Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

customiZer,da bi updateovao sw na tvom tel ces morati da promenis product code.Vise o tome procitaj ovde. viewtopic.php?t=7010
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Ne znam da li neko koristi windows 7, i da je probao da prebaci neki video fajl na telefon?

Zanimljivo je da pita da ga konvertuje u odgovarajuci format, koji tel moze da pusti! Isprobao sam i radi lepo. Video fajl koji je 175mb, sveo je na 70mb! Slika je malo zrnasta ali podnosljivo za gledanje!

Nije kvalitet kao sto je preko xvidPSP konvertera ali mi se svidja da radi!
LG Nexus 4 16GB

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Kada otvorim listu pjesama , da li mogu da obiljezim npr.15-ak pjesama , a da ne moram za svaku posebno u Opcije pa da markiram ? zaista mi je smijesno da nema to ,jer necu svaki put da stavim 200 pjesama da svira. Cini mi se da je za to sluzila tipka " # "....

I isto to me zanima za slike, da li mogu i njih da oznacim vise...
A kada je rijec o slikama, da li ima program koji omogucava pravljenje foldera u galeriji ... skontao sam da se moze praviti mapa ( folder ) ali je glupo malo ... i ne moze se napraviti folder u folderu sto je moglo na Nokia 6120 koja mi je takodje bila symbian ....

Hvala
Poslednja izmena od mazzy u Čet, 01. Okt 2009. 00:22, izmenjeno 1 put ukupno.

Nenad in
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2009. 00:49

Post od Nenad in »

Cao drugari opet imam problem sa telefonom,s tim sto moram da napomenem da ne mogu da uradim hard reset,jer iako drzim sva tri dugmeta istovremeno i palim telefon,on normalno podize sistem kao da nisam nista pritisnuo!
Znaci probao sam jedno 100 puta i uvek isto. Help :uhuh:

Edit: desava mi se opet da posto otkljucam telefon,displej se popuno "razmaze" tj ima neke linije i crtice u boji wallpaper-a i ne znam kako to da sredim,a kad probam da uradim hard reset jednostavno nece i upali se najnormalnije????
Stvarno sam poludeo , pa ako imate neku ideju bio bih vam zahvalan!

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

rux
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 08. Avg 2009. 05:37
:: Galaxy S4
:: Galaxy S2
Kontakt:

Post od rux »

rux napisao:ugasite telefon i kad ga palis drzi crveno zeleno i dugme za kameru... to vam je je hard reset.
Znaci kad stisnes dugme za paljenje u tom trenutku treba da su ti pritisnuta ona tri , znaci prvo njih pa onda palis, pa ih pustis....
Ko nema u vuglu,
ima na Googlu!!!

Nenad in
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Nenad in »

citao sam i na enleskom sajtu i na nokijinom,sve to uradim bas tim redosladom,i nista ,on se upali potpuno normalno! jel ima neko resenje za ovo?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Nenade, da neko zna vec bi ti rekao .
Da li taj mob ima garanciju ?
Uostalom, svejedno odes do servisa i da ti provjere...

Nenad in
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Nenad in »

druze ima,ali ce naravno oni da dave jer mora da se ostavi u servisu,navodno u alfa kopi-ju kazu i do 30 dana,a ako je neko imao slican problem mozda zna kako da ga resim,ne vidim nista lose sto sam pitao!

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

ma nista lose , al eto ..
To kazem radi tebe ... Nemoj previse da diras mozes da pokvaris jos vise ...
Ako vec niko ne govori nista odnesi u servis... Bolje ti je i to nego da jos vise neshto zeznes...

srbdr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Nov 2008. 20:37

Post od srbdr »

Da li se nekom desilo da mu nestane ikonica za npr garmina ili nimbuzz?? Meni se desilo juce i danas da prebacujem neku muziku sa kompa i instaliram neki program,i posle toga kad otkacim fon sa kompa i udjem u meni,sve ide kako treba,osim sto mi fali ikonica!

*Saka*
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 22. Sep 2009. 09:57

Post od *Saka* »

srbdr ,probaj da ga ugasis i opet upalis jednostavno moze biti bag ,pa ce ti se vratiti ikonica(nadam se) ,moj savet ti je kad iskljucis telefon sa kompa sacekaj jedno 2 min jer se meni desavalo cim ga skinem i krenem da cackam on se zapuca ,kod tebe se to mozda izrazava u nestajanju ikonica :blinky:

mazzy mislim da nema opciju cekiranja ali mozda gresim ,jer imas 3 dugmeta koja mozes da stisnes ne racunam dugme za kameru i pojacavanje zvuka a sa ova 3 sam probao ja mislim sve kombinacije i nista ,jako nervira kad imam 2000 poruka pa ocu da obrisem 1000 da ulazim svaki put u opcije pa markiraj .... :chytry:

Xepoj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 02:13

Post od Xepoj »

Nenad in, druze i ja sam imao taj problem na 5800, meni se pojavilo kad sam updateovao soft. na v31.
stari fw je bio hackovam pa sam odprilike provalio da je do toga, jer kad sam izvadio memorisku nisam vise imao taj belaj sa ekranom, obrisao sam rompacher i sad mi sve radi normalno. eto, probaj pa javi :)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Saka@ , naravno da me nervira .... Najvise oko pjesama , kao sto sam rekao . Sto se tice tvog problema, brisanja poruka . opet ima neko rijesenje. Prikacis se na comp, PC Suite i brises ih tako ...
A ja ne mogu da cekiram pjesme :P

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Vidim da nekima fali to cekiranje razlicitih fajlova, poruka i slicno...(tzv. pencil key kao kod recimo N73). Postoji aplikacija koja se zove ''The pencil on Nokia 5800'', uz pomoc koje mozete nasumicno cekirati fajlove...Probao sam je, jeste da zavrsava posao, ali nisam bas zadovoljan, cesto mi se desavalo da oznacim nekoliko fajlova samo jednim klikom, sve u svemu probajte, besplatna je aplikacija.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

presvega@ , hvala drug . Nisam probao jos , ali i to je nesto. Mislim, vise volim da mi obiljezi par pjesama viska , nego da ih 300 moram slusat : ) )

Instalirao sam ali ne radi ...
Sve uradim, kliknem i ja na zeleno , spremim... udjem tamo gdje su pjesme, nece da markira :(

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Da li mi neko moze reci kako se brisu programi koji su instalirani na telefon, znam da se sve brise ako se uradi hard reset ali da li ima nesto sto brise samo odredjeni program?

srbdr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Nov 2008. 20:37

Post od srbdr »

*Saka*, uspeo sam sa restartovanjem telefona. To sam odmah i probao,nego me zanimalo da li se jos nekom desilo slicno.
slavko101, ides u meni->podesavanja(ili kako je vec na srpskom)->menadzer aplikacija(ili kako vec)->instalirane aplikacije-> odaberes program koji te zanima,kliknes options i odaberes uninstall

djole192
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 19:39

Post od djole192 »

da li neko zna kako da se preko kompjutera konektujem na internet na telefon???, unapred hvala!!! :)

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

Eee ljudi imam problem sa Garminom. Sve sam instalirao i ubacio mapu Srbije... E sad kad udjem u njega pojavi mi se "Where to go?" i "View map". Ja odem na "View map" i nista... U gornjem delu ekrana mi pise "Searching for Satellites" i tako on trazi satelit ali ne moze da ga nadje, prvo sam mislio da je to zato sto sam u Valjevu pa mozda tu neka satelita :lol: ali sam onda otisao u BG i tamo mi je isto tako trazio satelit ali nije mogao da ga nadje :chytry: :disgust: I u donjem desnom uglu mi pise "no map"... A kada idem u Tools - Manage my data - Map sets tamo imam SCG Route 1.70 (Serbija (c), srbija (r) i jos neke gluposti)... Moze li neko da mi kaze u cemu je problem? Stvarno me izludjuje :dry:
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

*Saka*
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 22. Sep 2009. 09:57

Post od *Saka* »

wowzer, rjesenje postoji ali nije nimalo prijatno :) posto je Garmin veoma osetljiv program najbolje je da sve izbrises ali sve jer ako ostane bilo sta on ce se gubiti i opet sve instaliras ako ti trebaju linkovi ili pomoc moze i preko msn-a ,ja ga imam i perektno mi rade sve mape .....a instalirao sam ga jedno 2-3 telefona tako da sam usao u stos :D :D :D

Odgovori