Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
wowzer, normalno je da ce ti izbacivati no map i tako ce ti biti sve dok prvi put ne nadjes signal satelita,odnosno dok ne budes 'lociran' od strane istih... Ukjuci Garmin i naoruzaj se strpljenjem... Jedino sto mozes je da,aktiviras tzv. A-gps koji ce pomoci u lociranju posle ukljucivanja programa. 

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Cao drugari opet imam problem sa telefonom,s tim sto moram da napomenem da ne mogu da uradim hard reset,jer iako drzim sva tri dugmeta istovremeno i palim telefon,on normalno podize sistem kao da nisam nista pritisnuo!
Znaci probao sam jedno 100 puta i uvek isto. Help
Edit: desava mi se opet da posto otkljucam telefon,displej se popuno "razmaze" tj ima neke linije i crtice u boji wallpaper-a i ne znam kako to da sredim,a kad probam da uradim hard reset jednostavno nece i upali se najnormalnije????
Stvarno sam poludeo , pa ako imate neku ideju bio bih vam zahvalan!
Znaci probao sam jedno 100 puta i uvek isto. Help
Edit: desava mi se opet da posto otkljucam telefon,displej se popuno "razmaze" tj ima neke linije i crtice u boji wallpaper-a i ne znam kako to da sredim,a kad probam da uradim hard reset jednostavno nece i upali se najnormalnije????
Stvarno sam poludeo , pa ako imate neku ideju bio bih vam zahvalan!
srbdr, Hvala ti
wowzer , Ja sam bas danas testirao garmina i ovo su utisci.Jednim delom sam bio na otvorenom a drugim delom sam prolazio kroz deo gde su objekti bili dvospratne i trospratne kuce i bilo je malo oblacno, ali bez A-GPS nisam ni za 20 min uspeo da nadjem satelit, kada sam ga upalio nasao ih je za manje od 5 min, ali verovatno znas da on skida i kredit dok je upaljen

wowzer , Ja sam bas danas testirao garmina i ovo su utisci.Jednim delom sam bio na otvorenom a drugim delom sam prolazio kroz deo gde su objekti bili dvospratne i trospratne kuce i bilo je malo oblacno, ali bez A-GPS nisam ni za 20 min uspeo da nadjem satelit, kada sam ga upalio nasao ih je za manje od 5 min, ali verovatno znas da on skida i kredit dok je upaljen

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
wowzer, podatke za A-GPS mozes dobiti iskljucivo preko GSM mreze (gprs,edge,3G), nikako preko Wi-Fi hot-spota. Podaci za "brzi fix" se dobijaju od baznih stanica mobilne telefonije s cim WiFi nema nikakve veze.
@svi o GPS postoji odgovarajuca tema u Kaficu, nema potrebe da ovde zatrpavate temu - veci deo [80%] teksta na ovoj strani je opsta GPS prica i nije posebno vezan za 5800XM, pa zato tu pricu bolje nastavite tamo.
@svi o GPS postoji odgovarajuca tema u Kaficu, nema potrebe da ovde zatrpavate temu - veci deo [80%] teksta na ovoj strani je opsta GPS prica i nije posebno vezan za 5800XM, pa zato tu pricu bolje nastavite tamo.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
[quote="mazzy"][/quote]
Menu/settings/phone/notification lights/standby br. light/breathing light OFF.
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad.
Za vise informacija o pravilima foruma:
Menu/settings/phone/notification lights/standby br. light/breathing light OFF.
[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad.
Za vise informacija o pravilima foruma:
presvega@ , znam ja to , nisam toliko dumb
hehee .
JA sam ukljucio da radi samo kada dodje por ili poziv... to sam naravno iskljucio ( da radi dok je mob u standby-u ) . Al dodje mi sms, ono svjetli , ja provjerim sms , a ono i dalje svjetli
Ovo mi je od jucer, od kako sam instalirao "My Keylock" ... Program je zaista super, jer ne zelim da otkljucavam mob na tipki koja za to sluzi , jer imam osjecaj da bi se mogla lahko pokvariti ...

JA sam ukljucio da radi samo kada dodje por ili poziv... to sam naravno iskljucio ( da radi dok je mob u standby-u ) . Al dodje mi sms, ono svjetli , ja provjerim sms , a ono i dalje svjetli

Ovo mi je od jucer, od kako sam instalirao "My Keylock" ... Program je zaista super, jer ne zelim da otkljucavam mob na tipki koja za to sluzi , jer imam osjecaj da bi se mogla lahko pokvariti ...
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
Kod: Obeleži sve
Firmware 2.0 Rollout Schedule
« on: Today at 14:35 »
Reply with quoteQuote
N97 Approximate Rollout Schedule:
1. 10th of October : Rollout to unbranded ASIA productcodes
2. 11th of October : Rollout to unbranded EURO productcodes
3. 12th of October : Rollout to unbranded AMERICAS productcodes
4. 13th of October : Rollout to unbranded REMAINING productcodes
5. 14 till 19th of October : Rollout to all branded productcodes
6. 20th of October : Rollout globally completed.
5800 Approximate Rollout Schedule:
1. 22nd of October : NA
2. 24th of October : NA
3. 26th of October : NA
4. 27th of October : NA
----
More about it, will be added soon, I currently only knew the approximate N97 dates, the 5800 approximate dates will be known in a few days. Don't forget thse are approximate rollout dates, these could change at any time, but they can't move much more than one day forward or backwards.
I napokon,stize nam novi software,poboljsan na mnogo nacina.Spominju se widgeti,full kinetik skrol,bolji response ts-a,brzi OS...Lik koji je ovo postovao radi za Nokiu,tako da je informacija pouzdana ili bi bar trebala biti.
jel se desava nekome da se iz cista mira ekran zbaguje i pretvori u gomilu linija, znaci nista od interfejsa se ne vidi samo linije, nekad se odbaguje kada ga zakljucam i otkljucam, nekad treba vise od toga a nekad mora restart, pocelo je sve cesce da se desava, funkcije rade na ekranu npr alarm sam jutros ugasio na donji levi ugao ekrana iako su samo linije na ekranu. ako neko ima neki savet zahvaljujem, e da, poslednja je verzija softvera v31
E ljudi , prije nekoliko dana kacio sam se na wi fi net u jednom kaficu , naravno imao kljuc (pass).
Dodjem danas , kad tamo , pise pogresan kljuc , a ne pita me da unesem novi , jer mjenjaju ga cesto. 2h sam cackao mob nikako da nadjem kako da promjenim, jer mrezu tamo pokazuje kao "poznato" tj. da sam je prije koristio i da je kljuc ukucan .
ja ne znam jel ovo nema ili ja nisam mogao naci ... a ako nema, to mi je pravo glupo .
Dodjem danas , kad tamo , pise pogresan kljuc , a ne pita me da unesem novi , jer mjenjaju ga cesto. 2h sam cackao mob nikako da nadjem kako da promjenim, jer mrezu tamo pokazuje kao "poznato" tj. da sam je prije koristio i da je kljuc ukucan .
ja ne znam jel ovo nema ili ja nisam mogao naci ... a ako nema, to mi je pravo glupo .