je ambicija nemačkog giganta i dalje kupovina „Telekoma Srbija”, čiju je prodaju Vlada odložila zbog svetske ekonomske krize.

- „Telenor” i SBB su zainteresovani i već duže vreme pregovaraju sa vlastima u Srbiji - tvrdi izvor „Blica” iz vlasti.
Tender za drugog fiksnog operatera biće raspisan do kraja godine, a potom će za dva najbolja ponuđača biti organizovana aukcija. Početna aukcijska cena biće najviša koja je ponuđena na tenderu.
Po važećem Zakonu o telekomunikacijama, monopol „Telekoma Srbija” u fiksnoj telefoniji istekao je u junu 2005. godine. Jasna Matić, ministarka telekomunikacija u Vladi Srbije, potvrdila nam je da je u poslednjih godinu dana rastao interes za fiksnu telefoniju pre svega kod kompanija koje su već prisutne na našem tržištu telekomunikacija, kao i u drugim segmentima, kablovskoj televiziji, mobilnoj telefoniji.
Matićeva je odbila da konkretno govori o pregovorima, ali veruje da će se norveški mobilni operater i vodeća domaća kablovska kompanija javiti na tender.15.10.2009. - 20:00

Kompanija „Telenor” i kablovski operater SBB biće glavni konkurenti u trci za licencu novog operatera fiksne telefonije u Srbiji, saznaje „Blic”. „Dojče telekom” neće se odazvati na ovaj tender, koji će biti raspisan do kraja godine, jer je ambicija nemačkog giganta i dalje kupovina „Telekoma Srbija”, čiju je prodaju Vlada odložila zbog svetske ekonomske krize.

- „Telenor” i SBB su zainteresovani i već duže vreme pregovaraju sa vlastima u Srbiji - tvrdi izvor „Blica” iz vlasti.
Tender za drugog fiksnog operatera biće raspisan do kraja godine, a potom će za dva najbolja ponuđača biti organizovana aukcija. Početna aukcijska cena biće najviša koja je ponuđena na tenderu.
Po važećem Zakonu o telekomunikacijama, monopol „Telekoma Srbija” u fiksnoj telefoniji istekao je u junu 2005. godine. Jasna Matić, ministarka telekomunikacija u Vladi Srbije, potvrdila nam je da je u poslednjih godinu dana rastao interes za fiksnu telefoniju pre svega kod kompanija koje su već prisutne na našem tržištu telekomunikacija, kao i u drugim segmentima, kablovskoj televiziji, mobilnoj telefoniji.
Matićeva je odbila da konkretno govori o pregovorima, ali veruje da će se norveški mobilni operater i vodeća domaća kablovska kompanija javiti na tender.

http://www.blic.rs/temadana.php?id=115836

Eto nama Telenora i u fiksoj telefoniji... :D

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Kriza odlaže drugog operatora?

Beograd -- Proces uvođenja drugog operatora fiksne telefonije bi zbog ekonomske krize mogao da bude odložen za neko vreme, kaže ministarka telekomunikacija Jasna Matić.
Posao će biti odložen ako Vlada Srbije proceni da je ponuđena niska cena, rekla je ona i dodala da će "uvođenje drugog operatora građanima omogućiti izbor između više paketa telekomunikacionih usluga koji će najverovatnije obuhvatati mobilnu i fiksnu telefoniju, pristup internetu i IPTV tj. tv preko internet protokola".
Prema njenim rečima, nešto slično tome sada nudi Telekom Srbije i upravo na tom planu očekuje se uspostavljanje konkurencije koja će građanima omogućiti da u skladu sa potrebama i željama odaberu paket koji za njih ima najveći značaj.
"To ne znači da će cene impulsa direktno pasti, ali će građani moći da odaberu ono što njima treba", rekla je on i dodala da ako građani imaju rođake u inostranstvu, mnogo pričaju mobilnim telefonom, ili više pričaju danju tj. noću moći će da izaberu odgovarajuće pakete usluga.
Jovan Radunović, predsednik Upravnog odbora Republičke agencije za telekomunikacije, nedavno je izjavio da "bez velikog operatora iz inostranstva, nećemo brzo uspeti da postignemo cilj koji smo zacrtali raspisivanjem postupka za dodelu licence" i dodao da najave da su domaće kompanije zainteresovane za učešće na tenderu za fiksnu telefoniju ne ocenjuje kao pozitivne.
On je tada rekao da se novi operator ne uvodi da bi doneo niže cene telefoniranja, već zbog investicija u sektoru telekomunikacija. "Naravno, to se čini i da bi korisnici imali mogućnost izbora operatora pa bismo tako dobili konkurenciju koja bi uticala na cenu takvog paketa", dodao je on.
Istovremeno, u medijima su se pojavile najave da će kompanije Telenor i kablovski operator SBB biti glavni konkurenti u trci za licencu novog operatora fiksne telefonije u Srbiji, dok je nemački Dojče telekom odustao, navodno zbog ambicije da kupi Telekom Srbije kada se za to ukaže prilika.
Generalni direktor kompanije Telenor za Srbiju Ćel-Morten Jonsen je za B92 rekao da "dalje investicije Telenora u Srbiju, pa i u fiksnu telefoniju, zavise i od ukidanja poreza na mobilnu telefoniju od deset posto“.
Prema ranijim najavama, drugi fiksni operater trebalo bi da bude poznat do kraja godine, a tender bi trebalo da bude raspisan do 11. novembra.

xxxxxxxxxxxx :angry: :x

Reči koje nisu za javni forum uklonio:gameforce:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Kakvi bednici! :angry:
Znali su da bi SBB mogao da ponudi cenu i uslugu koju ovi(sadasnji,buduci) nikada ne bi mogli da isprate.Dno.Lopovi!
Слобода или смрт

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

За bestboy-a: Ко воли СББ вероватно има јаке везе у влади, преко Динкића...
А за исту компанију пуца ми дугме!!! Тај олош у мом граду ове године је повећао цену основне претплате за 50% !!!!!!! А нема Д3, Микс-а, чести прекиди на мрежи, слика на вишим фреквенцијама очајна, нема Стерео звука, итд. итд. итд. итд. итд. И не плаћају закуп за коришћење уличних бандера (јавна расвета) на које су декретом из београда окачили своје труле каблове. И то наврат нанос, да би што пре заузели територију и остварили монопол !! А ти их ту као нешто браниш. Срами се! Стиди се!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Hahahahaha! :lol:
Vish jos sam postao vladin spavac a da nisam bio svestan toga! Slika
Nisam znao za tu konekciju u vladi.
Sto se mene tice oni su bili bas sve suprotno od onog sto si naveo a najbitnije najbrzi i najjeftiniji net za pare koje sam mogao da dam.
Слобода или смрт

Odgovori