Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ne znam da li neko koristi windows 7, i da je probao da prebaci neki video fajl na telefon?
Zanimljivo je da pita da ga konvertuje u odgovarajuci format, koji tel moze da pusti! Isprobao sam i radi lepo. Video fajl koji je 175mb, sveo je na 70mb! Slika je malo zrnasta ali podnosljivo za gledanje!
Nije kvalitet kao sto je preko xvidPSP konvertera ali mi se svidja da radi!
Zanimljivo je da pita da ga konvertuje u odgovarajuci format, koji tel moze da pusti! Isprobao sam i radi lepo. Video fajl koji je 175mb, sveo je na 70mb! Slika je malo zrnasta ali podnosljivo za gledanje!
Nije kvalitet kao sto je preko xvidPSP konvertera ali mi se svidja da radi!
LG Nexus 4 16GB
Kada otvorim listu pjesama , da li mogu da obiljezim npr.15-ak pjesama , a da ne moram za svaku posebno u Opcije pa da markiram ? zaista mi je smijesno da nema to ,jer necu svaki put da stavim 200 pjesama da svira. Cini mi se da je za to sluzila tipka " # "....
I isto to me zanima za slike, da li mogu i njih da oznacim vise...
A kada je rijec o slikama, da li ima program koji omogucava pravljenje foldera u galeriji ... skontao sam da se moze praviti mapa ( folder ) ali je glupo malo ... i ne moze se napraviti folder u folderu sto je moglo na Nokia 6120 koja mi je takodje bila symbian ....
Hvala
I isto to me zanima za slike, da li mogu i njih da oznacim vise...
A kada je rijec o slikama, da li ima program koji omogucava pravljenje foldera u galeriji ... skontao sam da se moze praviti mapa ( folder ) ali je glupo malo ... i ne moze se napraviti folder u folderu sto je moglo na Nokia 6120 koja mi je takodje bila symbian ....
Hvala
Poslednja izmena od mazzy u Čet, 01. Okt 2009. 00:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Cao drugari opet imam problem sa telefonom,s tim sto moram da napomenem da ne mogu da uradim hard reset,jer iako drzim sva tri dugmeta istovremeno i palim telefon,on normalno podize sistem kao da nisam nista pritisnuo!
Znaci probao sam jedno 100 puta i uvek isto. Help
Edit: desava mi se opet da posto otkljucam telefon,displej se popuno "razmaze" tj ima neke linije i crtice u boji wallpaper-a i ne znam kako to da sredim,a kad probam da uradim hard reset jednostavno nece i upali se najnormalnije????
Stvarno sam poludeo , pa ako imate neku ideju bio bih vam zahvalan!

Edit: desava mi se opet da posto otkljucam telefon,displej se popuno "razmaze" tj ima neke linije i crtice u boji wallpaper-a i ne znam kako to da sredim,a kad probam da uradim hard reset jednostavno nece i upali se najnormalnije????
Stvarno sam poludeo , pa ako imate neku ideju bio bih vam zahvalan!
srbdr ,probaj da ga ugasis i opet upalis jednostavno moze biti bag ,pa ce ti se vratiti ikonica(nadam se) ,moj savet ti je kad iskljucis telefon sa kompa sacekaj jedno 2 min jer se meni desavalo cim ga skinem i krenem da cackam on se zapuca ,kod tebe se to mozda izrazava u nestajanju ikonica 
mazzy mislim da nema opciju cekiranja ali mozda gresim ,jer imas 3 dugmeta koja mozes da stisnes ne racunam dugme za kameru i pojacavanje zvuka a sa ova 3 sam probao ja mislim sve kombinacije i nista ,jako nervira kad imam 2000 poruka pa ocu da obrisem 1000 da ulazim svaki put u opcije pa markiraj ....

mazzy mislim da nema opciju cekiranja ali mozda gresim ,jer imas 3 dugmeta koja mozes da stisnes ne racunam dugme za kameru i pojacavanje zvuka a sa ova 3 sam probao ja mislim sve kombinacije i nista ,jako nervira kad imam 2000 poruka pa ocu da obrisem 1000 da ulazim svaki put u opcije pa markiraj ....

- Xepoj
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 02:13
Nenad in, druze i ja sam imao taj problem na 5800, meni se pojavilo kad sam updateovao soft. na v31.
stari fw je bio hackovam pa sam odprilike provalio da je do toga, jer kad sam izvadio memorisku nisam vise imao taj belaj sa ekranom, obrisao sam rompacher i sad mi sve radi normalno. eto, probaj pa javi
stari fw je bio hackovam pa sam odprilike provalio da je do toga, jer kad sam izvadio memorisku nisam vise imao taj belaj sa ekranom, obrisao sam rompacher i sad mi sve radi normalno. eto, probaj pa javi

Vidim da nekima fali to cekiranje razlicitih fajlova, poruka i slicno...(tzv. pencil key kao kod recimo N73). Postoji aplikacija koja se zove ''The pencil on Nokia 5800'', uz pomoc koje mozete nasumicno cekirati fajlove...Probao sam je, jeste da zavrsava posao, ali nisam bas zadovoljan, cesto mi se desavalo da oznacim nekoliko fajlova samo jednim klikom, sve u svemu probajte, besplatna je aplikacija.
*Saka*, uspeo sam sa restartovanjem telefona. To sam odmah i probao,nego me zanimalo da li se jos nekom desilo slicno.
slavko101, ides u meni->podesavanja(ili kako je vec na srpskom)->menadzer aplikacija(ili kako vec)->instalirane aplikacije-> odaberes program koji te zanima,kliknes options i odaberes uninstall
slavko101, ides u meni->podesavanja(ili kako je vec na srpskom)->menadzer aplikacija(ili kako vec)->instalirane aplikacije-> odaberes program koji te zanima,kliknes options i odaberes uninstall
Eee ljudi imam problem sa Garminom. Sve sam instalirao i ubacio mapu Srbije... E sad kad udjem u njega pojavi mi se "Where to go?" i "View map". Ja odem na "View map" i nista... U gornjem delu ekrana mi pise "Searching for Satellites" i tako on trazi satelit ali ne moze da ga nadje, prvo sam mislio da je to zato sto sam u Valjevu pa mozda tu neka satelita
ali sam onda otisao u BG i tamo mi je isto tako trazio satelit ali nije mogao da ga nadje
I u donjem desnom uglu mi pise "no map"... A kada idem u Tools - Manage my data - Map sets tamo imam SCG Route 1.70 (Serbija (c), srbija (r) i jos neke gluposti)... Moze li neko da mi kaze u cemu je problem? Stvarno me izludjuje 

Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460
wowzer, rjesenje postoji ali nije nimalo prijatno
posto je Garmin veoma osetljiv program najbolje je da sve izbrises ali sve jer ako ostane bilo sta on ce se gubiti i opet sve instaliras ako ti trebaju linkovi ili pomoc moze i preko msn-a ,ja ga imam i perektno mi rade sve mape .....a instalirao sam ga jedno 2-3 telefona tako da sam usao u stos